spinning/core

Klockan 16 hämtar jag upp Linda för att sedan åka iväg och köra spinning/core! Yes jag känner mig taggad!

E är ledig idag!

Att vakna till klarblå himmel är underbart! Frågan är bara om det är någon värme ute, hoppas!
Glömde mina pellagoner ute inatt, frågan är hur dem mår nu?

E är ledig idag så vi ska nog passa på att cykla till någon lekpark efter lunch. Hade varit mysigt att åka iväg på picknick men E ska åka och fiska med en kompis senare idag så vi hinner nog inte med det.
Jag har träning inbokat 16.30 så han måste vara hemma innan dess.

Ronja vår finaste lilla tjej är så otroligt mysig. Hon bjuder ofta på kramar! Jag njuter!♥



SATC 2

Nu har jag nyss kommit hem från bion och jag måste säga att filmen var riktigt bra. Ok inte lika bra som ettan såklart. Men det är alltid svårt att göra en film nr2 som är bättre. Jag blir på så otroligt bra humör av filmen, speciellt Samantha. Är hon inte fantastisk, så säg? :) Så skön karaktär!


Jet set

Vi åkte ner på stan efter lunch för att inhandla en klocka till mig. Jag är jätte nöjd över den! Min dotter vet precis vad sin mor vill ha :)
Erik passade även på att köpa en skinnjacka, den gamla har gjort sitt! Lilla Ronja fick ett par strumpbyxor och en tunnare kofta som hon kan ha i sommar till alla fina klänningar. När vi varit på stan ett tag åkte vi och hälsade på fina familjen på ön. Där bjöds det på fruktsallad & glass. Ronja fick även en försenad födelsedagspresent, klänning och tights. Jättesöta kläder!

Nu ska jag snart börja med middagen. Ikväll är det SATC2 som gäller för mig, Kristina och Linda. Jag är taggad! Ska handla massor med godis som jag kan mumsa på.
Erik & Ronja åker ut till Djäkneböle och hälsar på!

Denna snygga klocka fick följa med mig hem!



Tills vidare

Min blogg ser kanske lite konstig ut! Försökte mig på den igår kväll men det tar så lång tid för mig + att jag inte får till den som jag vill. Jag måste ha hjälp för att fixa till den! Är så dålig själv!
Därför får den se lite tråkig ut tills vidare.

Morsdag!

Vilken bra dag! Mina fina kom med frukost på sängen, sedan fick jag även ett litet paket. Presentkort på ur&penn. Har länge pratat om en klocka. En svart klocka som skulle vara lite av en "festklocka". Ja, jag som festar så ofta, hahaha. Not! :)
Så vi åker ner på stan idag och köper en klocka till mig!!

Vill även säga grattis på morsdagen till min egen mamma♥


Vill ha!

Hittade otroligt många fina klänningar/tunikor på indiska idag.
Jag är sällan inne där, men nu hittade jag massor!

Lite av vad jag skulle vilja ha i min garderob till sommaren!









vägrade

Det blev ingen ny vagn till Ronja idag. Blev så stressigt när vi var där! Vi ville inte direkt stressköpa något bara för att.. Vi ska kika mer imorgon!
Jag och Ronja traskade ner på stan efter lunch. Trodde att jag skulle få unna mig något. Men Ronja var inte lika medgörlig idag. Bökade på som aldrig förr. Hon vägrade att sitta i vagnen, hon vägrade att sitta i selen, hon vägrade att sova!! Efter 1,5 timme på stan blev jag så less att vi gick hem. Och vad fick jag med mig? Bananer och bregott. Jag som hade tänkt köpa lite fina sommarkläder.
Dock slutade inte Ronja att böka när vi kom hem, hon testade mig till tusen. Ville inte sova, kastade tutten, skrek och åter skrek. MEN tillslut somnade hon! Puh! Dagen har varit rätt krävande. Somnade faktiskt själv i en timme ungefär. Men jag känner mig fortfarande trött och slut!
Jag längtar tills det är natten för lilla fröken, får man tänka så? Och att Erik ska sluta jobbet!
Jag märker mer och mer att hon testar mig. Hon är en riktig retsticka ibland. När man säger åt henne "ajjabajja eller nej Ronja" så skrattar hon och gör om samma visa! I början var det gulligt men inte längre :)



Solstråle

Godmorgon!
Idag ska jag ge Erik en lång sovmorgon! Förhoppningsvis får jag sova ett tag i morgon, det är ju morsdag och allt! :)
Ronja har nyss fått sin morgonvälling så hon spatserar runt och är på ett bra humör. Själv sitter jag och dricker en stor kopp kaffe. Ska börja göra lite frukost snart. Ronja gillar smörgåsar. Så hon får alltid äta en smörgås samtidigt som vi äter frukost. Mysigt att få äta frukost alla tre. Erik jobbar dock idag men han börjar halv två. Så vi ska hinna med att åka till barnenshus, vi är som sagt sugen på en paraplyvagn till Ronja. En vagn som är lätt att ha i sommar + att den ska vara enkel att ta med!

Vädret är trist idag så jag klär Ronja somrigt så vi han någon solstråle att titta på :)
(Klänningen fick hon av Melissa, Peter och Lewis på sin 1 årsdag)



Fredagsmys

Idag blir det fredagsmys för oss. Jag har köpt Eriks favvo förrätt och till middag blir det pasta med ädelostsås & kräftstjärtar. Riktigt gott!
Efter middagen ska vi bara mysa, alla 3!
Varför köpte jag inte godis när jag var och handlade?

Nu ska jag lägga mig och läsa lite skvallerblaskor. Ronja sover så gott i sängen!

cosmopolitan

Vi har alldeles nyss kommit hem.
Middagen med Molins var super. Grillat går alltid hem. Vi hade även köpt en supersöt bodysuit med ugglor på till lilla Å!  Efter middagen åkte jag och tränade medan jag lämnade kvar lilla familjen.
Riktigt skönt var det att få köra lite aerobics/core. Tungt men skönt!
Innan vi lämnade familjen Molin så lånade vi såklart resten av boxarna av six feet under. Dock hade dom inte s3 så vi laddar ner den! Hoppas den finns, annar blir jag tokig! Eller så är det jag som åker ner på stan imorgon och inhandlar en :) SÅ BRA är serien, faktiskt.

Vi åkte även via filmstaden så jag kunde hämta ut SATC biljetterna. Bio på söndag med Linda & Kristina! Längtar! Serverar dem cosmopolitan innan man får gå in och sätta sig? ;)



Keso är gott!

Godmorgon!
Varje morgon tänker jag "varför går jag inte och lägger mig tidigare på kvällarna"! Jag är SÅ trött varje morgon! Jag har världens snällaste och finaste fästman som kliver upp oftare än mig för att ta henne (i vanliga fall har vi varannan morgon).
Oftast när jag stigit upp och fått i mig lite kaffe så är jag pigg igen. Skönt det i alla fall! Just nu äter vi frukost ihop, Ronja äter smörgås med keso vilket hon tycker är gott!

Idag har vi inga större planer. Vad som är inplanerat är middag med H-Lii, H och lilla Å. Och även träning. Jag har inte tränat på evigheter nu så det ska bli väldigt skönt att få komma iväg igen. Sedan får jag inte glömma att hämta ut SATC biljetterna. Dom är reserverade till idag!

Nu ska jag torka upp keson och brödslurona som ligger på golvet runt Ronjas matstol.

Här har vi en tjej som inte är trött på morgonen. Piggelin kan vi kalla henne :)


Inget internet sedan i lördags!

Inget internet på flera dagar! Vilken tragedi! Speciellt när man läser på distans, jag är rätt beroende av internet då. Men sedan allt annat, alla bloggar jag följer mm :)
Nästan så att jag blivit rastlös när Ronja tagit sin nap på dagen. Men nu är allt som det ska igen. Skönt!

Det har hänt mycket det senaste dagarna. Jag kan börja nämna att det gick superbra att lämna Ronja, okej jag fick en del seperationsångest där ett tag! Men Ronja trivdes och hade haft det jättebra. Det känns så skönt att höra! Och när vi kom och hämtade henne i söndags så blev hon jätteglad, glädjetjut och mycket skratt!
Det bästa med att ha henne borta var nog att få ligga kvar i sängen och dra sig. 7.00 vaknade jag ändå, men vi låg i sängen till 10. Hur underbart är inte det? I vanliga fall tar man över henne på morgonen men för det första ligger hon inte still och för det andra pillar hon en i näsan, ögonen, öronen.. ja överallt är hon. Det är inte lika mysigt varje morgon när man är dödstrött! :)

Nu när jag väl ha fått internet ska jag ta tag i lite plugg! Måste passa på när Ronja sover!
Men vi lever och mår bra ni som undrar! :)

Barnfri!

Nu har jag och Erik nyss kommit hem från Stöcksjö. Vi lämnade Ronja kvar. Hon ska nämligen sova hos farmor och farfar. Första gången hon sover borta! Jag fick lite separationsångest när vi for :(
Lillagumman, vi är som två parhästar!
Men det kommer gå kanon bra. Jag och Erik har inga direkta planer på kvällen. Vi kanske går och sätter oss på en uteservering, beror på vädret. Men något skoj ska vi hitta på!
Vi har köpt rosé och ska njuta av ett glas!

Hittade en bild på oss från Bulgarien 2005

GRATTIS

Idag fyller Ronjas bästa kompis år. Så vi säger GRATTIS till finaste Hugo!

Hugo och Ronja lär känna varandra!

Vår dag

Ronja leker medan mamma gräddar pannkakor..


solglasögonen är en favorit!


Sitta i sandlådan är spännande!


Smakar på sand gör jag så fort mamma tittar bort.


Cykla är mysigt!


Äter pannkakor helt själv & jag är så duktig!


Sedan måste jag även kladda lite extra. Mamma tycker inte det är lika roligt
att torka upp allt som rinner ner på golvet!


Försöker lyfta upp traktorn på bordet men den är lite för tung!



Bökig

Ronja har varit riktigt bökig med sovningen idag. Hon sover som sagt 2 ggr per dag och det har alltid funkat kanon! Oftast blir det 1-1,5 timme innan lunch och ungefär 2 timmar efter mellis. Men idag ville inte Ronja ta sin morgon nap. Hon gallskrek så fort jag la ner henne i sänge. I 1 timme höll vi på att bråka. Envis som hon är så blev det såklart som hon ville. Inge vila för lilla fröken. Glad och lugn var hon dock när jag tog upp henne, så jag ska väl egentligen inte klaga.
Eftersom jag och Melissa skulle storhandla på Maxi efter lunch så hade jag hoppats på en utvilad tjej utan gnäll. Jag blev därför tvungen att ta med vagnen i hopp om att hon skulle somna när vi kommit fram. Men inte de heller...
Lugn och snäll var hon när vi handlade! Inge gnäll så långt ögat kunde nå. Men trött var hon. Ögonen var nästan knallröda. Hon är så jäkla nyfiken att hon inte kan ligga ner i vagnen. Utan hon ska sitta och titta på alla folk (såklart).

När vi kom hem blev det mellis och sedan raka vägen isäng. Tror hon somnade på 2 minuter! :)
Jag hoppas att hon vilar fram till middagen, för då har vi en glad och mysig tjej ikväll!

Imorgon har jag mitt första handledarsamtal. Jag har funderat ut några frågetecken som jag vill ha svar på.
Känns ändå väldigt bra, jag är i princip färdig med mitt arbete. Lite finjustering sedan kan jag bocka av denna kurs! Härligt!!

Nu ska jag sola! Heej!

Middagsgäster

Ikväll har våra fina vänner gjort oss sällskap. Vi grillade! Mums.
Vi har haft det så trevligt! Ronja fick även en försenad födelsedagspresent, en jättefin klänning!

Ska plocka undan och sedan lägga mig rak lång i soffan.
Därför säger jag Godnatt och hoppas att ni haft en lika bra dag som oss!

Njuter

Jag njuter av att sitta på balkongen med solglasögon, bikini (kanske inte just denna, behöver införskaffa mig en ny), kaffe och en flaska vatten.




KÄRLEK



Så här fint blev det på en av väggarna i hallen. MER bilder ska upp!


Min STORA kärlek!

En dag med plugg!

Godmorgon! Erik har just cyklat iväg till jobbet, Ronja har jag lagt i säng. Hon vaknade före sex i morse. Tur vi la oss i tid i går, före kl 22. Därför känner man sig relativt utvilad.
Vi lyxade till det med ost & kex igår, sedan såg vi två avsnitt av six feet under.
Efter middagen igår åkte vi till barnens hus och hittade lite presenter, nu kan man bocka av de! Vi kikade även på lite vagnar. En paraplyvagn som Ronja kan ha i sommar och som även är lätt att ta med om vi ska åka bort. Måste erkänna att många kändes "rappliga". Vi hittade i alla fall en som båda tyckte kändes bra. Det blev dock inget köp av vagn igår.

När jag vaknade i morse och insåg att det inte var sol så bestämde jag mig att det får bli en dag av plugg. Blir lite av den varan när solen lyser och man bara vill vara ute. Ska ta och ringa min lärare idag också. Det är nämligen samtaldags på fredag.

Melissa och Peter (& Lewis förstås) kommer hit och äter middag med oss. Snälla, låt det vara uppehåll för vi ska grilla idag! Köttet la vi i marinad igår så jag hoppas att det ska bli gott!




Picknick i parken med världens finaste

Vilken underbar dag det varit idag!!
Min morfar och hans fru kom förbi och hälsade på imorse (11.00), jag bjöd på kaffe & kakor. Dom lämnade även en hel del kläder som Ronja fått ärva av I´s dotters barn. Kanon! Mycket fint! Och även mycket som hon kan ha när förskolan sätter igång.

Efter lunch promenerade vi ner på stan och köpte blommor och blomjord. Tanken var att handla 2 presenter också. En till Hugo & en till Alfred som båda blir 1 år i veckan.
Men jag hittade inget. Så vi åker till barnens hus och ser om vi hittar något där istället.

Påvägen hem från stan stannade vi i parken och hade lite picknick. Ronja fick sin mellis ute! Vi hade riktigt mysigt. Hon har varit som en solstråle hela dagen. Vår Ronja är tillbaka. Frisk & glad och alldeles underbar!

Jag har även hunnit med att sola ute på balkongen nu medan Ronja sover. Så skönt! Lite färg har man även hunnit få.
Nu ska jag skynda mig in i duschen så man luktar gott innan älsklingen skuttar (?) in genom dörren!

Estersmark

Godmorgon!
Nu är helgen över och det är redan måndag igen. Den här helgen har bara swischat (stavning?) förbi.
Besöket i Estersmark var super trevligt. Vi åkte ganska tidigt på lördagen så vi skulle hinna vara där ett tag. Ronja var dock inte helt hundra i lördags. Hon var trött, seg, kräktes lite och ville inte äta så mycket.
Men vi hade en mysig dag ändå. Vädert var helt underbart! Jag och Karin tog en härlig promenad medan killarna fiskade. Sedan gick vi tillbaka och njöt av den härliga solen. Till middag grillade vi och åt ute. En riktigt skön sommarkväll. Runt halv tolv packade vi ihop och åkte mot Umeå med jag bakom ratten. Jag tycker verkligen det är obehagligt att köra i mörket och utan glasögon. Jag ser typ inget! Skyltarna ser jag just när jag passerar dem. Lite jobbigt när man bör veta hastigheten. Det är nämligen rätt många fartkameror efter vägen. Men hem tog vi oss!

Lilla gumman var lite seg & trött i början




Puss! (när man ber henne om en puss gapar hon stort
och sedan räcker ut tungan) GULLUNGE!


Mor&dotter





Stämningen är på topp!


Även Ronja är glad fast hon inte mår hundra!


Mot skogen

Godmorgon! Ännu en härlig dag att få stiga upp till. Underbart!

Idag bär det av mot skogen! :)
Vi hämtar upp Jens & Markus efter vägen.
I skrivandet stund kom jag på att kameran måste laddas. Det skulle jag ha gjort igår! I bland vill inte minnet sammarbeta med mig. Men du laddas den för fullt. Skulle dock inte förvåna mig om vi glömmer kameran nu! :)

Erik & Ronja sover just nu. Ronja är fortfarande lite matt efter magsjukan. Därför får hon själv bestämma när hon ska sova. Rutinerna är helt off just nu!
Men vi är strax tillbaka i matchen igen.
Erik ger jag sovmorgon, bara för att jag är så snäll!

Nä om man ska ta och göra en ordentlig frukost.

Hoppas Ni får en härlig lördag!

Sommartjej

♥ Vår fina sommartjej ♥


Vilket härligt sommarväder!

Jag sitter just nu på balkongen i solen, så härligt! Balkongen är nystädad och fin så nu saknas bara våra utemöbler som fortfarande står på öst-teg. Men dom ska vi hämta hem snart.

Vi tog en liten promenad i morse och av en händelse "råkade" jag hamna på HM ;) Det blev två nya tröjor, eller en klänning kan man säga. Sedan gick vi vidare till mias lustgård och köpte väggord (kärlek). Den ska nu pryda hallen och under ordet ska massor med bilder hängas upp. Kanske jag ska göra det idag innan Erik kommer hem, en liten överraskning. Jag tror det kommer bli så fint! Mer bilder ska även framkallas.

Imorgon åker vi som sagt till Estersmark, vi åker tidigt på morgonen och åker hem efter middagen. Pappa ringde nyss och frågade om det var okej om vi grillade (vi grillade igår därför ville han dubbelkolla). Jag skulle kunna äta grillat alla dagar hela veckan lång!
Det ska bli så kul att åka iväg på en tripp. Markus åker med oss och ev Jens också. Kul kul!

Nu ska jag pressa innan prinsessan vaknar!
Njut av dagen ni som kan vara ute!

På benen!

Godmorgon kära vänner! Nu börjar Ronja komma på benen igen. Hon är i alla fall uppe och leker och det är ett gott tecken. Självklart är hon lite seg eftersom hon inte har ätit ordentligt på 3 dagar.

När hon mådde som sämst testade vi allt. Igår köpte vi även isglass för att vi tänkte att det måste hon tycka om. Men det var ingen favorit alls. Ronja är mer en mjukglasstjej :) Så vi tog fram en mjukglass för att ge henne pytte lite och sedan lura i henne saft. Och det funkade ganska bra!

Imorse fick hon välling, en halv flaska började vi med, sedan tog vi paus för att sedan ge resten. Hoppas hon får behålla det nu så att det inte blir en chock för magen. Jag ska ge henne lite och succesivt, då borde det gå vägen.

Imorgon är det nämligen planerat att åka till Estersmark till Karin. Vi stannar bara över dagen eftersom jag tagit på mig jobb på söndag kl 7.30. Jag får dessutom jobba med min bäste arbetskamrat, så det kan inte bli annat än skojigt!

Får se om vi tar oss en promenad idag, behöver luft. Även Ronja. Så jag hoppas att det inte kommer nå mer regn!






Pendlat mellan säng och soffa

Idag har vi bara legat ner. Vi har i princip pendlat mellan sängen och soffan!
Hon har haft hög feber, kräkts och inte velat druckigt något eller kissat något för den delen heller. Därför ringde vi bvc och hörde om tips & råd. Rådet var att "tvinga" i henne vätska var 5:e minut.

Ronja är fortfarande helt utslagen. Hon har fått i sig lite saft, lite vätskeersättning och lite välling men inte mycket mer än så. Det är inte roligt att tvinga i henne vätska när hon stretar emot. Men vad gör man? Vi vill ju inte att hon ska torka ut! Det gör ont i mammahjärtat när hon mår så här dåligt.
Nu vill vi ha tillbaka den glada, spralliga och busiga Ronja♥

Jobbig natt!

Det blev en jobbig natt för lilla fröken. Hon vaknade flera gånger och kräktes även en del. Nu ligger hon i soffan helt utslagen och matt. En halv vällingflaska fick hon i sig imorse men den kom snabbt upp igen.

Grillningen med Melissa & Peter är intställd. Vi prell. bokade söndag istället. Då borde hon vara på benen, bara hon inte smittar ner sin mor eller far.
Tack och lov så har Erik ledig dag idag. Skönt att vi är två när hon har magsjuka.

Magsjuka

Ronja har fått magsjuka. Sin första magsjuka. Tycker så synd om henne! Hon är matt & trött.
Jag hoppas att hon kommer kunna sova bra i natt. Lilla gumman! ♥

1 års kontroll

Imorse ringde bvc och frågade om vi ville komma och vaccinera Ronja, alltså 1 årskontrollen. Perfekt tyckte jag. Då är det gjort.
Och faktiskt så gick det väldigt bra. Ronja tyckte givetvis att det gjorde väldigt ont när hon stack henne! Men det gick över ganska fort.
Ronja vinkade i alla fall hejdå vilket inte brukar vara så vanligt, enligt bvc sköterskan! 
Hon somnade nästan direkt i vagnen på vägen hem och sover fortfarande. Önskar att hon sover till 17 i alla fall.
Vi är laddade med alvedon om hon skulle få feber. Sist fick hon inte det, tror jag i alla fall.

Förra veckan beställde jag massor med fotografier. 3 lite större som ska sitta i hallen. Svart/vita! Det kommer bli snyggt till en vit ram.
Sedan framkallade jag andra kort som jag ska sätta in i Ronjas första bok. Jag får sysslesätta mig med det ikväll när hon lagt sig för natten.

Nu sitter jag mest och funderar på vad jag ska laga till middag.. Något enkelt får det bli!

Ostkrokar är inte gjort på delikatessostar direkt!


RONJA ikväll. Glad med väldigt trött!
Det blev inte många timmars sömn idag på dagen.


Jag är godissugen ikväll. Ovandlig? Svar nej! Ostkrokar skulle jag också kunna pula i mig. Ostkrokar är rätt vidrigt egentligen. Vet ni vilken ost dem gör ostkrokar av? Osten som är så dålig att den inte går att sälja i butik. De ni! Visst är det rätt vidrigt? Man ska inte tänka så mycket när man äter :)
Men jag vill frossa ändå!
Det här med mitt nyttiga liv får börja till veckan. EN sista frossar dag!
Måste sms Erik och se om han kan handla på vägen hem :)

Kalasfirande hela helgen

Det har varit en otroligt bra helg med mycket besök. Jättekul! Ronja har fått många och fina presenter av släkt & vänner. Hon fick en hel del leksaker som låter, perfekt. Ronja gillar att sitta och trycka på massor med knappar. När det sedan låter eller spelas upp en sång är ännu bättre, då dansar hon gärna med. Hon fick även skor, cykelhjälm, cykelkärra, dockvagn, spis, kläder, en söt röd servise i rött och med vita prickar, hink&spade, elefanttält med lång snabel (som var STORT). Det har blivit mycket tårta, kakor, bullar och kaffe i helgen. Till veckan måste jag börja ett lite nyttigare liv! Men det är härligt att få frossa i massor med gosaker en hel helg.
TACK alla som uppvaktat vår älskade Ronja!

Massor med bilder togs i helgen, här är en liten del.

Ronja blev glad (och säkert chockad) när vi kom och sjöng för henne,
det blev frukost och paketöppning i sängen.


Leker med sina presenter




Sitter i gammelfarmors knä, här i den nya hjälmen och en liten skymt
av springskorna.


Öppnar paket med gudmor..


som Ronja fick denna fina sak av!






1 år

För ganska exakt 1 år (om jag ska vara petig - kl 08.29) sedan kom våran älskade flicka till världen. Den bästa stunden i mitt liv. Jag glömmer inte första skriket, mina tårar bara forsade. Lyckotårar som aldrig ville ta slut. Helt perfekt. Skapad med kärlek!
1 år har nu gått. Helt otroligt! Och jag älskar henne bara mer och mer för varje dag som går.


Vårt första möte! Otroligt älskad från första stund ♥


Mammas & pappas ögonsten ♥


GRATTIS på födelsedagen älskade Ronja ♥

Full rulle

Idag är dagen fullspäckad med olika saker. Bland annat ska jag följa med farmor och prova ut både cykelhjälm och skor åt Ronja, som hon ska få i födelsedagspresent.
När jag lämnat av farmor åker vi till Melissa & Lewis. Nu var det länge sedan vi sågs så det ska bli roligt att träffas.
Om vädret är fint så tar vi oss nog en promenad.

Tårtor ska även bakas idag. 2 styckna får räcka!
Imorgon på dagen kommer Ronjas farmor och farfar och på kvällen kommer pappa, Karin, Jens och Markus.
Under lördagen har vi sagt att vi ska fira Ronja, så då kommer en drös också. Undra hur många? Räcker fikat? Det borde göra det. Vi är tvungen att dela upp firandet lite. Eftersom det kommer komma många fler än vad vi har assietter (stavas de så?) och sittplatser. Men det blir trevligt!

Det känns helt overkligt att Ronja är 1 år i morgon! Tiden bara rinner i väg. Snart börjar hon väl skolan också. Huvva! Stoppa tiden lite. Vi har pratat om att vi ska gå in och sjunga för henne o så får hon öppna paketen från oss. Men hon vaknar ju ALLTID först och såå tidigt nu! Jag får bära över henne till vår säng när hon vaknar så får vi sjunga och öppna paketen där. Va mysigt att få fira en 1 åring ♥

Kan inte sluta skratta åt det här kortet


Jag var tvungen att sno det här kortet från Linda. Hon tog det ikväll på Ronja!
Jag kan inte sluta skratta! Haha. Så jäkla söt!
Studentkort nästa? :)

Firar i förskott med bästisen Hugo

Ikväll har Linda, Magnus & Hugo varit och hälsat på. Vi åt sushi ihop. Jag vet att vi ätit det lite ofta nu på slutet, men det är ju SÅ gott. Dessutom hade aldrig Linda ätit det. Så det passade bra idag, eftersom dom även passade på att gratta Ronja i förskott. Dom lyllosarna åker nämligen utomlands till helgen! Lite avis, men bara lite :) Det var verkligen jätte trevligt att få umgås ikväll, det blev mycket skratt! Presenterna kommer hon ha väldigt bra användning för! När Ronja öppnat sitt paket så ställde jag henne bredvid Hugo så hon kunde ge en kram. Och dom kramades läänge! Gullisarna! Tänkt att dom ska gå på samma avdelning på förskolan också. Så himla roligt!

Jag hade även köpt glass åt Ronja & Hugo och det uppskattades. Ronja höll i sin själv och åt upp hela! Hon var så söt. Smaskade och skrattade :)

Underbara Ronja


Smask smask låter det när vår lilla skrutt äter :)


Här ser man skymten av en av presenterna Ronja fick - badbyxor!
KANON!


Bus med fina Linda.


Hugo uppskattade också glassen!



När livet stannar


Har börjat läsa boken När livet stannar och kan inte sluta läsa. Den är oerhört sorglig och gripande.

Den är skriven av en mamma som mist sin man och två av sina tre barn i flodvågskatastrofen. Hon berättar hur hon och sonen överlevde de första åren efter katasrofen.

Jag kan varmt rekomendera den till Er!

 


Va roligt det är att komma hem!

Ganska nyligen hemkommen från träningen som var funktionell. Det var tungt! Kändes att det var ett tag sedan.
När Linda just lämnat av mig så kom Erik & Ronja som varit ute i Stöcksjö. Ronja blev SÅ glad när hon såg mig. Jag sprang emot dem och hon bara skrattade. Va roligt det är att komma hem då! Vi kramades mycket och länge, tog igen dem 1,5 h jag var borta :) Hon är så underbar! Erik också förstås!♥

Nu är det duschen som gäller, sedan nå fika och sist sängen!

1 årsdagen närmar sig!

Godmorgon mina kära läsare!
Nu på morgonen har jag hunnit med att möblera om lite. Eftersom vi ska ha matbord i vardagsrummet har jag nu gjort plats där inne. Bordet orkar jag dock inte bära in själv så jag väntar till E kommer hem. Jag tror det blir riktigt bra!

Ronjas födelsedag börjar närma sig med stormsteg. Trist bara att E jobbar kväll på fredag. Därför blir firandet på lördag när vi alla är lediga. Det ska bli kul att fira Ronja!
Har inte hunnit köpa allt som ska inhandlas. Jag hoppas att vi kan hämta bilen idag! Jag har flera ärenden att uträtta!

Idag ska vi ta en tur till öppna förskolan. Ronja är lite förkyld men vi ska ändå dit. Nu har vi suttit inne så länge att det är på tiden att träffa lite folk. Dessa förkylningar alltså. Varför kunde vi inte få det samtidigt? Nä utan det blev först jag, sedan E och sist R. Långdragen familjeförkylning!
Vi har turen att Linda och Hugo också ska på öf idag. Det var länge sedan Ronja och Hugo sågs nu!

Ikväll är det dags för funktionell träning. Undra hur det ska gå? Har inte tränat på länge nu pga förkylning. Jag hoppas att jag inte är allt för mör imorgon. Kul ska det i alla fall bli!


Nu ska jag skynda mig in i duschen medan lillan sover.

Hörs!

Lugnt tempo

Godmorgon!
Vi kör väldigt lugnt tempo här som vi i princip gjort hela helgen. Skönt tycker jag. Anledningen är att Ronja nu blivit väldigt snorig och hostig. Hoppas hon gör bort det innan den stora dagen!
Jag har även hunnit plugga (tog aldrig helg i fredags).
Idag ska vi i alla fall passa på att gå ut och gunga.

Våran bil är fortfarande inte tillbaka. Den har varit borta i över en vecka nu, man blir låst!
Jag hoppas vi får den på måndag!

Mina fina!


Ligger i sackosäcken och myser. Vindruvor är gott, tycker Ronja!

RSS 2.0