Låt fler hjärtan slå!♥

Idag har vi knappt varit hemma alls..

Vi har varit på Ersboda och firat min lillebror som fyller år idag. Jag och Ronja, Erik jobbade (och jobbar än). Vi åkte strax efter lunch och kom hem för ett tag sedan.
Det har varit en bra dag, vi har varit ute nästan hela tiden. Ronja har lekt i sandlådan, gungat, åkt rutschkana, busat med sina kusiner och ätit tårta. Direkt vi kom hem fick hon bada, sand överallt! En liten lortgris helt enkelt :)

Erik slutar vilken minut som helst och medan jag väntat på honom har jag skänkt en slant till hjärt-lungfonden. Alla mina tankar går till F med familj!♥
LÅT FLER HJÄRTAN SLÅ!



http://www.hjart-lungfonden.se/sv/HLF/HLF/

VI SKA NJUTA


På onsdag jobbar Erik sin sista dag på länge. Nu är det hans tur att vara pappaledig. Jag däremot tar 5 veckor semester! Känns underbart att få vara ledig 5 veckor tillsammans! JAG LÄNGTAR! Samtidigt känns det trist att inte få vara mammaledig nå mer. Jag har trivts så bra hemma med henne. När jag börjar jobba i augusti har jag varit hemma i 1,5 år!! Helt sjukt ändå. Och andra sidan skulle jag kunna vara hemma 1,5 år till. Det är nästan så att jag börjar få lite separationsångest nu när Ronja ska börja förskolan. Tänkt va många timmar vi ska vara ifrån varandra på dagarna? Tänk vad mycket jag kommer missa! Den här tiden kommer aldrig tillbaka. Jag försöker njuta av varje sekund med henne och Erik såklart. I sommar ska vi njuta av varandra och bara hitta på roliga saker!

Jag älskar mitt liv & min familj


Sötaste sommartjejen & min snygga fästman



Back in town

Igår kväll kom vi hem från Gardsjönäs. Vi har haft en väldigt trevlig midsommar med god mat, gott dricka, fint sällskap. Vad mer kan man begära? Ok, sol. Det hade vi faktiskt inte! Tråkigt!




Ronja fick prova sitta på morfars motorcykel. Vi tog även ett fyra generationskort på motorcykeln!

Gardsjönäs!

När Erik slutat jobba åker vi till Gardsjönäs för att fira midsommar. Bilen är fullpackad och mer ska in. Det är mycket som ska med när man åker med en liten. Speciellt när det inte finns några affärer i närheten.
Ska bli så skönt att komma från stan i några dagar. Lugnet är det bästa!

Idag har Melissa och Lewis hälsat på, vi lunchade här hemma och gick sedan ut på en promenad. På väg tillbaka stannade vi i lekparken. Ronja satt i sandlådan och hade roligt medan vi drack kaffe och pratade. Nu sover lillan, Melissa och Lewis har jag nyss vinkat hejdå till.
Jag funderar på vila ett tag!

Vill önska er en glad midsommar!


Pizza & farsan

Till middag idag blir det hemmagjord pizza. Jag har köpt skinka, mozzarella, ruccola, tomater, ost och massa annat gott. Det är mysigt att göra pizza ihop. Efter middagen ska jag se om jag får med lilla familjen på en promenad. Eller kanske en cykeltur ut till Stöcksjö. När det är fint väder vill jag passa på att vara ute mycket!
När Ronja har vaknat ska vi nog ta en prommis.. igen!

Ikväll när Ronja har lagt sig för natten ska vi se Farsan. Den här typen av svenska filmer gillar jag. Därför hoppas jag att den är bra. Jag vill avsluta dagen med ett leende på läpparna. Och andra sidan ska det krävas mycket idag om jag ska bli på dåligt humör!


Jag är så jäkla BRA

Idag är jag så jäkla glad och lycklig!
Hade nyss betygsamtal med min lärare OCH jag fick MVG i projektarbete! JAAA, jag är så jävla bra! :)

NU: S O M M A R L O V

Det här med ett sovpass..

Jag har länge försökt få Ronja att bara sova en gång per dag. Men det går bara inte! När hon vaknar kl 6 är det inte roligt att hålla hon vaken till 11. Hon behöver tydligen sova två timmar på förmiddagen och två timmar på eftermiddagen. Så får det förbli ett tag till!
Det är som sagt ett tag kvar innan hon blir förskolebarn så för mig gör det inte så mycket att det blir två pass nu.

RONJA för 1 år sedan (23 juni -09)





Packning & finbesök!

Godmorgon! (gäsp)
Ronja vaknade tidigt imorse, för tiden för mig. Men som sagt är det bara att snällt kliva upp och ta henne. Efter några koppar kaffe är jag piggare igen.

Jag har varit väldigt dålig på både blogga och lägga ut bilder på slutet känner jag. Min blogglust börjar sina..
Dessutom hinner jag knappt sitta vid datorn förutm när det har varit projektarbetet. Det har blivit väldigt intensivt på den biten nu på slutet. Men nu är den inlämnad efter en hel del ändringar. IDAG är den stora dagen. Dagen då jag ska få mitt betyg. Han skulle ringa mig i eftermiddag. Tror ni jag är nervös? Jag är j**ligt nervös! Samtidigt är jag både nöjd och stolt över det jag har presterat med tanke på omständiheterna (mammaledig).

Igår strosade vi på stan med Linda och Hugo. Lite shopping blev det, bland annat en till klocka till mig (vit), linne, leggings. Ronja fick en till solhatt och två nya pyjamaser.
Vi träffade även upp två andra mammor för att sitta och fika i parken. Mysigt var det. Dock så blev det lite småkyligt i luften när solen gick i moln.

På kvällen åkte jag, Ronja och Kristina på coop för att handla. Erik lämnade vi hemma så han kunde sätta upp lamporna i hallen i lugn och ro. Det blev väldigt bra!

Idag ska jag börja packa lite smått, imorgon åker vi till Gardsjönäs för att fira midsommar. Vi blir borta till söndag. Ska bli så skönt att komma från stan i några dagar. Vi hoppas på bra väder där också!
Även Melissa och Lewis ska vi hinna med att träffa. Därför måste vi hinna ordna något gott fika till dess.

En liten trollunge säger bestämt godmorgon!


Håret åt alla håll, hihi.


En skymt av vårt nya köksbord och våra nya köksstolar. Jag är otroligt nöjd!

Hemma från IKEA

Nu är vi hemma från IKEA och jag är så otroligt nöjd. Speciellt köksbordet och köksstolarna! Vill även säga att mina svärföräldrar är underbara ♥

Har noll kraft att skriva mer så därför säger jag godnatt.

Blandade bilder

Godmorgon! Ronja tog en ordentlig sovmorgon idag, halv nio hämtade jag henne! Tror dock inte hon sov så länge men hon var snäll som gav sin mor lite extra sömn.
Planen var att hon skulle få ta en liten nap nu på förmiddagen eftersom vi ska på namnfest idag. Det blir nog kanon ändå. Trist bara att vädret inte ville vara med oss idag.

Igår blev den lite shopping för oss. Jag och Ronja träffade upp Linda och Hugo på stan. Vi passade på att gå till Pop där det var rea. Två byxor och en tröja fick Ronja.
Nå mer än så handlade vi inte. Förutom fika på station. Ronja och Hugo var så söta i matchande kläder! Tog dock inga bilder.

På kvällen umgicks vi med Kristina, det blev fredagsmys med glass, godis, melon, popcorn. Jag har varit dålig på ta kort nu på slutet. Här nedan kommer lite blandade bilder!

Söt som socker


Lillan äter kex och ser barntv


MYSIG lunch på gräset utan för oss


Fina Ronja som nyss ätit jordgubbar (Jag älskar den här bilden)







Nu: Glad, utvilad och busig


Ronja kan inte gå riktigt än, men hon tränar hela tiden. Står länge själv men blir för feg när hon ska gå ett steg så hon slänge sig i famnen på en! Snart traskar hon runt :)

Imorgon åker vi på IKEA, jag längtar!

Just nu:

Tog just tempen på Ronja och den visade 38.8. Hon är så slö, lillhjärtat.
Erik är i Stöcksjö för att klippa sig. Jag dög tydligen inte. Tycker själv att jag är riktigt duktig :)
Jag ska ska tvätta bort sminket, hoppa i några skönare kläder och lägga mig i soffa och se.. ja ni vet väl vid det här lagret vad jag följer :)

Har även skickat en beställning till Erik - ostkrokar!




KLART!

Arbetet är nu inlämnat. Det känns så bra! Tycker jag är värd ett bra betyg nu också, hoppas min lärare tycker lika dant. Imorgon ska jag lämna in sista uppgiften som hör till arbetet. Har ingen ork att plugga mer.
Ronja är inte piggelin idag. La isäng henne för ett tag sedan. Tror det är tänder på g. Jag hoppas att det är orsaken! Lillstumpan♥

Imorse besökte vi förskolan Ronja ska börja på. Det kändes jättebra när vi gick där ifrån. Så himla spännande att Ronja blir ett litet förskolebarn i augusti. Lilla Ronja har blivit "storatjejen".

Ligger efter lite med bloggandet märker jag. Har massor med bilder att lägga upp. Men det får bli senare. Jag ska fortsätta med maten nu.
Hörs!

16 juni

Godmorgon!
Ronja sover just nu. Går inte att hålla henne vaken till efter lunch idag. Hon vaknade tidigt imorse, runt 6 tiden. Troligtvis blir det bara en kort vila för henne.
Idag har vi bara roliga saker inplanerade. Vi ska luncha med Kristina, troligtvis här hemma. Eller om vi sitter ute? Det är klarblå himmel. Härligt!

Efter middagen åker vi ut till Täfteå och firar M. Vi hämtar upp pappa & Markus innan. Erik jobbar tyvärr så han kan inte följa med. Jag längtar så himla mycket till 1 juli då vi alla tre är lediga. Ibland känns det som Erik jämt jobbar. Tycker han har så dåliga tider vissa veckor!

♥ Alla mina tankar går till F med familj ♥

En regnig tisdag!

Idag kör vi en hemmadag. Vädret talar inte för att vi ska gå ut. Ronja och andra sidan hade säkert velat de, men inte hennes mor.
Tv:n är på, just nu ser vi barnprogram. Ronja tittar och verkar intresserad! Det är tvätt som hänger överallt i vardagsrummet. Det hade inte hunnit torka så vi blev tvungen att hänga upp det i lägenheten!

Det som saknas en regnig tisdag när man inte vill gå ut är godsaker som godis & Erik (i och för sig är han också en godsak). Han jobbar kväll. Det finns en positiv sak med att han jobbar kväll - plugga. Jag pluggar som bäst när Ronja sover och Erik är borta. Ingen stör! Dessutom känns det alltid så tråkigt att sitta och plugga när jag hör hur Erik & Ronja busar. Ikväll ska jag göra bort allt!

Nu ska jag sätta igång lite kaffe och börja ta fram lite mellis till Ronja.


last season of six feet under

Nu har vi äntligen tvättat klart. Jag blev tvungen att följa med ner :) Vi har hjälpts åt. Det sägs att det går snabbare då? Hur som haver är det dö tråkigt!

Nu ska vi se s5 av six feet under. Den sista! Oj så jag kommer sakna serien!
Måste hitta en ny serie att följa, det är så mysigt! Tips tas gärna emot!

Sliten mamma!

Ikväll är jag en riktigt sliten mamma. Ronja somnade såklart aldrig idag. Vi bråkade fram och tillbaka i över en timme. Sedan gav jag upp! Hon har varit ganska glad ändå. Men jag är så van att ha några timmar "ledigt" mitt på dagen.
Nu ligger jag raklång i soffan och ser tv. Blir liggande här ett tag till. I alla fall till 20.00 då vi ska tvätta! Puh, fy så drygt. Oftast sköter Erik tvätten, jag viker mer än gärna ihop den om jag slipper gå ner i tvättstugan. Ska gulla lite ;)

Min slutsats: Hon är för nyfiken!

Det var inget direkt stanväder idag. Ronja höll sig i alla fall vaken till efter lunch då vi traskade ner. Hon somnade ganska direkt i vagnen. 3 presenter inhandlades. Nu är det gjort! Jag är nöjd med inköpen!
Dock så vaknade Ronja efter 45 minuter, ville inte sova mera. Regnet öste och hon ville inte sitta under regnskyddet. Huvudet och armarna var utanför. Hon såg väldigt söt ut och var väldigt blöt när vi kom hem. Vi har en tjej som älskar vatten :)
Det blev mellis när vi kom hem sedan provade jag att lägga henne i vår säng så vi kunde vila tillsammans. Dålig idé! Hon vill bara busa och skutta runt. SÅ därvör har jag nyss lagt över henne i hennes säng. Hon ligger och pratar för fullt. Jag hoppas hon vill komma till ro och somna in några timmar. Hon behöver det. Även jag :)
Summan av kardemumman = jag tänker inte gå med Ronja på stan när hon ska sova. Hon är för nyfiken :)

Vitt, jag älskar vitt!

Äntligen är dom svarta (som & andra sidan är väldigt fina) gardinerna borta. Nu är det vitt och fint i vardagsrummet. Sommrigt och fint!
Eriks mamma var förbi för ett tag sedan och lämnade vita spettsgardiner till Ronjas rum. Tog ner hennes gardiner (som också var vita) och satt upp dom i vardagsrummet. Det behövs nämligen fyra längder i vardagsrummet. Ville inte väcka upp Ronja så henns ska jag sätta upp imorgon.
Även en bukett syréner hade hon med sig. Nu luktar det även sommar här!
Nu saknas bara den riktiga sommarvärmen.



Lite somrigare kuddar till soffan sedan är jag nöjd.
Nu när jag tittar på bilderna skulle det inte sitta helt fel med en ljus lampa, i vitt kanske :)
Nä nu får jag skärpa mig!

Lugg och världens sötaste ♥









Jag har nyss lagt i säng Ronja i hopp om att hon vaknar tidigt imorgon (hmm, konstigt tycker ni). Men eftersom jag har samtal med min lärare kl 9.00 imorgon bitti så hoppas jag kunna lägga i säng lillstumpan till dess. Ronja har länge haft två sovpass. Tanken är att vi snart ska gå över till ett (efter lunch). Vi startar med dessa rutiner på tisdag då det passar oss bättre! Jag hoppas alltså att hon vaknar runt 6.00 imorgon :)
Nu sover hon säkert till 7.30 bara för att! Jaja, vi får se hur det blir. Självklart kan jag ha samtalet ändå. Men jag vill helst ha lugn och ro eftersom det är viktiga saker vi ska diskutera!

Jag har länge sagt att Ronja inte ska ha lugg. Tycker det är så gulligt med klämmor på sidan, som hon brukar ha. Men jag ville prova och se hur det blev. Tycker hon blev riktigt söt. Det är så sött med lugg och två små toffsar på sidan också. Hon har dock inte så långt hår än, men snart! Lite smått ojämt är det också. Det var inte det lättaste att hålla henne stilla kan jag säga. Fick muta med lite mariekex, hihi.

Erik slutar 22.15 ikväll så jag ska tjuvstarta med six feet under. Vi hann inte se klart ett avsnitt igår, jag har fått ett godkännande från honom. SÅ det är okej! :)

Just nu:

Leker Ronja i vardagsrummet. Hon har nyss fått bada + att jag klippt lugg på henne! Hon blev så söt. Lillgumman! Jag ska visa kort senare ikväll, kameran är på laddning.
Vi håller även tummarna att mammas internet ska komma tillbaka så vi hinner prata med henne på skype. Vi testade i lördags, det var riktigt skoj! Men då sov såklart Ronja :(

Mysig helg

Godmorgon! Redan söndag, helgen har varit lugn och skön. Erik var ledig fredag och lördag.
Igår var vi ute med husbilen, Eriks föräldrar var såklart också med. En liten tripp tog vi. Mysigt!
På kvällen hade vi en riktigt mysig kväll. Jag hade köpt ost, chips, dip, godis och loka. Massor med ljust tände vi och hade en six feet under kväll. Tror vi hann med 4 avsnitt innan det var dags för sängen.
Erik ställde klockan i natt för att se ufc. Så när Ronja och jag vaknade var han fortfarande vaken. Förstår fortfarande inte varför det är så viktigt att se live när det är mitt i natten! :)
Nu har han lagt sig för att få sova några timmar, så han orkar med jobbet senare idag.

Jag ska passa på att plugga idag när Ronja sover. Har en inlämningsuppgift som jag skulle vilja bli klar med. Innan midsommar vill jag ha allt klart! Mitt mål! Jag ska njuta av min semester som börjar första juli!

Nu: Kaffe

Allt ordnar sig

Ok, nu börjar saker och ting ordna upp sig igen. Skönt! Igår kväll tänkte jag nästan ge upp.
Arbetet är nu färdigskrivet, i princip. SKÖNT!

Nu ska jag sätta mig på balkongen och sola!
Hoppas Ni får en mysig fredag.

KRAM



Måste få klaga lite!!!

Energin är noll hos mig nu!
Jag vill bara kasta denna dator ut genom fönstret, det är den som förstört min kväll!! Eller så är det jag som är så jäkla kass!
Jag har suttit i 5 timmar och fixat på min rapport. Den blev så bra tillslut! Jag var så nöjd och framförallt stolt över mig själv!
Vad händer..? Vågar jag ens säga!
Jag har inte sparat arbetet på datorn, arbetet finns såklart kvar men inte mina ändringar (som BARA tog 5 timmar). Hoppas ni förstår ironin!
Jag känner mig värdelös ikväll. Kass.
Var bara så glad att jag gjort klart allt ikväll, så jag kunde njuta av Erik & Ronja imorgon. Men icket.
Imorgon bitti kanske jag fått tillbaka lite energi. Måste hitta energin!

Måste bara klaga!
Godnatt!

5 mammor & 5 barn = trevlig dag!

Vilken trevlig dag vi haft! Vi har ätit god lunch och smaskig tårta till efterrätt. Nu har alla just åkt hem. Jag har städat och laddat en maskin.
Kristina är på väg hit nu, så vi får middagsbesök idag. Erik jobbar kväll, så det passar utmärkt med ännu mer tjejsnack!

Det blev dock inte allt för många bilder idag. Fast kameran ligger framme så glömmer jag bort att ta!

Melissa, Hugo, Marie, Mathilda, Åsa, Tyra, Jag, Ronja, Linda bakom kameran




Ronja i sin nya sulky. Ett kanonköp! Jag är SÅ nöjd!

Kort inlägg

Hinner egentligen inte blogga nu!

Idag har jag bjudit hem 4 mammor på lunch. Det ska bli super trevligt!
Därför ska plocka ihop lite och förbereda för lunchen. Linda har bakat den supergoda ishavstårtan (min favorit).

Ska komma ihåg att ta lite bilder! Vi hörs senare!

Från helgen

Vi har haft en otroligt bra helg! Och som vanligt går helgerna alldeles för fort. Det är redan måndag.

I lördags åkte vi ut till havet, pappa & Karin hade bjudit ut oss. Därför åkte vi ganska tidigt på lördagen för att hinna med att vara där. Det var verkligen jättefint där!
Jag vill också ha hus vid havet!
Synd bara att vädret inte ville vara superbra. Det var sol men blåste en hel del. Men vi hade det lika bra ändå. Har tagit massor med bilder! Här kommer några.
Kristina följde med upp ett tag


Ronja somnade påväg upp


När vi kom dit njöt vi av ett glas rosé vid bryggan


Det var mysigt men blåsigt!


Ronja tyckte det var spännande att titta ut över havet


Bus med pappa


Jens & Ronja


Fick smaka på chokladkex. Gott tyckte Ronja!


Erik njuter!


Den här bilden är från i går (sönd). Ronja gillar majs!






Ronjas fina gudmor

Idag/kväll har jag och Ronja spenderat mycket tid med vår fina och underbara vän/gudmor. Vi åt god middag och har pratat och bara haft det trevligt. En underbar och klok vän som jag inte vill leva utan. Ronja tyr sig till Kristina och det gör mig så glad.

Hittade några gamla bilder på oss. Måste ha varit minst 4-5 år sedan?



Inte utan min kudde

Utan kudde kan Ronja i princip inte komma till ro och sova. Snutten duger inte! Jag som hade hoppats på den i stället, kudden är så bökig att ta med :)

Vi har varit en sväng på stan idag, jag har köpt en ny cykelsadel. Den jag har nu är alldeles hålig så det ser ut som jag kissat ner mig när jag cyklat om det har regnat.
Efter stan gick vi till famor för att fira G. Ronja åt massor med glass. Min farmor är expert på ge henne gosaker. Ronja blir glad och äter & smaskar & mumsar på. Men hennes mamma är inte alltid lika överförtjust. Nån måtta på gosaker finns det men inte när det gäller min farmor :)

Krillan ska strax dyka förbi, kul och får surra lite!


Ronja ligger just nu på balkongen och sover sött! Har insett att jag kanske klätt henne lite mycket.
Hon är väl sjöblöt i svett när hon vaknar :) Stackarn!

Tidigt!

Godmorgon fredag!
Ronja vaknade mitt i natten (tror det är drömmar hon har) och är jätte ledsen. Det har hänt förut också. Jag tog därför över henne till oss och det tog ett tag innan hon ville komma till ro och somna om. Men tillslut!
Sedan vaknad hon strax före halv sju. Känner mig lite småtrött faktiskt. Även jag hade svårt att somna om i natt. Är inte van att kliva upp mitt i natten.
Ronja har alltid varit duktig på sova under nätterna. Tror hon började sova hela nätter från och med 6 veckors ålder. Tidigt! Men riktigt skönt för oss :)

Erik ger jag sovmorgon idag, han börjar 12. Så jag hoppas han passar på. Efter lunch skuttar jag och Ronja ner på stan för att möta upp min lillebror. Båda två har ärenden att uträtta. Sedan promenerar vi till farmor där det ska kalasas.

Igår eftermiddag spenderade vi dagen med kusinerna från Täfteå. Jag var barnvakt! "4barnsmamma" över en dag :) Det är tur dem är snälla för det var då inga problem alls. Men jag var ändå trött och slut, även Ronja!

Innan vi åkte ut till Täfteå skulle jag och Linda ta en promenad med barnen, och vi tog en promenad men den varade kanske 5-10 minuter. Det började regna så hemskt. Därför vände vi hem till oss och dracka kaffe medan barnen fick leka. Från och med måndag är Linda mammaledig igen vilket jag tycker är toppen! Vilket innebär mer roliga dejter!

Dock så är det inte länge kvar innan det är Eriks tur att vara hemma. Närmare bestämt sista juni. Självklart går jag inte tillbaka till jobbet då utan jag tar ut 5 veckors semester. Så den 7 augusti är det jag som börja göra "rätt för mig", hehe.
Det känns riktigt bra att få några veckor tillsammans. Det bästa är att vi inte har några större planer för sommaren. Utan mer små utflykter! Vi ska mysa och njuta ordentligt. För det blir länge innan vi får vara lediga så länge tillsammans igen.

Nu är det vällingdags för Ronja!

Kaffelatte

Nu ligger äntligen lilla gumman i sängen. Hon somnade väldigt snabbt!
Erik cyklade iväg och tränade med Magnus på usm. Jag skippar joggingturen, Linda kunde inte heller så då blev jag lat. Jag ska passa på att njuta av ensamheten ett tag, håller på koka kaffe så jag piggnar till en aning.
Kom även på en sak till min önskelista. Dock väldigt dyr. Men önska får man! Nämligen en kaffelattemaskin. Eller en mjölkskummare skulle inte sitta helt fel heller. Och den är betydligt billigare! Dessutom har jag redan latteglas som jag fått av pappa!
Visst ser det rätt gott ut?



Vagnen är alldeles nyss beställd, Erik litade på mina ord vilket han gjorde rätt i. Glad är bara förnamnet. Förstå att gå runt i en smidigare och nättare vagn under sommarn och dessutom som är lätt att ta med! Perfekt!

Lite kvällsmys





chicco Lite Way


Denna fina vagn är jag (snart vi, hihi) sugen på köpa till Ronja som sommarvagn.
Provkörde den hos Melissa och den känns jättebra, enkel, lätt, bekväm. Precis vad vi vill ha! Dessutom till ett mycket bra pris. När Erik kommer hem hoppas jag att vi kan beställa den.

I övrigt är det en trött tjej jag har o göra med idag. Hon vill inte sova! Och jag vill sova. Kanske att jag tar mig en joggingrunda efter maten för att rensa hjärnan! Det behövs.
Annars har dagen hos Melissa varit super mysig. Vi har ätit god lunch ute!

Nu skriker lillan! Ses!

Vadå röta?

Fick nyss ett samtal av Erik, han hittade min cykel på tegcentralskola! JAAA!

Stulen!

Min cykel är stulen och jag är inte på bra humör! Det var en riktigt bra damcykel som jag fått av min farmor!
Fy vad less jag blir på människor som inte kan låta bli andras saker!

Jag älskar Er



Nyttigare liv!

Jag känner mig mör efter gårdagens spinning! Det var riktigt jobbigt faktiskt. Musiken var väldigt bra! Det är så viktigt med bra musik när man tränar, iaf för mig. Så det var kul men jobbigt!

Idag ska jag skicka in en kopia på mitt arbete. Lite nervös är jag! Men det känns riktigt bra och jag är nöjd. Sedan finns det säkert små saker som behöver justeras. Därför är det så bra att jag har möjlighet att skicka in en kopia på det för att sedan räta till ev saker. Nu vill jag lägga detta arbete på hyllan med ett bra betyg och sedan ta sommarlov!

Efter lunch åker jag och Ronja till coop för att veckohandla. Lika bra att göra bort det på dagen! Hade dock varit skönt att ha med Erik, speciellt när alla matkassar ska bäras in. Men jag ska ringa min farmor och se om hon vill följa med (inte för att bära kassar utan för sällskapet skull, dessutom är hon så förälskad i Ronja så då får dom möjlighet att träffas också)
Vi ska börja ett lite nyttigare liv nu, när det gäller kosten. Det blir mer sallad och grönsaker och mindre pasta/ris/potatis. Det känns bra att göra det den här tiden på året, då man vill vara ute mer och att maten ska gå snabbare att laga. Matlistan jag skrev igår ser lite annorlunda ut. Listan på grönsaksavdelningen är låång.
Har ni några goda rätten som är lättlagade, kom gärna med tips!


RSS 2.0