Dumlekakor & kokostoppar

Då var det ännu en ny vecka..
Helgen har varit bra. Vi har inte varit ute och ränt speciellt mycket. Annars kan jag och E vara duktig på det när vi båda är lediga. Jag har hunnit med en sväng på stan med Kristina och sedan har vi varit ute i Stöcksjö på fika.
Igår tog vi en lång promenad. Efter halva vägen började jag få sådana sammandragningar/förvärkar som höll i sig länge. Blev tvungen att ta paus. Ont gjorde det! Våran prommis tog därför ganska lång tid. Men hem tog vi oss och när jag la mig i soffan avtog allt och jag kunde äntligen pusta ut!

I torsdags hos barnmorskan så fick jag ingen tid för vändning & ultraljud utan specialistmödravården skulle ringa mig idag eller imorgon. Hade dom inte ring så skulle jag själv ringa på onsdagmorgon. Jag hoppas verkligen att dom ringer idag eller imorgon!

Igår bakade jag två sockerkakor och fryste ner. Idag ska jag baka dumlekakor och kokostoppar hade jag tänkt. Måste nu ta tag i på allvar att fylla upp frysen med lite gosaker.
Ska därför ska jag kila iväg på ica och handla lite (såg att jag inte hade alla ingredienser). Jag vill nämligen hinna sitta ute i solen och sola innan jag tar tag i bakandet.

Märit nu är det snart fritt fram att komma och hälsa på. Om fikat duger vill säga :)

Kommentarer
Postat av: Hannah

Jag och märit var ju minnsann och hälsade på innan påsken men inte var det någon hemma inte. Jag hade ju velat se magen! :)

2009-04-20 @ 18:55:32
Postat av: Anna

gu va alla e duktiga å bakar hela tiden! =)

2009-04-20 @ 21:19:09
URL: http://minpassion.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0