Hon fick som hon ville. Igen! :)

Idag på dagen blev det lite shopping åt lilla fröken. Kläder bland annat. Sedan svängde vi in på Maxi för att småhandla lite mat. Där hittade jag en stor badanka som jag visade Ronja. Hon blev helt till sig av glädje. När vi skulle gå vidare ställde vi tillbaka den i hyllan och det gillades inte. Hon blev arg och började skrika. Lillebror sa då "Malin du blir nog tvungen att köpa den nu, haha". Och ja det fick hänga med. En glad Ronja hade vi när vi gick ut från Maxi. Huvudsaken de. Kommer se bra roligt ut när hon ska bada med den, eftersom den är så stor :)

Efter middagen promenderade vi till Linda, Magnus och Hugo. Vi grattade Linda i förskott. Fika, kaffe, surr och lek med barnen. Väldigt trevligt! Ronja & Hugo leker så fint..oftast :)

Ronja i sin första tofs :)


Söta Ronja


Söta Hugo


Födelsedagsbarnet ville inte riktigt vara med på bild. Den bästa jag kunde få var denna:)


Att leka med Hugos alla leksaker är roligt!



Strömpilen

Det blir att åka till strömpilen istället, strosa lite i affärer och kanske passa på att handla lite på maxi. Lillebror gör oss sällskap. Bra!
Nu vaknar världens finaste tjej. Ska skynda mig in och pussa på henne. Hon blir så glad när man kommer och säger heej älsklingen. Hon lyser verkligen upp en grå och trist dag som denna! Älskade Ronja.

Här är hon 4 månader. Rund och go! Och jäkligt SÖT :)


Balkongen lossnade från tionde våningen..!!

Godmorgon onsdag! Varför vill inte solen lysa lika fint idag?

Igår kväll åkte jag och Linda iväg och tränade afropowerdance/core. Skönt var det! Känner av lite i ryggen idag. Har ett spinning/core pass inbokat idag men jag får se om jag åker. Linda fyller år i morgon så vi får se om vi åker dit ikväll i stället. Inväntar under dagen hur det kommer bli.

Hade en hemsk mardröm nu på morgonen. Att jag satt på en balkong och solade med 2 andra och helt plötsligt började balkongen att lossna, den hängde i princip. Och nu snackar vi en balkong på typ tionde våningen. Jag hoppade in och klarade mig. Vet inte hur det gick för dom andra två (som jag inte har den blekaste vilka det var) eftersom jag blev väckt av E som buffade på mig. Ronja låg och skrek högt! Min morgon att ta henne.
Jag har alltid varit livrädd för balkonger. Både för att jag är höjdrädd + att jag är rädd att dom ska rasa. Undrar vad min dröm betydde?

Från en sak till en annan. Jag är shoppingsugen idag. Så jag tror faktiskt jag och Ronja måste ner efter lunch. Hon behöver nya kläder bland annat sockar, strumpbyxor. Och även kläder förståss.

NU: Koka kaffe

Gick sådär

Det gick sådär att kolla på färg & tapet idag. Tiden rusade iväg så vi hann knappt med hälften av det vi skulle göra. Vi har hunnit kika en del och vi är någorlunda ense (heter de så?) om vilka kulörer vi vill ha i hallen. Det är positivt i alla fall :)

Bjuder på några bilder från helgen!

Ronja i prinsesstältet hon fick av gudmor i doppresent




Jag har hunnit med att plugga mellan varven.





Ingen tid över..

Har inte bloggat på länge. Anledningen är enkel, har inte haft tid över. E har jobbat mycket. Dessutom passar jag alltid på att plugga när hon vilar. Plugget går frammåt. Riktigt bra skulle jag säga. Men jag har många böcker att läsa. Men det är väldigt intressant så det är nästan ett nöje att få öppna böckerna. Så har jag inte känt på väldigt länge! Kanske man får ett bra betyg nu också. Viljan finns där.

Idag är E ledig, just nu är han och hjälper sin bror med datorn. När han kommer tillbaka ska vi åka iväg och kika på färg och golv. Vet inte om jag nämt det förr, men vi ska måla och tapetsera i hallen + lägga golv i hall & Ronjas rum. Ronja ska också få sig några nya tapeter. Så det ska vi också passa på att kika på. Målet är att vi ska vara klara innan Ronjas 1 års dag. Vi får se hur det går med den saken! ;)

Nu ska vi klä oss och ta en liten pilktur innan E kommer hem.

Passa på att vara ute ni som kan. Vädret är fantastiskt!

Hurra... eller inte?

Ronja har jag lagt för ett tag sedan men hon verkar ha svårt att somna idag. Hör hur hon pratar med sina gosedjur. Men hon får glatt ligga kvar.

Idag är det ju FREDAG! Hurra.. eller inte. Jag brukar ju älska fredagar men just denna helg känns inge speciell. Varför? Erik jobbar hela helgen, suck.
Vi får helt enkelt roa oss utan honom. Jag & Ronja måste ner på stan för att orna en present. Men det får nog bli imorgon! Idag ska jag på universitetet och låna böcker! Syrran hänger på och hjälper mig. Det är jag grymt tacksam för. Hur ska jag annars hitta där?
Lillebror ska få vara barnvakt åt Ronja medan så man kan strosa runt på biblioteket i lugn & ro. Det får bli barnvakt hemma hos oss, därför måste vi hämta upp honom efter lunch.


RONJA igår på besök hos M & L. LEWIS myser i babygungan!

Nytt i garderoben!

Det finns så mycket fint i HM´s The garden collection.

Jag & Ronja åkte förbi Melissa igår när vi hade fixat med mitt visa kort. Hon hade handlat massor med fina kläder. Jag kunde ju inte vara sämre själv så dessa två fick bli mina. Jag är nöjd!





Spärrat kortet!

Igår var jag så smart att jag "råkade" spärra mitt visakort. Blir lite less på mig själv! Jag måste därför ner på stan idag för att fixa det. Jag skyller på att jag är trött & virrig!

Morgonpigg tjej!

Godmorgon onsdag! Även denna dag är vacker. Det är betydligt lättare att stiga upp på morgonen. Speciellt när man har en morgonpigg tjej. Vi tar alltid över henne på morgonen i hopp om att hon ska somna om. Hon håller på riva ögonen ur en, sliter en i håret, petar oss i näsan. Hon vill absolut inte sova. Så man går glatt stiga upp med henne :)

Idag ska vi ner på banken och ta ut lite pengar. Både jag och E har två utbetalningar. Bra!
Sedan ska vi svänga förbi öppna förskolan här på teg så Ronja får leka lite med andra barn. Tycker det är mysigt att hela familjen går dit!






Funderar!



Jag sitter & funderar på mitt projektarbete. Böckerna jag lånade blev jag inge klokare utav. På fredag är det jag som följer med M till universitetet för att förhoppningsvis hitta massor av fakta.

Jag måste även erkänna att jag är less på mitt korta hår. Nu vill jag ha långt igen. Har nu provat på att ha kort ett bra tag. Nackdelen är bara att det tar sådan tid innan jag får en bra & fin läng på håret. Hur ska jag göra? Tål att tänkas på.

En till sak som jag kom på, nu när jag ser bilden på mig. Jag & E är lite oense om vad vi tycker om tapeten i köket (det är enbart en liten fonvägg). Jag tycker den är ganska fin till resten av köket som är helt i vitt. Fint med lite fäg! E vill helst ta bort den och ha något annat. Vad tycker Ni?

Ska nog börja skala lite potatis och duka lite fint. E ska hämtas efter jobbet! Idag är jag snäll :)


Härlig promenad i solen

Jag och Ronja kom nyss hem från en härlig promenad. Vi passade på att springa in på ICA för att handla lite till middagen ikväll. Vi må vara väldigt konstiga som äter detta i mars månad. Vågar knappt tala om det. Men vi ska äta surströmming! :) Det är så fantastiskt gott. Och båda älskar det lika mycket! Våra grannar kanske inte kommer gilla oss efter detta, men vi gör en chansning ;)

Ronja tyckte det var roligt att få komma ut och andas frisk luft!



Frukost ihop

GODMORGON!
Idag startar vi dagen rätt lugnt. E börjar 9 på mornarna så vi får njuta av frukost ihop. Alla 3! Det är mysigt tycker jag.
Ronja tar sin morgon nap, så jag har passat på att vika tvätt & donat på. Tanken var att jag skulle sänka ner Ronjas spjälsäng men hittade ingen skiftnyckel. Det är kaos i verktygslådan just nu!

Idag ska jag passa på att plugga lite. Var på biblioteket igår för att hitta några fler böcker. Men det finns inga bra! Kom dock hem med tre styckna ändå. Jag har rätt mycket till arbetet men jag böhöver ändå lite mer.

Nä, lika bra att göra någon nytta - PLUGGA.

En slö dag

Idag är jag inte helt kry. Därför har jag avbokat funktionell träning ikväll. Planen var även att fara på öppna förskolan men istället är vi hemma och myser. Ronja har nyss fått bada och det är snart dags för mellis.
Sedan VILA. Jag är helt slut i kroppen!

När Erik slutar måste jag ner på biblioteket och lämna igen några böcker. Jag tar nog bilen dit.

Igår hade vi trevligt besök av familjen Jamalde/Tegström. Alltid lika roligt att umgås med dom. Lilla Lewis växer och växer. På bara 2 veckor har han blivit så stor. En liten klump har han blivit och sötare än någonsin!

Ronja har börjat "prata" så himla mycket. Det är verkligen sött när hon sitter i sitt rum och så hör man hur munnen går. Älskade Ronja. Hon blir bara sötare och sötare för varje dag. En solstråle nästan jämt!

Idag är kameran på vift (som vanligt) så det blir inga bilder nu.

Nu ska jag förbereda för mellisen som blir yoghurt. Jag tar nog en kaffe & en kaka :)

Söndagmorgon

Godmorgon soliga söndag!





Ambitiös?

Lördagen startade med ett tufft pass i spinningrummet. Svetten rann! Jobbigt med riktigt skoj. Efter spinningpasset så var det core. Jag hade typ noll krafter kvar men tog mig igenom coren tillslut. En bra start på dagen måste jag säga. Jag & Linda var nöjda och stolta när vi gick där ifrån.
Träning kl 9.00 en lördag, är inte det ambitiöst så säg! (I alla fall om man heter mammaMalin)

Under dagen har vi uträttat några små ärenden. Sedan åkte vi förbi Eriks bror och hans tjej på Söderslätt, dom har ganska nyligen köpt hus. Man kan väl säga att dom renoverat i proncip allt. Sist jag va där så var det typ bara fasaden (nästan allt hade rivits bort), nu hade dom fått det rikgit fint. Ljust & fint! Det blev kaffe & kakor där också. En väldigt mysig dag har det varit. När vi kom hem var Erik duktig och satt upp lampan i vardagsrummet. Nu ser vi något!!

Ronja har vi nyss lagt, så nu ska vi avnjuta ett glas rött. Det är vi väl förtjänt efter en tuff vecka!

Världens lyckligaste mamma tillsammans med prinsessan i huset!


Välling & mys. Lampan ser dock grå ut, den är svart! Mycket fint blev det.


MYS & MÅ!

Fredagsmys med bästa familjen

Vilken super trevlig kväll vi haft! Jag och Linda lagade god västerbottenspaj åt våra fina "gubbar" till de blev det skagen & sallad. Efterrätten blev glass & kaffe som vi åt till filmen - Luftslottet som sprängdes. Vissa tyckte den var hemskare än andra ( utan att nämna några namn ).

Barnen lekte och hade roligt i Ronjas rum medan mammorna lagade mat.






Linda höll ett öga på barnen medan vi lagade mat :)





Filmen var väldigt bra! Dock så kunde jag ha pratat mindre i början så jag hängde med ordentligt, men men..


TACK för en super trevlig fredag kväll.

Imorgon bitti väntas 55 minuter spinning & 30 min core! Dags att kojsa snart.

GODNATT

Våfflor ÄR gott

Farmor bjöd på våfflor till lunch! Mums. Även Ronja uppskattade våfflor med grädde & sylt :)
Hon är så otroligt glad och busig, våran lilla tok! Nu är hon som hon ska vara. Snorig & hostig är hon fortfarande men ändå på strålande humör (för det mesta). Älskade liten.

"Ahh.. så gott" Hon har börjat säga "ahh" när hon har ätit en god tugga av något.
Sedan skrattar hon gott! Sötisen!


Ge mig mera våfflor "fampe"


Hemma. Buskorven!


Nu ligger hon och vilar, hon vaknar nog snart. Ska passa på att lägga mig raklång i soffan och läsa lite Hänt Extra.

Fredag

Äntligen har vi fredag här! Känns riktigt skönt att få ha Erik hemma i några dagar. Vi börjar helgen med en trevlig middag med goda vänner, närmare exakt Linda, Magnus & Hugo. Vad vi ska äta är fortfarande oklart. Jag & Linda far och handlar lite senare idag och sedan lagar vi ihop. Det är alltid så mysigt att laga mat ihop!

Under dagen har jag ett besök hos bm, så jag lämnar Ronja hos min farmor som bor nära dragonens hälsocentral. Ronja gillar verkligen min farmor, det är jätte kul att se!

Igår fick vi som sagt spendera en del av dagen med Kristina. Jättetrevligt!

TACK för igår finaste gudmor/ Ronja





väntar

Nu väntar vi bara på att Kristina ska kika förbi. Ronja är trött men ska hålla hon vaken så dom iaf få ses ett tag :)


Diskmaskin

Godmorgon! Känns lika bra att vakna upp denna morgon på teg. Lite mer ordning har vi också fått. Men det är såklart långt i från klart! Vi har små projekt som vi ska göra här. Ronjas rum & hallen ska piffas upp lite. Får se när vi tar tag i det. Helst så snart som möjligt men samtidigt vill vi bo in oss lite och känna efter vilka färger mm vi vill ha där.

Det bästa med lägenheten (ok bland det bästa) är diskmaskinen. På brinken hade vi nämligen ingen! Så det känns grymt skönt att inte behöva diska allt för hand. Badkaret i badrummet är också ett stort plus. Ronja älskar att bada så självklart ska hon ha ett badkar. Vi avskyr att diska så självklart ska vi ha diskmaskin. Våra prio 1 när vi köpte lägenheten, haha. Nästan i alla fall!
Läget känns även helt underbart! Dessutom har jag 2 underbara vänner i närheten. Det är lycka!

Idag ska vi dessutom få träffa fina Kristina. Hon skulle kika förbi senare idag. Vi har inte träffats på länge så det känns jätte roligt att få träffa henne. Vi hoppas självklart att vi får ses mer nu när vi bor så nära!

Ronja ligger nu i våran STORA nya säng som är helt ny och ett väldigt bra köp av oss. Det jag vill komma till är att det är dags för mig att börja plugga. Det har inte blivit något sedan vi flyttat hit. Så jag ligger lite efter. Men inte mycket. Planerade upp denna vecka som en lugn vecka pga av flytten.
Nej nu dags för plugg!
Hoppas Ni andra har en härlig dag!





Tegsbor

Nu har vi äntligen landat på teg, så vi har haft fullt upp i några dagar - där av inget bloggande.
Det känns otroligt skönt att äntligen ha fått flytta in. Vi trivs så himla bra!

Är dock för trött för att blogga nu. Vi får höras i morgon i stället!
GODNATT!

Stöcksjö

Om ett tag åker vi ut till Stöcksjö. Ronja måste vakna först. Just nu är det hon som bestämmer rutinerna, i alla fall sovrutinerna.
A & H ska vara barnvakt ett tag ikväll medan vi åker och inspekterar lägenheten. Jag hoppas att det är kliniskt rent så vi får flytta in. Oj, så vi längtar!
E jobbar tyvärr till åtta ikväll så vi hänger ute i Stöcksjö tills det är dags att hämta upp honom.


Jag älskar henne så


Jag saknar den glada och busiga Ronja.
Det är verkligen jobbigt att se henne så är sjuk. Hon orkar knappt något alls. Idag har hon ätit väldigt lite också. Lite yoghurt & välling. Hon vill mest ligga i sängen och bara kramas. Och det gör jag mer än gärna. Jag försöker finns vid hennes sida hela tiden, pussar och kramar och berättar hur mycket jag älskar henne. Så snart borde hon bli frisk. Våran älskling!


Dumma hosta!

Har spemderat en del av morgonen hos tandläkaren. Lagat ett hål. Fy! Det är såå jobbigt med tusen saker i munnen. Jag får nästan panik. Men nu är det över, tack & lov.

När jag kom hem från tandläkaren var det bara att stoppa i sig något att äta och sedan åka till vårdcentralen, Ronja har fått hostmedicin utskriven. Nu hoppas vi att hennes hosta blir mildare & att hon inte ska ha lika ont. Tycker verkligen synd om henne. Natten har varit hemsk. Jag vet knappt om man sovit något. Hon har vaknat flera gånger av den dumma hostan!

Nu sitter vi och väntar på att mamma, farmor och G ska dyka upp. Dom borde vara här när vilken minut som hellst. Ses!

I´m back

Mycket händer här.

Just nu är lillan jätte sjuk. Hemsk hosta som gör att hon nästan grinar när hon hostar. Man ser verkligen hur ont det gör för henne. Det skär även i mitt hjärta när jag ser henne helt utlsagen. Feber har hon också. Stackars lilla gumman.
Därför har vi mest legat i två dagar. Tack och lov så är hon så himla duktig på dricka vatten.
Igår var jag en snäll mamma och for och köpte isglas. Det uppskattades, vill jag lova! Hihi.

Tillbaka till helgen. Verkligen en supertrevlig kväll hade vi hos Lisa i Ersmark.
Ok, jag erkänner. Jag blev lite överförfriskad. Inte roligt alls. Pinsamt & jobbigt. Dagen efter ville jag bara sova och "tycka synd" om mig själv. Mådde rent av pyton! Och ja jag vet att jag får skylla mig själv.





Söndagen spenderades ändå ute i Täfteå. Halva dagen låg jag i soffan ändå. Men senare närmare mddagen började jag känna mig som en människa igen. Hela familjen var samlade där ute. trevligt. Vi gjorde egen sushi och den blev super god & fina blev dom också. Tyvärr var inte kameran med, annars hade jag fotat och visat er.
Jag och Erik ska absolut göra det hemma någon gång.

Ikväll är det träning för mig & Linda. Spinning/core. Jag är inte överdrivet peppad men det kommer väl när jag sitter i bilen och höjer volymen på radion :)
Ska hämta upp Linda på Teg innan.

Appropå teg, så är vi snart tegsbor!! JAG LÄNGTAR!!


Ingen ork eller tid just nu!

Har varken ork eller tid att blogga nu! Ingen blogglust helt enketl. Återkommer snart :)

Ikväll är det fest!

Nu är jag färdig piffad för kvällen! Det ska bli så himla roligt! Kameran är nerpackad i väskan. Så imorgon bjuder jag kanske på smaskiga bilder ;)
Om en halvtimme borde Linda och hennes bröder stå på parkeringen redo för att hämta upp mig och sedan köra oss vidare till Ersmark.
JIPPI! Jag är så taggad på en trevlig kväll!


Ronjas mormor är på besök

GODMORGON lördag! Idag känner jag mig glad och lättad!

Igår kom mamma hem! Vi åkte ut till Täfteå för att träffa henne, blev dock ett kort besök. Men vi får ses idag istället. Jag skulle låna lite kläder av M till kvällen. I kväll vankas det FEST! Fest med majmammorna ute i Ersmark. Vi ska äta middag tillsammans och ha trevligt. Jag längtar! Hade kanske önskat att R ville sova lite längre än 6.oo idag. Men icket! E får sovmorgon idag, för imorgon är det nog jag som behöver det ;)



Ronja tycker kex är gott


Fredagsmys framför let´s dance igår


Ronja & mormor

NU: Koka kaffe till mig & göra välling till Ronja


Energi behöver 2 mammor

GODMORGON kära läsare! Vilket fantastiskt väder det är idag, ser att det är plusgrader nu. Härligt! Nu kanske snön sakta vill tina bort så vi får lite vår. Idag kommer 3 av Ronjas kusiner hit. Jag ska vara barnvakt ett tag. Sedan kommer Melissa & Lewis. Då ska vi passa på att ta en promenad i det fina vädret. Energi behöver två mammor, och det kan man aldrig få för mycket av. Är det något som gör mig pigg så är det sol! Jag ska inviga mina solglasögon för det här året, dom är alltså inte nya.

Kameran är på laddning så jag lägger upp lite bilder senare idag.
Nu ska jag plugga ett tag!

Inget för veklingar!

Träningen ikväll höll på ta kål på mig. Funktionell träning är inget för veklingar har jag kommit fram till. Det är just därför jag och Linda hänger på dom passen ;)
Jag har inte ens orkat äta något sen jag kom hem, är helt slut i kropp & knopp. Har endast hunnit busa med Ronja sen jag kom hem. Det är verkligen lycka att få kliva in genom dörren och se Ronja. Hon blir så glad när hon ser mig när jag varit borta ett tag. En liten mammagris har hon blivit. Säkert bara en period, vi får se! Det är i alla fall mysigt när hon är så kramig. Jag passar på att njuta av den tiden. Snart tycker hon nog bara att jag är jobbig när jag ska pussas och kramas :)
Nu ska jag gå ner och kolla i kylen en tredje gång och se om det finns något att äta, hehe.

Känner mig less idag

Jag och Ronja hade en mysig dag på stan. Vi gick först till biblioteket där jag lånade lite böcker till skolan sedan fick Ronja leka av sig lite på barnavdelningen. Linda ringde sedan så vi mötte upp Linda, Hugo och Magnus. Ronja blev glad att få träffa Hugo.
Sedan var det bolaget som väntade. Vi köpte lite gosaker till lördag! Jag längtar verkligen till lördag.

Nu är vi hemma och jag har nyss vaknar från en kort nap. Borde läsa igenom böckerna lite men jag orkar inte. Känner mig LESS men jag vet inte på vad. Jag vill flytta NU. Nästa helg blir vi tegsbor, ska bli så jäkla underbart att få något eget igen.

Nu ska jag börja ladda för träningen! Hej!

Efter lunch

Efter lunch åker jag & Ronja ner mot stan. Har några små ärenden att uträtta. Tycker alltid att det känns lite halv besvärligt att åka buss ner. Eftersom vi måste ner idag så finns det inget att göra. Det blir ingen lång dag i stan. Har träning 17.30 så innan det vill jag hinna äta ordentligt. Idag är det funktionell träning som gäller. Riktigt skoj och RIKTIGT jobbigt. Som det ska!


100302

Igår skickade jag in "hälsningsbrevet" till min lärare som man alltid måste göra när man läser på distans (i alla fall den skolan jag läser). Fick faktiskt ett svar från honom idag, där han besvarade mejlet. Kändes bra faktiskt! Bra start! När jag läste företagsekonomi fick jag inget svar från den läraren. Jag säger det ännu en gång, det känns som en lättnad att ha lagt företagsekonomin på hyllan. Projektarbetet känns riktigt skoj. Jag gillar att skriva och framförallt reflektera om ämnet sedan. Det är min grej. I alla fall i skolan, på gymnasiet. Nu var det ett tag sedan man gjorde det. Men det borde inte ta lång tid att komma in i det igen. Jag velar fortfarande lite om ämnet. Jag ska nämligen skriva en uppsatts är det tänkt, om könsroller bland barn. Tror jag! Har den här veckan ut innan jag måste skicka in min projektplan.

Ronja i sin fina villervalla klänning


När jag har lite tid över ska jag sätta mig ner och göra om min blogg. Jag har haft den här alldeles för länge nu!


22.oo

NU: Boston tea party med Filip & Fredrik.


1 år sedan!

Ja för exakt 1 år sedan såg jag ut så här. Här var jag i vecka 29 och mådde hur bra som helst! 9 veckor senare så låg hon i våran famn, alldeles perfekt! Älskad från första stund.



Det är LYCKA att få vara gravid. Det finns inget vackrare än en kvinna som är gravid, tycker jag. Kanske inte alltid man känner sig vacker. Snarare klumpig & tjock :) Jag tycker det är så fantastiskt att Ronja ligger där i min mage. Vi hade ingen aning vem som gömde sig där inne. Bara att vi väntade ett litet mirakel♥


Lång vila!

Så härligt! Jag har fått vila i 1,5 timme idag. Ronja sover än! Nu är jag piggelin!

På förmiddagen gick vi ut. Ronja fick åka pulka. Jag passade på att skotta både här ute & vid vår parkering. Skotta ut snön extra lång denna gång så vi inte skulle få en vägg vid postlådan (som alltid). Men det hjälpte inte denna gång heller. Traktorn måste ha så mycket snö på skopan att det väller över. Lite irriterande tycker jag.
I-landsproblem, jag vet :)

Eftersom jag käkat upp en hel mjölkchokladkaka idag så passar det bra med sallad till middagen. "Sommarsallad" som vi säger här hemma. Massa goda saker i den salladen!

3% batteri kvar vilket innebär att jag måste avsluta nu för att söka upp laddaren! Heej!

Träningsvärk

I morse vaknade jag med en härlig (?) träningsvärk, i HELA kroppen. Typ! Mest axlar. Det var ett jobbigt bodypump pass i går. Men jag överlevde de också! Bodypump är inte min grej. Det är inte kul alltså. Jag gillar mer att skutta runt. Som afropowerdance & funktionell träning. Det är roligt! Och jobbigt. Man är som en blöt disktrasa när man gå ut därifrån. Men det är så det ska vara tycker jag! Jobbigt & framförallt roligt. I veckan kommer vi köra roliga saker. Det känner jag mig peppad inför. Jag kan inte låta bli att vara lite stolt över mig själv som tar mig i väg och tränar minst 2 ggr i veckan. Det gäller bara att hitta tid. Tid finns!
Efter en förlossning kan man väl säga att alla muskler i magen i princip är borta. Jag kan bara tala för mig själv som blev snittad. Hur som haver försöker jag hitta mina magmuskler igen. Dom finns där någon stan.. tror jag :)


RSS 2.0