En tripp till stan..

Jag och Ronja tog oss en tripp ner på stan för att göra lite ärenden. Det här plagget kom vi hem med till henne från Åhléns. Det finns så otroligt mycket fint till henne. Man skulle bara ha haft lite mer pengar på kontot. Och andra sidan går det ingen nöd. Kläder har hon så det räcker och blir över :)
Men det är så himla roligt att handla barnkläder!




Morsdag!

Idag får jag fira min första morsdag! :)
Det firar jag och Ronja själv, Erik jobbar. Så vi går nog ner mot stan jag måste nämligen handla lite saker till middagen.
Blommor, godis och ett litet paket har jag redan fått!

Gårdagen var väldigt trevlig. Jag gick som sagt till Ersboda, fick faktiskt med brorsan också. Men snacka om att det tog tid att gå. Pappa bor nämligen längst bort på Ersboda.
90 minuter tog det att gå till västra ersboda där ifrån tog vi faktiskt buss! Oj vad jag ångrade att vi gick när vi kom till i20 skogen. Varmt och jävligt! Ronja ville inte sova heller så hon låg och små skrek mer än halva vägen.
Men fram kom vi.
Aldrig med en promenad dit när det är så här varmt i alla fall.

Nu ska jag dricka upp kaffet så vi får komma oss ut någon gång!

Sitter ute i solen!

Nu sitter jag på balkongen i solen och njuter. Ronja sover inne i vagnen. Det är alldeles för varmt att ha henne här ute.
På morgonen innan man öppnat upp inglasningen så är det rena bastun här ute!
Man skulle kunna sitta här i bikini men jag känner inte att jag vill skrämma i väg alla grannar riktigt än. För det första är jag blek och sedan har man sånt där mysigt hull på magen som väller över byxkanten när man sitter. Så jag väljer att sitta med linne ett tag till :)

Ikväll ska vi till min pappa och grilla. Markus skulle också dit. Jag och Ronja hade därför tänkt promenera till Ersboda, undra om det tar en timme att gå dit?
Ringde brorsan igår och frågade om han ville gå med oss men han var inte lika peppad som jag. Tror han skulle festa igår så vi får väl se om han är på benen för en lång promenad.
Erik jobbar dock till 18 ikväll så han skulle köra direkt till pappa när han slutat.

Jag köpte ju ett hårband med en rosett på igår till Ronja. Men hårbandet var lite stort. Hon har ju så pluttelitet huvud. Därför hade jag tänkt att testa sy in det idag. Hon måste ju vara extra fin när vi ska till hennes morfar Tror inte att det är så långt bort innan hon kan ha en klämma i luggen..

Jag tycker det finns så dåligt med söta klänningar i storlek 56. Jag har i alla fall inte hittat någon som jag vill ha till henne än. Och dopet närmar sig...
Det får därför bli jeansklänningen hon fick av Kristina eller sin rosa klänning och hårbandet till såklart.
Ni som läser kanske tycker jag är fjaskig som har sådana problem vad hon ska ha på sig. Men jag tycker det är så roligt att klä henne fin :)
Dessutom ska hon ju få träffa sin mormor för första gången och då skulle det väl inte sitta fel om hon ser ut som en liten bakelse som man bara vill äta upp :)
Mamma skulle även följa med oss hem den dagen och sova här. Det känns jätte kul!

Nä nu börjar det bli så varmt så jag måste nnog kila in och börja sy in hårbandet innan lillan vill ha sig nå mat.

Trevlig helg!


Mammafika!

Det har verkligen varit super trevligt att träffa dom andra mammorna och deras små mirakel. Ronja var så snäll! Ändå kändes det som jag ammade större delen av tiden :)
Vi gick en sväng på stan också, hittade en litet hårband med en rosett på. Den ska hon få inviga imorgon då vi ska till Ronjas morfar och grilla. Lägger upp en bild imorgon då hon är uppklädd för fest :)



Hemma från bvc!

Nu har vi nyss kommit hem från bvc. Lillan väger nu 3570 g, så hon har alltså gått upp 200 g. Skönt!
Hon har även börjat fästa blicken nu, dom testade det på bvc idag. Hon tyckte att hon var tidig som kunde fästa blicken, Ronja är ju bara 3 veckor gammal. Man blev lite stolt i mammahjärtat :)

Jag har skickat in några bilder till proprint och idag fick jag ett sms att jag kan hämta ut dom. Hade även tänkt köpa några ramar så man kan sätta upp några bilder på Ronja.
Men framförallt att jag kan fortsätta med Ronjas första bok. Perfekt att pyssla med den när det är dåligt väder!

Dagens Ronja







Jag och Ronja fick fin besök av Kristina. Mycket trevligt!
Det blev en hel del surr om allt möjligt. Det är alltid så roligt att träffa Kristina.

Imorgon bitti ska vi ta oss en promenad till bvc för att väga Ronja. Spännande!
Sedan klockan 13 blir det träff med dom andra mammorna på station. Det ska bli väldigt roligt.

Bra dag!

Idag har M & O varit och hälsat på. Super trevligt! O är ju så otroligt söt, riktigt gó!
Följde med dom ner till stan när dom skulle hem. Oj vad jag är sugen på köpa mig en helt ny garderob. Nästa vecka blir det stan med syster. Jag måste köpa mig ett par jeans!
Sedan skulle det vara kul med någon ny klänning som man kan ha i sommar. Har dåligt med klänningar.
Blir säkert något inköp till Ronja också. Hon måste ha något sött på O´s dop.

Var även och hälsade på jobbet idag. Ronja fick 2 presenter! Tusen tack! Jätte söta småtofflor fick hon :)
Dom ska vi inviga ikväll. Nu när hon vaknar så ska hon äta sedan ner i plurret. När hon badat kan det vara skönt att ha något varmt på små fossingarna :)

Söt i jeansklänning.

Nu ligger min lilla sessa här i soffan brevid mig och tittar. Hon har nyss fått i sig lite mat. Hoppas hon vill hålla sig vaken lite till för snart kommer M & O hit. Idag får hon inviga sin fina jeansklänning som hon fått av K. Hon blev så söt, ett par söta strumpbyxor till det och hon blev som en liten dröm. Sötare än socker

Imorgon hoppas jag att jag och Ronja ska få spendera en del av dagen med Kristina. Måste ringa henne senare idag och se när hon vill ses.

Jag längtar så till fredag då vi ska fara och väga Ronja. Hon borde ha gått upp ganska bra tycker jag. Men som sagt hade jag fel förrförra gången.
Sedan på dagen ska vi ner på stan och träffa alla andra mammor. Det ska bli så roligt att se deras små mirakel.




Jobbig dag!!

Nu är snart Erik hemma. Känns väldigt skönt!
Ronja har som sagt varit missnöjd rätt mycket idag. Så denna dag har varit ganska jobbig. Nu har hon nyss fått ersättning och hon är helt klubbad!
Får se om jag snart måste ge henne ersättning efter varje amning? Det är så jobbigt när hon är ledsen och man känner sig lätt otillräcklig... Dessutom är man kanske extra känslig också, speciellt när man ammar (har hört eller läst det).
Känns skönt att Marie kommer förbi imorgon, då får jag se om jag gör något fel. Jag vill ju så gärna att hon ska må bra. När hon är ledsen så skär det riktigt i hjärtat på mig. Sedan är det självklart jobbigare när jag är ensam hemma.
Hoppas på få rätsida på det här snart. Hon är ju som sagt inte så gammal och jag vet att det tar ett tag innan man kommer in i allt.

Nu ska jag göra mig i ordning (har inte hunnit med det idag) så vi får fara och storhandla. Sedan blir det soffläge för mig resten av kvällen.

Ammat hela morgonen!!

Nu ligger lillgumman och sover i vagnen. Hon har i princip ätit hela morgonen så jag hoppas att hon vill sova ett tag.

Imorgon kommer kusin Olle på besök, det ska bli roligt. Var så länge sedan jag träffade han nu. Ronja kommer säkert se pytteliten ut jämfört med han :)

Sedan har jag även lovat att kika förbi jobbet, så det ska jag också hinna med.

Ikväll ska vi fara och storhandla. Äntligen! Det ekar nästan i kylen.

Nu tycker tydligen Ronja att det gått "ett tag"!



Dom bästa

Igår kväll la jag Ronja i hennes säng men efter ett tag började hon skrika så jag tog upp henne och la henne i Erik famn där somnade hon direkt! Våran lilla sötnos.



Äntligen färdig!

Nu har ja äntligen blivit färdig med tvätten. Farmor har hjälpt till med att vika och passa Ronja vilket jag är jätte tacksam för!
Så nu har hela familjen rena kläder.
Farmor har just åkt.

Jag och Ronja har just lagt oss till rätta i sängen. Vissa dagar känns det mest som jag sitter och ammar, idag är det en sån dag. Hon äter korta studer vilket resulterar i fler gånger. Jag hoppas att hon vill sova ett tag nu.

Nu ska jag kolla runt lite på nätet innan jag också ska vila.

Dags att börja planera dopet.

Om ett litet tag ska lilla familjen gå ut på en promenad i det fina vädret. Jag tycker det är så mysigt att vara ute och gå med vagnen.
Senare idag kommer Melissa och Peter hit. Så jag måste ta fram bullarna ur frysen så dom hinner tina.

Annars blir det en lugn kväll med mys framför tv:n
Jag måste ringa min kära farmor idag och fråga om hon vill ställa upp som lite barnvakt imorgon. Jag har bokat tvätten imorgon klockan 11 och det kändes så besvärligt att ta med Ronja ner till tvättstugan. Och jag tror nog inte farmor kommer säga nej till att vara med lilla prinsessan.

Igår satt jag och skrev ner alla tänkbara gäster till Ronjas dop och det blev en hel del kan jag säga. Erik har ju inte den minsta släkten som många vet.
Måste börja planera lite mer vart hon ska döpas, vad vi ska bjuda på, dopinbjudan mm.
Men jag tycker bara att det är roligt att planera.

Nä nu ska jag ta och ringa farmor så hon inte hinner boka in något annat imorgon. Pensionärer har som sagt alltid "fullt upp" av någon konstig anledning!


Ärva kläder

Jag, Erik och Ronja åkte ut till Djäkneböle idag där vi blev bjudna på kaffe och våfflor. Gott var det!
Sedan fick Ronja ärva massor med kläder av sina kusiner. Det tackar hon för! Sedan fick hon även en present som var en jätte fin klänning som kommer passa utmärkt i juli.
Problemet är bara det att hennes garderob håller på ta över våra :)
Måste fixa lite förvaringsutrymme åt alla hennes saker.

Till veckan kanske vi får fara och träffa Ronjas kusin Alfred som kom till världen den 20 maj (vårat bf datum).

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med lill prinsessan. Hon har nyss fått bada och oj vad hon njuter!!


Lördag

Nu ligger vi alla tre i sängen och drar oss lite. Ronja ville inte riktigt somna om nu på morgonen. Men snart vill hon nog ha lite mat igen så jag får börja göra mig i ordning.
Det har inte blivit överdivet med sömn för mig i natt. Ronja har envisats med att bajsa två gånger + att hon efter det ha velat ha mat. Så det känns som jag bara har matat och bytt blöja på henne i natt. Men lika älskad är hon ändå.
Pappan i huset har sovit som en stock hela natten ändå så "gnäller" han på att han är trött och vill sova i en halvtimme till :)
Försökte väcka upp honom vid tre då jag ville ha hjälp när Ronja hade bajsat ner hela skötbordet! Men inte vaknade han inte.

Idag blir det att ta en tripp ner på stan. Hoppas att det inte kommer nå regn. Ser några mörka moln när jag kikar ut geom fönstret.

Nu ska jag mysa lite med familjen innan det är dags för alla sysslor.

Hoppas alla får en trevlig lördag!

Hon ökar i vikt!

Nu har jag och Ronja varit på bvc, hon hade gått upp 140 g sedan i tisdags. Väldigt bra!
Nu har hon bara 25 g kvar till hon nått födelsevikten. Känns väldigt skönt. Men det är inte så konstigt att hon går upp. Jag ammar henne ungefär en halvtimme på varje bröst.

Har just lagt ner henne i vagnen. Idag får hon vila inne. Jag ska också passa på att vila.
Men först ska jag ska äta min pizzabit som blev över från igår. Gott!








Dålig kondition?

Jag och Ronja har nyss varit ute på en långpromenad. Jag var alldeles svetig när vi kom hem så antingen klädde jag mig för mycket eller så har jag väldigt dålig kondition :) Jag gissar på det sistnämnda :)
Styrde ut henne på balkongen så nu ligger hon där och sover. Hoppas på ett tag till!

Imorgon ska vi på bvc igen för att väga henne. HOPPAS hon har gått upp bra i vikt! Vi ska vara där halv tio, lite dålig tid kan jag tycka. Jag måste ställa klockan tidigt för att hinna med allt som ska göras innan. Det vill säga duscha, göra mig i ordning, fika frukost och sedan klä henne och ge henne lite mat.
Ja inte blir det att ligga i sänge och dra sig nå länge!

Igår la jag mina "vita" plagg i klorin och två av tröjorna fick tillbaka den vita färgen men dock inte mitt vita amningslinne. Så den är bara att kasta. Måste köpa mig några nya. Tycker dom är både skön och praktiska.

Nä nu ska jag ta mig något att äta. Det var ett tag sedan jag fick mig något i magen..

Nu är vi själv hemma!

Nu har Erik börjat jobba igen. Dock så har han en kort vecka, jobb onsdag och fredag. Vilket är skönt! Så nu är vi själv hemma om dagarna. Hoppas hon är lika snäll med mig som hon varit när vi båda varit hemma :)

Ronja har inte velat sova så många timmar i streck i natt. 2 timmar sömn sedan käk. Så jag känner mig ganska trött idag. Men jag ska passa på att vila senare under dagen. Så man inte blir så grinig.
Nu sussar hon sött i vagnen. När hon vaknat ska hon få sig lite mat och sedan ska vi ta oss en promenad i det sköna vädret. Jag måste förbi en affär för att handla lite ersättning och klorin. Jag färgade mina vita plagg i tvätten!! Hoppas att klorin hjälper.

Försökte skicka in lite bilder till proprint här om dagen, men det funkade inte. Erik lyckades inte heller fixa det. Bilderna verkar vara förstora?
Så vi måste ordna det snart så jag kan fortsätta på Ronjas första bok. Jag tycker det är riktigt roligt att pyssla och skriva i den.

Jag kan fortfarande inte smälta att mina slingor är ojämna. Hoppas att jag och Kristina kan boka in en tid snart för att fina till dom lite. Det vankas ju dop snart och då vill man vara fin även i håret.
Har fortfarande inte hittat någon klänning till lill tjoppa. Jag funderar om hon ändå ska ta någon av dom hon har. Hon har två söta klänningar som är fina. En jeansklänning som hon fick av Kristina, då kan hon ha ett par fina strumpbyxor till (som hon har fått ärva av sin kusin) eller en annan jättesöt klänning som hon fick av Karin.
Ja vi får se. Vår lilla tjej är förståss söt i alla kläder. Hon brås ju på sin mor & far :)


VÅR ÄLSKADE LILLA TJEJ


SOVER SÖTT


bvc besök

Idag har vi varit och vägt Ronja. Jag trodde hon hade gått upp bra i vikt. Men tyvärr bara ynka 50 gram! Därför tänker jag inte boka in några fler besök denna vecka. Jag känner att det varit mycket folk här varje dag. Jag tycker självklart att det är jätte trevligt när någon kommer och hälsar på. Vi vill ju visa upp våran lilla prinsessa.
Men jag måste även erkänna att det varit mycket vissa dagar. Och jag vill verkligen att hon ska börja gå upp bra i vikt. Därför blir det bara jag och lillan på dagarna nu (Erik jobbar). Jag hoppas att folk förstår situationen. Nu ska jag erbjuda henne bröstet så fort hon är lite grinig. När vi har haft besök har det lätt blivit att hon fått tutten. Så att hon ska vara nöjd när någon är här på besök.
Nu vill vi bara komma in i rutinerna ordentligt. Så att vi kan börja umgås med alla nära och kära.

Nu har Ronja vaknat så då är det väl dags för käk :)

Nu har vi kommit bestämt oss!

Idag har vi varit på stan och köpt ett album till Ronja, det ska bli hennes första bok. Jag har redan börjat skriva i den! Ska börja framkalla lite bilder så jag kan sätta in i den. Jag hittade dock ingen klänning åt henne. Jag hade kollat ut en jättefin klänning på Lindex men det fanns ingen storlek som passade henne. Så jag får fortsätta leta...

Nu har vi beslutat vad Ronja ska få för mellannamn. Vi har funderat fram och tillbaka. Från början ville vi ha ett släktnamn men vi hittade inget som vi tyckte var fint nog till Ronja. Det måste passa ihop!
Därför blir det Ronja Filippa Norén. Vi tycker båda att det passar bra sedan gillar vi givetvis namnet Filippa.
Så nu ska jag fylla i papperna från skatteverket och skicka in, så det är klart.

Min första bok

Idag hade jag tänkt ta en tripp ner på stan med Ronja, får se om Erik också följer med.
Jag har nämligen hittat en jätte söt klänning som jaga tänkte att hon skulle ha på O´s dop i juni.

Sedan har jag beslutat att jag ska göra en egen "min första bok" till Ronja. När vi var hos Eriks syrra i helgen fick jag lite tips, hon hade nämligen gjort en egen till sina barn. Jag tyckte den var jätte fin!
Därför måste jag hitta mig ett fotoalbum på stan. Gärna ett rosa album.
Tanken var att jag skulle köpa en bok men jag hittar ingen bra. Att dom inte finns kvar dom man själv hade när man var liten. Dom står det lagomt mycket i.

Snart måste jag ta en tripp förbi mitt jobb och visa upp våran lilla skatt. Men jag måste nog höra med dom när det är PK nästa gång så alla är samlade.

Mina två älsklingar ligger fortfarande och sover så jag ska passa på att duscha och göra mig i ordning.



Lite sömn!

I natt har det inte varit någon bra natt för Ronja. Hon har varit nå nöjd alls. Jag tyckte ändå jag ammade henne hela kvällen igår. Ändå så var hon inte nöjd. Men tillslut så ville hon somna och jag och Erik fick äntligen lägga oss till ro.
Jag är otroligt glad som har Erik. Han är underbar mot henne. Vi hjälps verkligen åt på natten när hon är missnöjd och det känns jätte skönt.
Kommer bli tråkigt nu på onsdag då Erik ska börja jobba igen. Då måste jag låta han få sova under nätterna. Annars är han vaken och hjälper mig om det är något speciellt.
Men han börjar dock med en lugn vecka - jobb onsdag & fredag. Det blir en mjuk start! SKÖNT!

Nu ligger Ronja i sin vagn och små pratar för sig själv och Erik ligger utsalgen i sängen. Jag tänkte att han skulle få lite sovmorgon idag.

Min farmor skulle kika förbi nu på morgonen och lämna en present till "lilla prinsessan" som hon säger.

Nu ska jag sätta igång nå kaffe och piggna till lite.
Det blir en promenad i det härliga vädret med min lilla familj idag.

Vår lilla LABANtjej!


Våran lilla prinsessa i sin fina laban tröja som hon fått ärva av sin kusin.



090516

Nu ligger lilan och äter medan jag sitter vid våran nya macbook. Erik var tydligen tvungen att köpa sig en.
Planerna idag är att fara och hälsa på E´s syster med familj. Sedan måste vi fara förbi apoteket och köpa några måsten.
Men det blir hem och lämna bilen först. Jag vill så gärna ta en promenad dit. Vädret ser härligt ut!

I går kom Ronjas personnummer :) Och även papperna där vi ska fylla i vad hon ska heta. Vi har dock inte bestämt oss för andra namnet än. Får se om det blir ett släktnamn på E´s sida eller bara ett namn vi tycker är fint och passar i hop med tilltalsnamnet.

Tog på mig ett par jeans jag hade innan graviditeten idag och nu är det inte långt kvar innan jag kan knäppa knappen. Jag tycker att kilona bara rasar. Är lite rädd att jag ska se ut som ett vandrande skelett om några veckor.
Jag hoppas mina kilon sätter sig på Ronja så hon går upp i vikt. Men det är nog inga problem. Hon äter väldigt bra! På tisdag ska vi till bvc och väga henne. Ska bli spännande & se hur mycket hon har gått upp.

Vi hade tänkt bada våran lilla docka i dag också, får se om hon njuter lika mycket även denna gång.

Sedan är det tvätt som står på schemat. Men det går nog ganska snabbt, det är inte så mkt och sedan är det nästan bara Ronjas kläder. Och det torkar nog snabbt!

Vi avlslutar nog dagen/kvällen med att ligga och mysa i soffan framför Robinson.

Trevlig lördag!

Sötaste tjejen



Finaste tjejen. Jag älskar henne mer & mer för varje dag som går.


Första badet

Idag har Ronja fått bada för första gången sedan hon kom hem från BB.
Hon njöt verkligen!



Och här är Ronja nybadad och fin. 
Lite stora strumpbyxor :)



Lite sömn

I natt var det inte lika roligt....
Vid tre tiden fick jag och Erik äntligen sova.
Nu ligger våran lilla sessa och sover. Jag och Erik ska äta nå gröt och dricka massor med kaffe så man piggnar till.
Sedan blir det att ta en prommis på strandpromenaden. Möjligtvis att vi slinker ner på stan, om jag törs vill säga :)
Hon ska då vara full tankad med mat innan jag går genom ytterdörren!

Ikväll ska Ronja få sitt första bad i hemmet. På BB var det ingen större hit, hon bara skrek. Så vi får hoppas att det går bättre idag.
Sen ikväll får Ronja troligtvis besök av sina fastrar Elin och Hanna-Lii. Dom verkade vara sugen på mysa lite med lillan. Och jag förstår dom. Hon är ju sötare än socker.

Nu ska jag snabb duscha och göra mig i ordning innan Ronja vaknar och vill ha mer mat.



Förlossningsberättelse

Den 6 maj klockan 13.00 hade vi tid på förlossningen för inskrivning. Vi fick då träffa en barnmorska, läkare (hon som utförde snittet) och en narkosläkare. Dom gick igenom hur morgondagen skulle se ut. Efter ungefär 3 timmar fick vi fara hem. Jag fick inte äta något efter kl 20.00 och inte dricka något efter kl. 00.00. Vid elva tiden gick vi och la oss, bb väskan var packad och klar. Men det var väldigt svårt att somna den natten. Men till slut.. Efter ungefär 2 timmars sömn vaknade jag klockan 03.00 av vattenavgång.
Ringde direkt till förlossningen, dom bad oss komma in omgående. Dom sa att jag var tvungen att lägga mig ner i baksätet. 

När vi väl var inne på förlossningen började jag få värkar. Dom gjorde mig i ordning för att kejsarsnittet. Jag fick bricanyl för att stoppa upp värkarna. Men dom fortsatte! I slutet var det 5 min mellan värkarna. Ungefär kvart i åtta fick jag äntligen åka in på operation. Dom gav mig ryggbedövning. Var bedövad från brösten och hela vägen ner - en väldigt obehaglig känsla.

Vi var otroligt nervösa. Jag skakade av nervositet!!
08.23 la dom snittet och 6 minuter senare var hon ute. Hon skrek på en gång. 
Innan Erik och hon gick ut så visade dom upp henne. Den lyckligaste stunden i mitt liv. Tårarna bara rann..
Erik fick "klippa till" navelsträngen. Sedan kom dom båda ut till mig så jag fick hålla om henne en liten stund.
Sedan fick Erik och Ronja (från första ögonblick var det en liten Ronja) åka tillbaka till förlossningsrummet. 

Efter ungefär 20 minuter hade dom sytt ihop mig. Det kändes som evigheter! Dom körde sedan in mig på rummet så jag fick träffa dom båda.
Vi 2 hade blivit 3!

Personalen var helt fantastiska. Jag är väldigt nöjd över kejsarsnittet!

En kortfattad version av våran förlossning.

♥Ronja Norén♥

BVC

Idag var vi på bvc för att väga Ronja. Hon hade gått ner en del när vi skrevs ut från BB därför bokade vi in en tid hos bvc. Och lill tjejen har gått upp 40 gram och växt 1/2 cm. Det går åt rätt håll!
Känns jätte skönt för oss. Man blir lätt så stressad!

Ikväll får Ronja fin besök av sin morfar & Karin. Det blir trevligt!

Det finns inte ord som kan beskriva min kärlek till Ronja. Hon är så otroligt fin!
Jag är lyckligt lottad som fått en sån fin familj.
 
Ronja & Erik betyder allt för mig

Tack alla!

Tack alla som har grattat oss!
Hela familjen mår strålande. Lillan äter och sover som hon ska. Amningen har kommit igång väldigt bra så det känns skönt. Känns nästan som jag har mat för en hel armé men det kanske är så här i början? :)

Nu ligger våran lilla prinsessa och sover. Även pappa sover. Jag känner mig pigg som en nötkärna. Har fått sova väldigt mycket och bra i natt. Hon har ätit så pass bra efter varje mål så vi fått sova nån timme i streck. Och det är guld värt känner jag!

Idag har vi planer att fara på på Ersboda för att gå i lite affärer och se om man hittar någon söt klänning. Jag har ingen klänning i storlek 56 och självklart måste hon ha det :)



Våran prinsessa!

Den 7 maj kl 08.29 tittade lilla Ronja ut. Hon vägde 3415g och var 50 cm lång.
Allt gick jätte bra, skriver mer när vi har tid och ork nu ska vi bara mysa och rå om varandra.





I morgon är det den stora dagen..

Idag har vi varit på förlossningen och pratat med en barnmorska, narkosläkare och en läkare.
Dom har gått igenom hur morgon dagen kommer att se ut.

Klockan 7.00 i morgon bitti ska vi vara där.

Nu börjar vi bli väldigt nervösa, förväntansfulla, pirriga.. Ja allt!
Vi längtar så efter att få se vem som gömmer sig i min mage. Åh allt är så spännande!

♥2009 05 07♥



Inte helt ok!

I går kväll var jag hos Kristina ute i Röbäck för att slinga håret. Kvällen började bra - hon bjöd på tacos! Riktigt gott!
Men slingorna blev inte så bra faktiskt.  Många blev bra men inte alla. Det blev en del oranga slingor och det är pga att jag har så mörkt hår och inte pga att K var dålig som frisör.
Men det blir dock att slinga på en omgång till på de oranga men det får dock bli ett senare tillfälle. Möjligtvis i slutet på maj.
Jag tror att K lovade att hjälpa mig även då :)
Man kan ju hoppas att det bleks lite lite i solen också!

Idag är det strålande sol så jag ska passa på att sitta ute så länge som möjligt. Senare under dagen ska jag göra ett besök hos min barnmorska. Mitt sista besök!



4 maj

Idag håller jag på tvätta för fullt!
Det var tänkt att Melissa skulle kika förbi vid lunch men eftersom Erik är hemma från jobbet idag så blev jag tvungen att avboka det.
Jag åker därför ut till henne vid tre tiden när jag tvättat klart.

Sedan bjuder Krillan på middag ute i Röbäck. Vi ska slinga håret ikväll. Jag hoppas verkligen att det blir bra. Jag har köpt två förpackningar. Är lite orolig att jag har för mörkt hår. Men vi får se!

3 DAGAR KVAR

Min sjukling..

Erik ringde nyss från jobbet och sa att han inte mådde nå bra. Därför avbokar vi grillningen i kväll. Det började redan igår kväll för han. Det positiva är att han kanske hinner bli av med dessa basilusker innan bebisen kommer.
Hoppas bara inte jag blir sjuk nu också!

Blir i stället myskväll hemma framför Expedition Robinson misstänker jag.
Jag lär nog få passa upp min lilla sjukling hela kvällen. Alla vet väl hur killar är när dom är förkyld?

Nu är det bara 5 dagar kvar. Helt otroligt vad tiden går fort.
Bjuder på två magbilder, vecka 38 (37+2).
Kanske dom sista..







Grillning!

Ikväll ska vi grilla med Eriks jobbarkompisar och deras respektive. Det ska bli väldigt trevligt.
Har dock inget att ha på mig. Nu sitter allt bara jätte konstigt tycker jag!

Det blir en tripp ner på stan. Farmor skulle ner så jag åker med dom. Perfa!

Duschen nästa!

RSS 2.0