Kommer jag drömma mardrömmar efter de här?

Jobbhelgen är avklarad!
Nu ska vi se Paranormal Activity, den sägs vara väldigt läskig! Undra om man kommer kunna sova i natt. Jag lär nog drömma massor med mardrömmar :)

Söndag

Hej alla!
Ronja är fortfarande sjuk. Lika hängig som innan helgen, just nu sover hon gott i sin säng. Jag har varit och veckohandlat. Skönt att få fylla upp kyl och frys inför veckan.
" I morse" (läs 9.30) kikade Robert och Kristina förbi. Dom ville provköra våran vagn och se om det är något att ha till deras lilla plutt. Jag ville sälja våran vagn till dom men Erik godkänner inte det :) Så en ny kronan blir det för dom om vagnen faller dom i smaken. Jag är jättenöjd med våran vagn, tycker dock att den är ful, haha.
Sedan gick jag och Kristina upp i förrådet för att hitta igen Ronjas kläder i storlek 50/56. Vilka minnen man fick tillbaka när man tittade på kläderna. Och så små kläderna var! Att Ronja har haft dom på sig känns så himla länge sedan. En hel del fanns det, så dom fick ta med sig hela kartongen hem. Om dom nu får en flicka så har vi många fler kartonger med kläder som kommer kunna lånas ut. Kristina & Rober är redan i vecka 27, tiden går snabbt och snart har dom sin lilla plutt i famnen. Så mysigt!
Ronja 1 dag gammal. BB kläderna låg även i kartongen!
Bland annat dessa små kläder hittade vi. En omlottbody som jag
kom i håg var så svår att knäppa i hop, hihi. Även Kristina frågade
mig hur man knäpper den :)
Den här lilla labantröjan är så söt, kom i håg att den var lite stor för
Ronja. Nu när jag hittade den var den pytte-pytte liten :)
ÄLSKADE RONJA, vi älskar dig så mycket ♥



Nu ska jag göra mig nå lunch. Pilsnerkorv och bröd får det bli. Sedan är det dags för 7 timmars jobb!

bilen lockar

Dags att bege sig mot jobbet. Tanken var att jag skulle cykla men det regnar ute så bilen lockar en hel del. Ska gulla med Erik nu, han sover så jag kanske får beviljat att ta Audin ;)
Önska mig lycka till, hihi.


Tappat motivationen..

Jag vet att jag är sämst på att blogga. Jag har helt enkelt tappat motivationen för att blogga...
Får se vart det slutar, om jag slutar helt eller om bloggen får ligga kvar och att jag skriver något inlägg då och då. Mycket varför jag startade bloggen var för att jag har min mamma i Spanien. Tyckte det skulle vara roligt för henne att se våran vardag. Jag vet att hon tycker det är roligt att få följa oss. Det är just därför jag fortsätter att blogga. Sedan har jag såklart fler läsare än min kära mor :) Men men.. Ni som följer mig får se hur det slutar!
I går hade jag och Ronja trevligt besök utav Linda. Vi åt Sushi och hade en trevlig tjejkväll. Ronja var riktigt krasslig i går, feber och en hemsk hosta. Idag låter hon ännu värre. Hon har knappt någon röst. Erik vabbar idag. Synd att det just blev denna dag hon skulle bli sjuk. Det var nämligen fotografering i morse på förskolan. Jag hade köpt en ny klänning och strumpbyxor som hon skulle få ha. Klänningen kommer garanterat komma till användning ändå :)
Just nu sover lillan, vilket hon har gjort ett bra tag. Ingen mat eller välling vill hon ha men som tur är dricker hon massor med vätska. Vilket är viktigaste!
Jag jobbar kväll ikväll. Trist att åka i väg när hon mår så här dåligt. Jag hade gärna varit hemma och tagit hand om henne på bästa sätt. Men Erik sköter den biten och fixar det säkert minst lika bra!
Eftersom jag inte bloggat på flera dagar så har jag massor att berätta men jag skulle få skriva så mycket att ni ledsnar så jag skippar det!
Nästa vecka ser jag däremot fram emot. Jag ska nämligen på IKEA med jobbet  + att jag och Melissa ska fara och se Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst.
Därför får denna (jobb)helg gärna gå fort :)
Hoppas Ni får en bra start på denna helg!
Bjuder på några "gamla" bilder, kameran är utan batterier och behöver laddas!
En liten konstig bild på oss (bättre med en konstig bild än ingen bild?)

Bjuder på lite bilder

Myser med dockan framför "bompa"
Utelek
Kast snö är roligt!
Gunga är alltid en storfavorit
Oj, lite läskigt att sitta så högt upp!
(E står & håller i bakom trädet så ni inte
tror att jag satt dit henne själv) :)

Vill bara nypa henne

Erik har haft ledig dag från jobbet så Ronja har såklart fått stanna hemma från förskolan. Dessa två bilder tog Erik idag. Jag blir glad i hela kroppen när jag tittar på bilderna. Jag vill bara nypa henne i gokinderna! :)
BUSUNGE
Erik och Ronja är och veckohandlar, jag ska alldeles strax åka i väg och träna.
Ses!

Ständigt sötsugen!

Jag är typ ständigt sötsugen! Skulle kunna proppa i mig godis minst en gång per dag om jag "fick". Tack och lov har jag en liten spärr. Det är nästan så att jag undviker att gå förbi godishyllan när jag är och handlar.
Denna bild gör mig inte mindre sugen heller! :)
I morgon har jag ledigt från jobbet. Men såklart är det utbildning som står på mitt schemat i stället. Handledarutbildning 12.30-17.00. Eftersom Erik också jobbar (kväll) så får Ronja vistas på förskolan i några timmar. Jag vill inte ha henne där så länge till strax efter 17, därför ställer världens finaste gudmor upp! Kristina hämtar henne 14.30 vilket blir kanon, eftersom jag lämnar henne kl 10. Det är så roligt att vi bor på samma gård. Nära och bra!

Ingen bra start!

7.00 börjar mitt arbetspass idag! 7.15 ringer nattpersonalen och undrar om jag försovit mig? Fan! Panik! När jag såg jobbets nr trodde jag först att det var natt (såklart) och att det hade hänt något..
Hur kan jag försovit mig om jag ställt klockan på 6.00?
Svaret är så enkelt: att jag inte ställt in väckning på lörd och sönd! Jag som alltid brukar titta flera gånger så jag ställt klockan rätt, speciellt om jag ska byta av nattpersonalen! Jag var ändå ganska snabb, 20 minuter senare var jag på jobbet. Bra där!
Undra hur denna dag kommer sluta..

Halva avklarad!

Nu är halva helgen avklarad! 7,5 timmes jobb väntar i morgon sedan får jag hämta hem älskade Ronja. Saknar henne så himla mycket. Pratade med pappa i kväll och det gick jättebra. Hon är glad, snäll, mysig, busig och spexar, "hon är underbar". Härliga ord att höra! Jag blir glad! Jag tror bannimej jag tänker på Ronja minst en gång i timmen när jag är i från henne. Hon är min ögonsten, våran ögonsten!
Gó & glad och alldeles underbar. Mycket "prat" om Ronja nu.. Men det är bara för att jag saknar henne så himla mycket!♥

♥ÄLSKADE BUSUNGE♥
Har suttit och tittat runt på lite jackor, är sugen på en vit vinterjacka. Praktiskt? Nej Snyggt? Ojaa
Frågan är vad Erik tycker. Har lånat ut mina svarta till Krillan, så jag fick låna två svarta av henne plus att jag har en röd, men jag vill ha en vit! :)
Den här önskar jag mig av jultomten men kanske några dagar/vekor innan jul. Så jag kan ha den nu :)


Nu: Se några avsnitt av Two and a Half Men s1

Jobbhelg för oss båda!!

Nu har vi lämnat Ronja hos min pappa & Karin där hon ska sova över till i morgon. Erik har åkt i väg till jobbet och jag ska göra mig lite lunch och sedan cykla till mitt jobb. Det känns alltid så tomt här hemma när varken Erik och Ronja är hemma! Vissa veckor känns det som vi jämt jobbar, som denna tex.
Men det innebär även att vi är lediga ganska mycket nästa vecka. Båda två är ledig nästa helg + att vi är ledig några dagar under veckan. Då får vi ta igen all förlorad tid.

äntligen en ledig dag

Godmorgon!
Idag är jag ledig från jobbet. Min enda lediga dag den här veckan! Det innebär även att Ronja får vara hemma från förskolan. Vi mjukstartar fredagen med bus och mys. Efter lunch och vila klär vi på oss och går ut en sväng. Ronja får då passa på att leka lite i lekparken. Sedan måste jag svänga förbi ica för att handla något gott till i kväll.
Ronjas väska ska även packas för i morgon sover hon över hos sin morfar och Karin. Jag och Erik ska jobba! Jag är så glad att vi har släkten i närheten och som så gärna vill vara med Ronja. Det är alltid speciellt när dom får rå om henne på egen hand, bli bortskämd!
Ronja har blivit lite småförkyld. Rosslig och snorig. Hon har aldrig blivit sjuk sedan hon börjat på förskolan, vilket jag är väldigt förvånad över. Hade ställt in mig på att få stanna hemma med henne pga sjukdom, men icket. Hon har varit pigg och frisk som en nötkärna! Bra immunförsvar? Både jag och Erik har hunnit vara sjuk dessutom sedan hon började föris..
Dags att återgå till lillchefen ;)

Det bästa vi har

Just nu: Myser framför bolibompa!

Vår dag i bilder

Klättrar på allt..
Blir stolt som en tupp när hon klarar av det!
Det hände en liten olycka när jag och Ronja skulle göra pannkakor, så är det
när man ska vara pedagogisk och låta sitt barn vara med i matlagningen ;)
Fick skura många gånger om!
Ronja-Russin
Russin är en storfavorit
Efter våran olycka idag så ringde min farmor och bjöd över oss på våfflor. Där stannade vi ett tag för att sedan köra min pappa och Karin till flyget. Annars har våran dag varit ganska lugn, dagarna går ändå så snabbt! Ronja är så otroligt mysig om dagarna, hon bjuder på många långa kramar♥
Nu sover lillan gott i sin säng så jag har just hällt upp en glas rött och väntar på att älsklingen ska komma hem. Jag ska läsa lite skvallerblaskor och sedan se idol. Det som saknas är godis, orkade inte svänga förbi ica innan jag skulle hem och nu får jag stå mitt kast :)
I morgon är vi alla ledig. Skönt! Vad vi ska hitta på än är inte bestämt, vi tar det som det kommer vilket känns väldigt skönt. Misstänker att vi åker och grattar svärmor i efterskott.
Hoppas Ni får en bra start på helgen.
Kram

Badhuset.

Glömde kameran idag när vi åkte till badhuset. Men när vi väl var framme insåg jag att det aldrig skulle gå att ta kort. Ronja sitter inte still, hon plumsar och får kallsupar (dock så skrattar hon efteråt) så jag vill gärna ha båda mina händer fria om det skulle vara något. Både Hugo & Ronja uppskattade aktiviteten, det syns tydligt att dom gått babysim 1 och 2. Helt orädda! Väldigt kul att se!

Olyckor kan hända så lätt. Vi hade tack och lov tur denna gång men blev påminda och rädda!
Varför kan dom inte alltid ha barnstolar i omklädningsrummen så man kan sätta sitt barn där. Det skulle underlätta för en förälder som vill hinna ta på sig mer än en strumpa innan man måste springa iväg och söka barnet. Dåligt. Så länge plupplandet är öppet ska det finnas minst en barnstol i omklädningsrummet!!


Första gången Ronja provade på babysim1.
4 månader gammal! Väldigt spännande men samtidigt lite otäckt var nog hennes första reaktion.
(matchande dubbelhakor?) hihi

Varför..

Varför vaknar Ronja alltid så tidigt när det är min morgon? I natt sov hon dessutom med oss. Lite krånglig har hon blivit under nätterna. Mardrömmar? Oftast vaknar hon vid 12 tiden och är jätte ledsen. Det slutar oftast med att hon får komma över till oss då!

Tjejsnack.

Jag och Ronja fick trevligt middagsbesök av Melissa och Kristina. När Ronja hoppat i säng blev det mycket tjejsnack! Dessa underbara tjejer kan jag verkligen prata om allt med. Det blir mycket skratt. Tack för att just ni finns♥
Snart kommer älsklingen hem. Jag känner mig trött som attan den här tiden på dygnet. Det blir inte mycket att ses när jag jobbar dag och Erik kväll! Tur vi får helgen ihop. Våra lediga helger i hop är heliga.
I morgon väntas badhuset med Linda & Hugo. Vi tänkte åka dit efter en tidig middag om vädret skulle vara dåligt. Det skulle vara så mysigt att åka och bada med barnen på eftermiddagen/kvällen. Förhoppningsvis är det inte så mycket folk heller.
Nu är det dags för en kvällsmacka och sedan duschen!

Det är jobbigt att leka på förskolan med alla kompisar.

En trött tjej har jag haft efter middagen. Ronja gick till köket och pekade på vällingen strax före halv sju, så då var det bara att värma en flarra åt tösen. När hon druckit upp den gick hon mot sängen. Jag frågade om hon ville sova, då gav hon mig en kram och pekade på sängen. Gullungen♥
Hon har blivit så stor och förståndig, våran vackra flicka.



05.00

Här hemma är vi vaken sedan 05.00!! FÖR tidigt enligt mig. Men Ronja har tydligen sovit klart. Det har blivit tidigare än vanligt nu på slutet. Tack och lov så gick vi och la oss ganska tidigt igår, så jag känner mig hyfsat utvilad. Just nu ser lillan barntv. Det är lugna och mysiga mornar här hemma!
Jobb hela veckan. Jag jobbar dag och Erik jobbar kväll. Fördelen är att det blir korta dagar för Ronja på förskolan, nackdelen är att vi knappt hinner ses...
En nyvaken tjej!

Lördagens festligheter

Gårdagens festligheter var riktigt trevlig! Jag bjöd på kex, ost, vindruvor, chips, dipp, morötter, choklad. Efter några glas vin för några och öl för andra så gick vi ut och dansade. Vi hade lika trevligt som vi alltid har när vi ses. Det är ett härligt gäng med tjejer som man aldrig kan ha tråkigt med. Även Frida som var uppe i Umeå kunde komma vilket var jätte roligt! Vi som ses så sällan nu när hon bort några mil bort.
Tog massor med bilder från gårdagen. Men jag bjuder bara på dessa :)


RSS 2.0