Shopping!

Idag har jag varit runt och shoppat med Madelene. Handlade lite ljus, stenar, en stor blomma, kruka. Blev väldigt nöjd! Satt även upp andra gardiner. Hoppas min sambo gillar resultatet. Hoppas att han märker något :)


 
Nu blir det lite grönt tema hemma.


Resultatet. Nu saknas bara en vardagsrumsmatta. Vi tog bort våran jätte fina lurviga matta från IKEA pga att den luddade så himla mycket.

Jag och M avslutade med en pizza från Robertos, riktigt gott!! Det tog inte många minter innan vi fått i oss den!


Toppen väder!

Idag är jag ledig, vaknade klockan åtta imorse. Lite jobbigt för då blir det fler timmar man ska dras med snusbegäret! Fördelen är att jag haft tid och ringa några ärenden eftersom det bara är telefontid på morgonen. Så man kan väl säga att det var bra att jag vaknade tidigt.

Idag kommer Madde och Alice förbi, det blir säkert en lång promenad i det fina vädret. Härligt härligt!

Ha en toppen fin dag!

21 timmar utan snus...


  
En dag utan snus. Har gått relativt bra faktiskt! Men jag ska fixa detta. Min kära sambo slutar med mig så vi är två som peppar varandra. Eller jag kan väl inte påstå att jag är så duktig på peppa han.

Nu sitter jag och proppar i mig ostkrokar, jag älskaré!

Tapas

Nu var det ett tag sedan jag skrev..

Igår var jag och E bjortbjudna på mat. Mamma hade gjort tapas det var riktigt gott.
Det var en väldigt trevlig kväll med mycket prat och skratt.

På fredag har jag tagit ledig från jobbet så då ska jag och mamma gå på stan och shoppa. Jag vet inte riktigt vad jag ska shoppa än men det kommer jag säkert på innan fredag!
Jag har önskat lunchmeny - vegitariskhamburgare på max!

Idag är det strålande väder. En prommenad skulle inte sitta fel. Men det blir nog en sväng på gymmet. För sedan börjar arbetspasset 14.00-21.15.


Mamma!

Om 1 timme ska jag hämta mamma på flyget. Jag ska köra henne till Markus där hon ska börja bo. Så jag stannar nog på en kaffe eller två och surrar med dom :)

Lycka!

Nu när jag har varit och tränat några gånger och dessutom fått mig ett träningsschema av en instruktör känner jag att jag också måste lägga av med snuset!
Nu när jag är så duktig ska jag också sluta snusa. Därför slutar jag på måndag den 22/9. Varje gång jag ska börja med något eller sluta med något måste det vara på en måndag, haha.
Måste erkänna att det känns sådär. Men jag snusar så mycket och trappa ner går inte. Därför lägger jag av helt. Min älskade sambo påstår att han också ska sluta så man kan väl inte vara sämre än han!
Önska mig lycka till!

I morgon kommer min älskade mamma hem. Jag ska hämta henne 9.35 på flyget. 10 dagar ska hon vara här innan hon flyger hem till varmare klimat. Därför måste jag/vi ta vara på tiden då hon är här. Och givetvis går jag mot jobbar helg!
Men vad gör man..

Vill bara säga att jag är världens lyckligaste med min Erik!



Biokväll

Nu ska jag snart kila ner på stan och träffa brorsan. Jag måste gå förbi Mimerskolan för att hämta ut mina betyg sedan måste jag på banken för att få mig ett nytt visakort!

Ikväll ska jag och Madde fara och se Patrik 1,5. Hoppas den är lika rolig som jag hoppas på.



Familjedag!

Idag ringde min bror Markus och frågade om han fick kika förbi på kaffe, jag gjorde mig i ordning och körde för att hämta honom sedan satt vi här hemma och hinkade i oss kaffe och pratade strunt.
Vi ringde pappa och hörde om vi fick kika förbi honom men han var på stan och köpte träningskläder så vi körde ner på stan utan att ha parkeringspengar så vi var tvungen att ringa pappa så han kunde möta upp oss och betala parkeringslappen.
Sedan skulle vi gå och ta en kopp kaffe men varken jag eller Markus visakort fungerade så han fick även bjuda oss oss på det. Tur man har världens bästa pappa!!
Jag kunde inte vara sämre så jag körde och lämnade av pappa på Ersboda sedan for jag och Markus hem till mig och lagade mat. Gott blev det!

Nu sitter jag här och väntar på att min bättre hälft ska komma hem. Saknar han!

ÄNTLIGEN FREDAG

Nu väntas en lugn och ledig helg. Det känns helt underbart! Kan inte påstå att jag haft en jobbig arbetsvecka men ändå..
Ibland är det skönt att inte ha något alls inplanerat.
Ok en sak har jag inbokad - "plugga" lite till HP och hoppas på att höja mig från förra gången. Annars vet jag inte vad jag göra.

Har massor med planer med framtiden, plugget mm. Har inte riktigt bestämt vilken väg jag ska ta dit. Men jag hoppas att jag kommer fram till det snart. Alternativ finns det så det räcker!

Om 6 dagar ska jag hämta mamma på flygplatsen. Längtar! Nu var det några månader sedan man sågs...

Till veckan hoppas jag att det blir av att fara på bio med Madde och se Patrik 1,5. Den verkar verkligen jätte rolig! Min typ av film.

Trevlig helg!

Sluta äta sötsaker?

For och tränade imorse med E. Imorgon vill jag lova att jag har världens träningsvärk! Huvva! Känner redan nu att jag har svårt att ta mig upp från soffan, hahah.
Men det känns så härligt att komma igång och röra lite på döfläsket! Nu måste man bara sluta att små äta massa onyttigheter också  - hur det nu ska gå?
Är en aning svag för sötsaker :)

Om 45 minuter ska jag traska till jobbet. Hade varit gött att ligga hemma i soffan och sett desperate housewife idag men det får jag göra imorgon. Är nämligen ledig lördag, söndag + måndag!

Ha en fortsatt trevlig torsdag!



Hur ska jag kunna minska ner på dessa gosaker?



Träning!

Förstår inte att jag alltid vaknar så tidigt när jag är ledig, 9.00 idag!
På ett sätt är det ganska skönt, eftersom jag ska hinna träna innan jag åker ut till Madde.
Nu behöver jag inte stressa.

Jag har faktiskt bokat en instruktör så han/hon kan göra ett bra schema som passar mig bra. Det känns kul.
Då blir jag kanske lite mer peppad!

Ska surpla i mig mitt kaffe och sedan göra mig i ordning. Får se om jag tar mig i mina träningskläder, misstänker att dom är väldigt tighta.....

Måndag

Igår for Ulrika hem, tråkigt för vi hade super duper skoj denna helg! Nästa gång är det jag som åker ner till henne.

Nu har jag äntligen varit och köpt träningskort på tenton city.
Så imorgon blir mitt första träningspass, hade tänkt mjukstarta eftersom jag nyss varit sjuk och det var väldigt länge sedan jag tränade. Vill inte ha sådan träningvärk på onsdag att jag knappt tar mig upp ur sängen!
Mitt mål är 3 pass i veckan.
Nu måste jag börja peppa!

Efter träningen ska jag ta bilen och köra ut och hälsa på Madde. Det blir säker ycket prat och skratt!

Har även laddat hem Desperate housewife season 4. Denna serie är verkligen min favorit eller den kommer delad första plats med Prison Break.

Strax kommer min fina älskling hem, ska se om jag hittar en dokumentär som jag skulle vilja se...



Stora problem!

Nu sitter jag och väntar på att Ulrika ska dyka förb, jag själv sitter och dricker min första öl!

Har stora problem med vad jag ska ha för kläder ikväll. Jag kan inte fatta att det är samma visa varje gång jag ska ut. Själv tycker jag att jag inte har några kläder allls. Min sambo håller dock inte med.
Men nu är det bestämt och jag är fortfarande inte helt nöjd!

Jag och U har varit på stan och strömpilen, tror vi var på alla affärer och då menar jag alla! Men jag hittade mig ett par skor i alla fall sedan sa ekonomin stopp!
Men att få komma hem med en kassa är inte fyskam!

Nä men om man ska ta och slå Elin en pling och höra hur hon sköter sig i Övik :)

Trevlig helg!

Ingen vanlig dag...

Igår hämtade jag Ullis i Alvik, vi gick och la oss relativt tidigt men den del surr blev det. Vaknade och hörde att Ullis var vaken så jag gick upp och frågade vad klockan var. Den var 07.50! Jag brukar aldrig vakna så tidigt. Måste bero på att jag jobbat så himla många dagar i sträck.
Men vi kokade kaffe och la oss i soffan och såg två dokumentärer.

Nu har Ullis nyss vaxat benen och håller på göra sig iordning. Vi ska på strömpilen och shoppa. Eller jag får inte shoppa, bara ögonshoppa.

Ikväll blir det vin/öl/dans/skratt och massa skoj. För det har man alltid med henne...

Tjingeling!

Bästa Ullis!

Om 2 timmar kommer min underbara vän. Jag ska hämta henne på flyget sedan ska vi hem till mig och surra som aldrig förr (misstänker jag)
Som jag har längtat!
Denna helg kommer bli toppen med massa roligheter. Man har aldrig tråkigt med denna pingla!





080902

Då har man blivit förkyld också. Känns en aning jobbigt!
Eftersom igår skulle jag ha börjat träna på tenton. Men inte blev det så inte. Nej utan det är bara att vänta tills man kryat på sig.
Huvudsaken man är frisk till helgen. För då kommer mina kära och underbara vän U hit. Längtar!

Sedan längtar jag givetvis till imorgon också då vi ska ha "fest" på jobbet, det blir surströmming och massa gotta.
Det vill man absolut inte missa.
Jag älskar surströmming!
Tror dessutom det blir min fjärde eller femte gång denna sommar.
Och minst en till gång blir det då vi ska åka upp till stugan och äta det med min farmor och hennes sambo. Skulle vara kul om även pappa kunde komma upp den helgen. Vi får väl se!

Idag skaffade vi parkeringsplats så nu blir det verkligen inga fler böter på brinkvägen i alla fall. 150kr/månad, helt okej!

Upptäckte en dålig nyhet igår. Att det bara är antagning en gång per år till sjuksköterskeprogrammet i Övik. Kändes en aning surt! Hoppas naturligtvis på att komma in i Umeå som första val men om jag inte kommer in här så blir det Övik.
Men vi har faktiskt disskuterat tanken på att eventuellt flytta ner dit om det skulle vara så att man kom in där. Min största dröm är att bli barnmorska och det ska jag bli en vacker dag.
Känns bra att E stöttar en och är villig att flytta om det skulle vara så.

Den 18 september kommer mamma upp och hälsar på i 10 dagar. Det blir riktigt skoj. Kanske en stan dag eller bara en "mamma - dotter dag" skulle vara trevligt!

Nu ska jag gå ner till tvätten igen, det tar tid eftersom en av maskinerna inte vill fungare helt.

Sedan mys och film med älsklingen.

Tjingeling!


RSS 2.0