4 besök på träna

Nya snygga träningskläder är inhandlade. Till veckan har jag 4 träningspass inbokade i min kalender! Känns bra!
Ps. Matten gick riktigt dåligt i kväll. Noll ro i kroppen hade jag. Nya tag i morgon.
GODNATT

Lite tid över

Lite tid över till bloggen den här veckan! Vissa veckor är fullare än andra i almanackan. Ronja har sovit hos sin morfar & Karin i helgen (lörd-sönd) eftersom jag och E har jobbat. Det var så roligt att få hämta henne efter jobbet. Därför har vi busat, pussats, kramats och skrattat extra mycket i kväll. Vi tar igen förlorad tid ♥

Har inte direkt tid att sitta här nu heller, jag tvättar för fullt i tvättstugan, Ronja har nyss somnat så jag kan nu smyga ner! Sedan väntar Solsidan och efter det ska jag unna (?) mig lite matte! ;)
Har pluggat lite i veckan så jag ska vara effektiv i kväll. Ligger inte efter men jag måste nöta in vissa saker. Det tar sig sakta men säkert!







Spontan tvättar i kväll

Det blev en spontan tvätt tid i kväll. Jag och Ronja gick ner i tvättstugan för att få oss en tid i helgen och då var det ledigt. Så nu hänger tvätten på tork och det är bara att vänta 1-2 innan jag kan gå ner igen. Ronja är otroligt hjälpsam. Hon älskar att hjälpa till (vilket alla barn kanske gör). Det är aldrig någon belastning att ha med henne ner i tvättstugan, snarare tvärt om ;)
Jag ska snart hälla upp en skål med ostkrokar och äta massor med choklad medan jag ser Let´s dance. Känns ganska skönt att ligga i soffan under täcket och bara vara. Ljus har jag tänt runt om kring så fredagsmyset har infallit sig. En person saknas dock.. Erik♥
·
Vi har haft en riktigt trevlig dag på busplaneten idag. Ronja och Alicia busade & skrattade så fint! Det är så härligt att se när Ronja är så lycklig♥
Kameran glömde jag, såklart!
·
Tog en fin bild på lilla prinsessan (som alltid min farmor kallar henne) i kväll.

Bra start på helgen

Jag fick en härlig sovmorgon i morse, vaknade till ett dukat bord med frukost. Efter frukosten begav jag mig till Träna och körde intervallträning på löpbandet + lite styrka (mage, rygg, axlar). Känns skönt att få börja min lediga helg så här! Träningen gick riktigt bra idag! Erik jobbar kväll vilket har gjort det möjligt för mig att komma i väg nu på morgonen.

Nu sitter jag med min tredje kopp kaffe och inväntar Ronja. Vi ska nämligen möta upp Hanna och Alicia på Busplaneten. Vi har varit där en gång förut men då var Ronja så liten att hon säkert inte kommer ihåg stället.
Jag ska även göra en liten visit på bolaget, ett gott vin ska inhandlas till morgondagens mammafest. Ser verkligen fram emot kvällen. Ny klänning blir det så jag kommer känna mig extra fin! :)
Hittade några bilder på våran fina badtjej, det är från när Stina var barnvakt!

Det är inte okej.

I kväll har jag hunnit med 2 timmars matte. Bra kan man tycka, men jag hann kanske 4-5 uppgifter på 2 timmar! Det är inte okej! Första uppgiften satt jag med i 45 minuter. Fortfarande kan jag inte lösningen fast jag kan kolla upp svaret, det är inte heller okej! Fan att matte ska vara så jäkla svårt för mig. Är det något som kan förstöra min dag så är det just matte! Jag kommer säkert tjata om detta i flera inlägg. Matten sträcker sig nämligen till maj.. 20 maj är det nationellaprovet. Frågan är om jag fortfarande är människa då, troligtvis inte!
Min älskade dotter har hamnat i en så kallad "20 månaders-trots", fanns det inte förr så finns det nu! Hon "kan" allt själv, ska göra ALLT själv, blir vansinnig (vilket innebär lägger sig på golvet och skriker) om hon inte får göra som hon vill, kastar mat överallt (golvet, väggarna), ignorerar oss när vi säger till eller så tittar hon med en blick som "jag gör väl som jag vill". Ja listan ÄR lång. Här testas tålamodet varje dag, varje timme och ibland varje minut *puh*.
Men ändå så älskar man den lilla krabaten oändligt. Tjusningen är att vi kan ha ett "bråk" som en av sakerna jag tagit upp och efter två minuter skrattar vi, pussas och kramas ♥
Lite träning har både jag och Erik hunnit med och inte ens träningen gick så bra för mig. Min kropp skriker efter sängen. Noll ork kvar. All energi som jag haft är slut. Några timmars sömn gör nog susen. Börjar klockan 7 i morgon så klockan står på 5.45!
GODNATT

Jag är inget mattesnille, varför läser jag då matte C?

Första matte-lektionen är avklarad! Jag överlevde, just så pass! Nu är det sängen. I mitt huvud snurrar massor med siffror, x, y mm.
Jag säger godnatt!

Vi blev bjuden på middag ikväll

Vi blev bjuden på middag idag vilket kändes helt perfekt eftersom jag inte förberett något! Alltid så trevligt att få åka i väg och umgås med fina vänner. Träffade även upp en tjej som ville sälja sin mattebok. I morgon börjar allvaret, lite nervöst. Men efter att ha kikat igenom den så känner jag igen väldigt mycket, det är "bara" betydligt svårare tal. Men det här ska nog gå vägen ;)
Efter middagen släppte E och R av mig på träna där jag körde 20 minuters intensiv kondition. Sedan rusade jag hem och körde lite mage samtidigt som jag såg Solsidan! En av dom bästa svenska humorprogrammen.
Nu ska jag lägga mig i sängen och få lite massage som karln har lovat :)

långvila

Lillan är inne på sin 3:e sovtimme nu! Hon måste ha varit helt slut! Jag har hunnit med ganska mycket medan hon sovit. Bland annat har jag beställt en klänning som jag kanske ska ha på mammafesten till helgen. Får se om den sitter bra! Hoppas, jag är nämligen lite less på att alltid ha svart klänning när jag ska gå ut. Nu har jag beställt en korallfärgad. Undra om det blir sommarvarning..? Hmm.. Vi får se! Till veckan trillar den i alla fall ner i brevlådan.
När Ronja har vaknat åker vi mot Melissa, tanken var att vi skulle gå på ett "hemmaparty" idag men vi tyckte det blev så sent eftersom våra barn sov så länge. Därför åker vi bara till Tomtebo på en kort dejt. Blir bra det också! Måste även svänga förbi en arbetskollega för att hämta en bilbarnstol som hon lånat. Sedan raka vägen hem för att göra middag.
Ikväll ska både jag och Erik hinna med ett träningspass var. Jag körde lite ur boken i morse, men det är inte lätt när Ronja ska hjälpa mig med övningarna :) Men jag körde ett 20 minuterspass i alla fall. Ska köra 30 minuter på crosstrainern. Löpbandet funkar inte nå vidare bra för mig, fick så ont i benet sist jag sprang!
Nä, nu måste jag nästan väcka lillan så vi hinner uträtta något idag!
Lill-prinsessan ♥

110116

Godmorgon!
Just nu äts det frukost här hemma. Erik åkte till jobbet för ett tag sedan så det är bara jag och Ronja hemma. Jag har så otroligt svårt att äta frukost på morgonen. Jag riktigt tvingar i mig en smörgås på morgonen! Jag skulle kunna leva på enbart kaffe fram till lunch om jag är hemma. Men eftersom det är bra att äta frukost så gör jag det :)
Det bjöds på många pussar i går, här får pappa en PUSS♥
Lite bus med mamma
Älsklingshjärtat ♥
En skymt av de rosa fina nagellacket! Syns väldigt dåligt men jag och Stina klippte Ronja igår, det
blev kortare och lite uppklippt där bak. Väldigt fint men även väldigt ojämnt om en frisör skulle ge betyg :)
Jag hoppas inte att det är lika kallt idag, jag och Ronja har planer. Den planen innebär en bilfärd. Efter jag och Stinas tur till babyproffsen för någon vecka sedan har det gjort att jag är lite små skraj att det ska hända något :)
Nu ska jag träna lite!

Träningskläder

Eftersom jag nu köpt kort på Träna känner jag att nya träningskläder är ett måste!
Har suttit och tittat runt en del på intersport och stadium. Båda har väldigt mycket snyggt. Byxorna längst ner vill jag bara ha, till de ett snyggt rosa linne! Löparskor är ett MÅSTE!

Måla naglar på en 20 månaders?

Eftersom jag laddade över lite bilder från lilla kameran i går kan jag passa på att visa några bilder från nyår (fast jag lagt ut några i tidigare inlägg).
Vi skippar stan idag! Det är alldeles för kallt. Stina skulle kika förbi lite senare idag, lagom till Ronja sovit klart!
Vi lyssnar väldigt ofta (om inte jämt) på musik hemma. Jag spelar som sagt mycket Hoffmaestro hemma nu förtiden. Även Ronja har dragits med i maestro-träsket! Hon börjar digga direkt jag spelar deras musik, spelar ingen roll om vi sitter och äter, det ska diggas ändå! Sjunger gör hon också! Ofta hela låtar, dock så hör man inte vad hon sjunger men hon är så söt! ♥
Nu på morgonen har vi faktiskt målat naglarna. Jag målade mina med svart (som kanske inte är så otippat för ni som känner mig och vet att svart är en av mina favoritfärger), men jag tyckte att svart skulle bli lite väl häftigt på henne så jag hämtade rosa. Blixtstilla satt hon och spretade med sina små händer. När jag var färdig blåste hon ordentligt så att det skulle torka (hon hade kollat in sin mor innan). Kanske att måla naglar på en 20 månader är tidigt? Men hon ville så gärna och jag har så svårt att säga nej till henne ;) Gulligt blev det i alla fall! Vissa flyger väl i taket nu när jag målat hennes naglar!
Mamma: Nu vet du vad du och Ronja kan syssla med när du kommer, bara ett tips ;)

Tungt!

Godmorgon! I morse var det tungt att stiga upp, extra tungt! Varför vet jag inte, var så otroligt trött. Ska se om en stor kopp kaffe gör susen.
Erik har nyss cyklat iväg till jobbet. Jag och Ronja tar en lugn förmiddag. Just nu sitter hon och målar med tuch(?)pennor. Går sisådär ;)
Efter Ronjas lunchvila hämtar vi upp Stina och promenerar ner mot stan. Jag ska bland annat hämta ut matteC-boken. Ska väl även försöka hinna med ett träningspass idag. Ev att jag tränar lite medan Ronja vilar idag. Vi får se!
Vi får höras senare ska återgå till mammarollen :)

Förskoletjejen


Jag och Ronja väntar in Erik som strax kommer hem. Vi ska äta god mat och kanske ta ett glas rött. Nu har jag helg! Känns så skönt.
Hittade sladden till den lilla kameran, så jag bjuder på två bilder på Ronja!
Förskoletjejen♥
(väldigt dålig kvalité om man jämför med systemkameran)

Jag blir så rörd!

Det hängde ett paket på våran ytterdörr, i det paketet låg denna fantastiska väska som jag varit sugen på köpa. Jag tycker det är så snyggt med fransar. I alla fall så plingade det på dörren strax efter middagen, jag och Ronja väntade inget besök men vi gick till dörren för att öppna. I kikhålet såg jag ingen. Tänkte att det måste ha varit någon som tjuvplingat på. Nu när Erik kom hem så sa han att jag fått paket. Jag trodde han skojade!
Fina Stina hade lämnat ett paket med en lapp på! Jag blir så rörd!
Älskade vän, tack så jätte mycket ♥
Jag ÄLSKAR den!

Träna hemma

Denna träningsbok har jag nu fått låna av Stina + en rosa fin matta. Vissa veckor har jag det besvärligt att komma i väg på Träna pga våra arbetstider + att jag nu ska läsa matteC på kvällarna.  Nu har jag en träningsbok som jag tycker är väldigt bra. Målet är att komma i väg på Träna 2-3 ggr i veckan. Denna bok gör så att jag kan träna ännu mera! Men hemma! Kanon!
Jag har nyss kört ett pass på ca 30 minuter. Skönt! Ok, jag säger det här och nu, 3 ggr i veckan ska jag öppna denna bok och rulla ut den rosa fina mattan! 30 minuter 3 ggr/v + 2-3 på Träna. Fixar jag det så är jag grymt stolt över mig själv. Jag har varit latoxe ALLDELES för länge nu! Dags att bränna fett & bygga muskler!
I dag hade vi möte på jobbet och det serveras oftast gosaker i form av kakor mm. Tro det eller ej men jag lät faktiskt bli. En smörgås tog jag i stället! Inte dåligt för att vara en gottegris som mig :)

Nu är det dags för lite fika och sedan duschen.

Matte C

Vilken fullspäckad dag vi haft idag. Blir lätt så när vi är lediga alla 3! Jag började dagen med att anmäla och registrera mig till en ny kurs (matteC). Nu ska betygen höjas ytterligare eftersom det verkar vara sådant stort tryck på ssk. Vi har även varit och kikat på lite bilar, den vi har ska nämligen säljas inom kort. Vi har rensat i lådor och papper vilket känns otroligt skönt nu. Vi har under den tiden haft tvätten så nu är alla kläder rena igen! Jag har hunnit med intervall träning på gymmet och nu är Erik där, det är test vecka på Träna så jag skickade i väg honom vilket jag tror han uppskattar!
På måndag börjar min första lektion i matteC, det känns som jag har gett mig ut på hal is denna gång. Jag som tyckte matteB var svår, jobbig och alldeles förskräckligt hemsk. Många svordomar och tårar har jag givit den boken. Kanske att jag lärde mig något och att jag kanske tycker att matteC blir lite lite roligare? Bara lite så kommer denna termin gå som en dans på rosor *host*. Jag är i alla fall taggad och inställd på att det kommer innebära många timmar och kvällar med matte. Tur jag är tjurig!
Nu ska jag hoppas in i duschen, göra mig lite kvällsfika och sedan se reprisen på tvplay av Familjen Annorlunda.
I morgon väntas jobb och personalmöte. Sedan ska jag och Ronja umgås med Stina ♥

check!

Första träningspasset - check!

Äntligen hemma

Ronja är hemma och ingen är gladare än jag! ♥
I går när jag kom hem från jobbet låg hon och sov i våran säng. Mys! Många pussar & kramar fick hon av mig. Jag njöt av att ligga bredvid, känna hennes doft och andetag. Nu var vi fulländade igen ♥



Det blev en tidig morgon, men faktiskt så gjorde det inget idag. Jag var minst lika ivrig att stiga upp och ta igen lite förlorad tid.
Just nu sitter hon och målar samtidigt som hon ser barntv! Jag ska strax börja med lite frukost. Det är jobb som gäller för mig idag. Efter jobbet åker vi alla och veckohandlar. Kyl och frys ekar i princip!
Sedan är det dags för mig att ta tag i träningen. Efter middagen åker jag på Träna för att hämta ut kortet sedan tänkte jag mjukstarta på löpbandet.

Tog några kort nu på morgonen men sedan ville inte kameran mer - slut batterier!

Hoppas Ni får en toppen dag!

Lång sovmorgon

Godmorgon! En ordentlig sovmorgon kan man säga. Trodde aldrig jag kunde sova så länge! :) Skönt var det! Det blev ganska sent i går i och för sig. Vi såg film med Melissa och Peter, eftersom dom skulle fixa med bilarna innan så började vi se lite senare. Filmen vill jag dock inte tipsa om, inte den bästa vi sett :)
Sedan åt vi massor med godis, ostkrokar, kladdkaka och drack coca cola! Rätt mätt var vi när vi åkte hem. Jag ska hämta ut träningskortet och träna i morgon! Känns bra! Målet är att äta nyttigt under dagarna och ha en frossar dag i veckan - lördagar! :)
Det kommer vara svårt eftersom jag är en gottegris! :)
Ikväll kommer Ronja hem! Lilla älsklingen vad jag saknar dig. Eftersom jag jobbar kväll får jag inte busa med henne förrän i morgon så jag bad Erik om att hon skulle få sova i våran säng i natt :)
Nu ska jag börja göra mig i ordning! Kaffe står först på tur. Börjar jobba kl 14 så jag har lite tid på mig.

Mot jobbet

Godmorgon!
Nu tar jag mig en promenad mot jobbet. E jobbar också dag idag så när vi slutar åker vi mot Tomtebo och hänger med M & P.
Hoppas Ni får en bra dag!



Bilder från nyår

Lite bilder från nyår! Inte mina utan dom är dock lånade från Linda! Jag har som sagt också massor med bilder men ingen kabel. En GRYM kväll rakt igenom! Det var helt klart värt att inte må hundra dagen efter ;)
Skålar in kvällen ♥
Me and my love
Jag, Mille, Linda, Cornelia, Marie
Killarna (ena fullare än den andre) ;)

Tomt!

Det var tomt att komma hem. Varken Ronja eller Erik är hemma. Tack och lov så kommer Erik snart. Både jag & Erik jobbar helg så Ronja är i Stöcksjö till söndag. Inte känns det roligt att vara i från henne i 2 dagar! :( Jag känner mig inte hel utan henne! Mitt älskade lilla hjärta. Oj så jag ska pussa och krama på dig sen ♥

Det blev en prommis hem efter jobbigt, flåset kom igång rätt tidigt men skönt var det. Dock så var jag en aning för mycket klädd! Prommar till jobbet i morgon bitti också. På måndag öppnar jag upp mitt träningskort vilket känns grymt bra! Jag är så taggad på komma i form! Känns otroligt bra att ha träningen så nära dessutom, inga ursäkter har jag! Det är bara latheten som kan komma emellan och den ska inte få övervinna mig denna gång!
Just nu sitter jag och lyssnar på.. just det, ni vet redan! :) Jag blir aldrig less! :)

Tips!

För några veckor sedan hörde jag en bra låt på jobbet. Så klart kommer jag aldrig ihåg vad låtarna heter. Men i går när vi såg Filip & Fredrik på tvplay så kom den där låten igen! Jag älskar låten, från första stund! Nu sitter jag och Ronja och lyssnar på den. Jag är expert på lyssna sönder på låtar. Känner jag mig rätt så lär jag spela sönder denna också :)
Hoffmaestro - Highway man


Det kan bli..

Jag har haft en väldigt trevlig och mysig kväll hos finaste Stina i kväll. Vi har pratat mycket barn och förlossning, som det oftast blir när vi ses nu förtiden. Det är ju bara 1 månad kvar nu! Och jag har fått ett hedersuppdrag (kan man säga så?.. Jodå!) eller det KAN bli ett hedersuppdrag ♥


6 januari

Jag sitter och väntar på att ugnen ska bli varm, vi ska äta morotssoppa och småfranskor (som ska in i ugnen) till lunch. Gårdagens middag, riktigt gott var det!
Vi är alla lediga idag. Jag ska kila ner på stan en snabbis för att inhandla en ny almanacka och lite pyssel. Erik får hit en kompis lite senare idag, då kanske jag och Ronja passar på att gå ut en sväng och åker lite pulka. Så får killarna prata i lugn och ro.
Erik tog kort på Ronja i går när hon åt banan och drack mjölk. Tycker hon har en härlig stil, med benet över de andra! :)
I kväll har jag lite egen tid. Jag ska kila över till Stina på lite fika. Längtar ♥

Prinsessan Ronja


Vi städar ut julen

Inlägg 2.. (Just när jag var färdig så trycker Ronja på en knapp och allt är borta!)
När nyår har passerat är jag rätt less på julen, julpyntet och granen. Nu på morgonen har vi hjälpts åt att plocka ner allt. Det känns skönt!! Nu ska jag bara dammsuga men eftersom E sover väntar jag tills han vaknat!
Bus framför kameran
Leker med dockor

En fördel

Fördelen med att jag inte kom in på skolan är att jag nu kan teckna ett träningskort mycket billigare. Svängde förbi jobbet i kväll och fixade det. Nu väntar jag bara på ett godkänt från PA support. Sedan är det bara att hoppa i träningskläderna och köra! Wihoo, jag är taggad!


Nu ska jag och älsklingen kura ner oss under täcket och se film. Det ska frossas i lite gotta också!

Alldeles strax får vi pussa på dig

Jag saknar Ronja VÄLDIGT mycket nu! Snart får vi pussa och krama dig♥

2011

Gårdagen var riktigt trevlig! Många bilder togs men med den lilla kameran och jag hittar inte sladden till den. Tyvärr! Vi åt otroligt god mat. Kvällens meny var: Toast skagen som förrätt, oxfilé med potatisgratäng, 2 såser, sallad och bröd till varmrätt och vaniljpannacotta till efterrätt. Blir hungrig när jag tänker på det :)
Det blev väldigt sent i går + att jag måste erkänna att jag var väldigt bakis i morse. Är inte människa än! Strax blir det pizza, magen kurrar!

Vi 2 innan vi åkte mot festen ♥



Tack för en otroligt trevlig kväll!

RSS 2.0