Kändes skumt..

Ibland blir det några dagar mellan mina blogginlägg. Det hinns inte med bara! Helgen sa poff och sedan var den över! Men det har varit en riktigt bra helg (det är väl oftast då det går så fort). Klassfesten i lördags var riktigt trevlig. Vi började med ett glas vin medan vi piffade till oss hemma hos Melissa. Sedan tog vi bussen mot universum för att möta upp alla. Måste säga att det kändes riktigt skumt att sitta med sin gamla klass igen.. Men kul hade jag! Vi avslutade festandet på Allstaar. Sent blev det!
Erica, jag och Melissa. Nathalie var fotografen på detta kort!
Måndagar innebär som sagt matte. Var rätt förvirrad på lektionen, många siffror mm. Men nu när jag fått komma hem och räknat några sidor börjar jag se ljuset i tunneln (på detta kapitel!). Provet närmar sig med stormsteg och jag börjar få lätt ångest! Men det ska nog gå bra (peppar mig själv).
Erik som nyss kom hem kör hem vår barnvakt som jag är evigt tacksam att vi har. Vad skulle vi göra utan dig Markus?
Jag ska slå igen matteboken för idag och packa väskan för morgondagen. Jag ska upp 6 för att köra en timmes träning innan jag cyklar vidare mot jobbet. Det är både skönt och jobbigt att träna så tidigt på morgonen, speciellt när jobbet kallar direkt efter!
Nej, nu har jag inte tid att sitta här mer.
Vi får höras en annan dag!

Jag känner mig så trygg

FINASTE Ronja & Stella myser i soffan ♥
Jag kom nyss hem från Karin, där Ronja ska spendera sin tid till i morgon. 2 av Karins söner var där + Anna och söta Isabell som är i Ronjas ålder. Tjejerna lär busa och skratta en hel del. Jag känner mig så trygg när jag lämnar Ronja med Karin och min pappa, det gör att jag kan slappna av och bara ha roligt i kväll!
Jag ska strax hoppa in i duschen och sedan göra mig lite i ordning. Jag spelar hög musik så jag börjar känna mig peppad redan nu :)

Klassåterträff & Ronjas utveckling

Ikväll är det klassåterträff på universum, 10  år sedan jag gick ut högstadiet. Tiden går ganska fort ändå. Även Erik har sin klassåterträff idag. Det ska bli riktigt skoj. Vid 15 tiden ska jag vara hos Melissa för att ta ett glas vin innan. Ronja ska få spendera sin tid hos sin morfar & Karin under tiden. Väskorna är packade, vi väntar bara på att E ska komma hem, han hjälper sin lillebror att flytta idag.
Jag har inte bestämt mig helt för klädvalet i kväll, 2 outfits har jag att välja mellan. Tar nog med mig båda två till Melissa så hon får hjälpa mig.

Ronjas utveckling går i en väldans fart. På bara några veckor tycker jag att det hänt så otroligt mycket. Det som märks tydligast är att hon pratar så mycket, hon härmar typ allt vi säger (vi får passa vad som sägs), det är betydligt lättare och förstå henne, hon är duktig på sätter i hop ord. Ronja är otroligt glad av sig med mycket humor. Många skratt blir det här hemma. Hon älskar musik och dans.
Bestämd och viljestark är två ord som beskriver våran älskade dotter väldigt bra. Hon har falkögon när det är godis eller något annat gott i närheten (undra vem hon brås på *host*)
Jag kan inte riktigt förstå att tiden gått så fort. När vi umgås med Stina och Stella tex så märker man hur fort barnen utvecklas på bara 2 år. Helt otroligt! Jag har väl lärt mig en bråkdel av det Ronja lärt sig under hennes livstid :) Jag tycker det är så häftigt!
Att kärleken till ens barn kan vara så stark tycker jag också är fantastiskt. Kärleken och banden mellan oss växer för var dag. Jag är så lyckligt lottad som får följa Ronjas utvecklig varje dag och dela min vardag med Ronja och Erik, trots att det inte alltid är en dans på rosor. Vardagen är inte lätt jämt men jag tycker vi gör det väldigt bra mellan varven ♥
Mina 2 stora kärlekar här i livet♥
(Älskar det här kortet på Erik och Ronja)

Här är boven:

Nyss kikade Kristina förbi med min mobiltelefon. Den låg i Stellas skötväska. Boven är Ronja, det måste vara Ronja! Sötnosen ♥

Vid 21 slutar Erik, då blir det filmkväll. Nu ska jag mysa med Ronja och sedan väntar några mattetal på mig. 5 uppgifter kvar innan jag är färdig för denna vecka. Jag vill alltid göra matten under veckorna så jag får helgerna lediga för mina nära och kära.


.

Vår eftermiddag har varit jättebra! Så mysigt att få umgås med Stina och Stella (som i princip sov sig igenom besöket). Ronja är så otroligt snäll och fin med Stella. Pussar, kramar, skrattar när hon grimagerar (stavning?), fascineras över hennes fötter och händer!
Hann dock inte ta någon bild på Stella, men jag ska allt nalla en av Stina direkt hon lägger ut på sin blogg :)
Tack fina ni för en jättetrevlig eftermiddag ♥
KRISTINA: FICK DU MED MIN TELEFON HEM? :)
Jag hittar inte igen min mobil och misstänker nämligen att det ligger i Stinas skötväska eller vagn! Ronja tror jag är boven, har sökt överallt :)

Inga problem att bränna pengar

Vilken morgon! Man hinner med mycket när man stiger upp kl 6. Jag startade med ett spinningpass + core. Svettigt som attan var det denna gång. Magen var tom så jag orkade inte det lilla extra som man i vanliga fall kanske orkar. Det var i alla fall riktigt gott med en energidryck + gröt efter passet! Jag känner mig riktigt duktig OCH stolt som kommit igång med träningen så bra!

Efter träningen och frukost åkte jag och Linda i väg för att veckohandla, besöka bolaget och en tripp in på HM blev det. Bränna pengar är inga problem kan jag säga. Det blev bland annat ett nytt träningslinne och en till träningsbh till mig.
Nu tänkte jag ta och vila lite för lite senare idag kommer Stella och Stina hit och förgyller våran fredag. Hade tänkt göra en fruktsallad till fika. Nyttigt ska det vara ;) Min "äta-onyttiga-dag" är idag, så jag bunkrade upp med lite godis till ikväll och vi lyxar nog till det med glass till fruktsalladen :)
Hoppas Ni får en härlig fredag ♥

lite ont i hjärtat får man alltid...

Ikväll har jag fått jobba med denna underbara tjej. Tänk om vi fick jobba i hop oftare!
Det är alltid roligt i Lindas sällskap, hon sprider mycket glädje och skratt ♥

Snart är Erik hemma från jobbet. Markus har varit barnvakt åt R och det har gått bra. Dock så har hon frågat om mamma & pappa några gånger. Lilla gumman! Den här veckan slåt vi rekord i barnvakt. I måndags var R farfar här i några timmar medan jag var på skolan och E jobbet. Ikväll jobbade jag och E kväll, till helgen är det klassåterträff så då ska R vara med sin morfar och Karin. Får se om hon åker redan på fredagkväll eftersom dom ville upp till Karins hus i Ånäset. Vi är så glada och tacksamma att vi har så många som vill vara med henne. Men jag kan inte låta bli att få lite ont i mammahjärtat när vi lämnar bort henne så här ofta..
I morgon väntas 6 timmar jobb och sedan tar jag helg i 3 härliga dagar. Skönt ska det bli. På fredag ska vi få träffa Stella och Kristina, jag längtar redan :)

Mammafika

Det har varit en riktigt lugn dag på jobbet idag, dessutom har jag fått jobba med Hannah som jag alltid skrattar så mycket med. Efter jobbet var det raka vägen mot förskolan för att hämta Ronja och möta upp Linda och Hugo som följde med oss hem. Vi åt en enkel middag hos oss innan vi begav oss mot Melissa på mammafika. Trevligt (som vanligt), barnen busar och stojar på som vanligt. Lilla Stella och Kristina följde med denna gång. Så det blev en del bebisgos i kväll också ♥
Inga bilder tog jag ikväll så jag bjuder på en äldre bild på lilla fröken gottegris :)
(här är hon helt inne i bolibompa medan hon smaskar på något gott)
Nu: Big Brother

Fint besök

Helgen är nu över för oss. Snabbt har det gått! Men vi har haft det väldigt bra. I fredags blev vi bortbjudna på middag, i lördags bjöd vi min farmor, Gösta och min lillebror på middag. I går var vi på 1 års kalas, det var Ronjas lilla kusin som fyllde år. Sedan under kvällen fick vi fint besök av Stina, Robert och älskade Stella. Så lite och helt underbar ♥
(Hoppas det är ok att jag lägger ut den här bilden)

Hinner inte blogga mer, men det var en väldigt kort resumé av våran helg. Nu är det frukost och sedan väntar jobb!

Sliten är bara förnamnet

I soffan ligger en otroligt sliten mamma som egentligen borde ta sitt förnuft till fånga och lägga mig för att sova. Men något säger stopp. Har läst lite matte, gått igenom lite sammanfattningar, försökt lista ut hur jag använder grafräknaren (som är en hel vetenskap). Insåg i går när jag skulle räkna ut grafer med två decimaler att det i princip är omöjligt för hand. Ok, inte omöjligt med det tar otroligt lång tid.
Träningen i morse gick riktigt bra, skönt att träna på morgonen, men ganska bökigt med all packning. Genom att träna på morgonen får jag kvällarna ledig (plugg). E har äntligen beslutat sig för att också köpa kort på Träna vilket känns jättekul. Det är roligt när vi kan peppa och stötta varandra i ett gemensamt intresse.
Snart kommer älsklngen hem, känns bra att han kommer hem lite tidigare än 22.30 (som annars är en vanlig tid). Vi har helgen ledig tillsammans. Stort plus! Hela helgen är dock inbokad med middagar + 1 årskalas. Men huvudsaken vii får vara tillsammans ♥

Hittade två gamla bilder på mig och Elin, blir glad av dom för att,
1. Jag saknar mitt långa hår!
2. Tror det var efter vi klarat någon av matteBproven :)

Morgonträning

Ska strax åka i väg för att träna. Jag känner mig rätt duktig som kliver upp kl 6 för att köra ett morgonpass. Men vad gör man när ens sambo nästan jämt jobbar sena kvällar? Och mitt mål är ju fortfarande att ta mig i väg till träna 3-4 ggr i veckan. Vilket jag har hållit förutom förra veckan då jag var sjuk.
Nackdelen är att det blir en del packning, jag fikar på jobbet så frukosten har jag packat ner + ombyten, handuk mm. Kommer se ut som en packåsna när jag färdas på min cyekl :)
-25 även idag!
Nu åker jag! Peppa peppa :)

jag behöver nya glasögon

Efter allt läsande i matteboken + inför högskoleprovet (ok när jag läser överhuvudtaget) har jag insett mer och mer att jag behöver nya läsglasögon. Det är så jobbigt och ansträngande för ögonen att läsa under flera timmar. Har suttit och kikat runt lite på glasögon, det finns väldigt mycket snyggt, helsvarta skulle falla mig i smaken (ingen av dessa nedan). Måste boka en synundersökning snart!

Alldeles nyss:

Nybadad och nymålade naglar!

Vilken stress..

Oj, så jag har stressat idag för att hinna med mina morgonaktiviteter (skola, träning) för att jag ska hinna till föräldrarfikat på förskolan som börjar 14. Sitter nu efter en snabbdusch och äter en gröttalrik.
Kristina och Stella kommer hit efter jag hämtat Ronja! Jippi! :)
Matten gick bra idag och jag känner mig genast 1 kapitel klokare :)
Träningen gick också bra. Löpning i 20 minuter (3km) och sedan ben. Dessutom cyklade jag fram och tillbaka till östra gymnasiet, det blir ungefär 40 minuter cykling. Bra träningsdag för mig idag. Jag är nöjd!
Nu ska jag ordna det sista och sedan kila vidare mot föris!

-25

Idag var det riktigt kyligt att traska till förskolan. -25 grader!! Det riktigt svider i ansiktet. Vårt första utvecklingssamtal för Ronja är nu gjort. Det gick jättebra och det är så roligt att höra hur hon är och hur dom uppfattar henne. En glad liten spexare kan man sammanfatta henne. Jag blir glad och varm i hela hjärtat när man får höra så fina ord om henne♥
Strax ska jag hoppa på cykeln och bege mig mot skolan. Jag känner inte att det är sådär jätteroligt att cykla just idag, men eftersom jag inte hunnit ställa bilen så får det bli såhär! Inga ursäkter finns, jag hoppas dessutom att jag är själv där idag så min lärare kan gå igenom måndagens repetioner med mig. Jag har en del saker som hon måste förklara. 1,5 timme blir det på skolan, brukar gå snabbt!
Sedan cyklar jag mot gymmet och löper + kör lite mage och rygg! Nu har jag varit sjuk i helgen och inte kunnat träna så det känns skönt att få komma iväg dit ett tag.
När jag hämtat Ronja åker vi förbi lilla Stella och hälsar på♥
Jag längtar så mycket och det ska bli så kul att se Ronjas reaktion!
Nä, nu är det dags att hoppa i vinterkläderna och bege sig! Ses!

Ingen välling

Ronja har nyss somnat, utan att dricka sin kvällsvälling (vilket typ aldrig sker). Kan det vara geléhjärtanen hon fick..hm ;) Jag är en dålig mamma idag!

Allahjärtansdag

Den firara jag just nu med Ronja ♥
Just nu smaskar vi på lite gelehjärtan och ser bolibomba.
Jag har städat och gjort fint här hemma, fina tulpaner är inhandlade + gelehjärtan såklart.
En liten överraskning vänar E när han kommer hem från jobbet, därför tycker jag att du ska skynda dig hem extra mycket idag älskling ♥
Min lilla hjälpreda! Här är en av Ronjas favoritställen :)
Lite jobbig är du mamma som alltid ska pussas!
Sparka boll med mamma är jättekul!
Även att springa fram och tillbaka i vardagsrummet. Gärna ska man säga:
Klara-färdiga-gå!

Då kör vi..

Nytt kapitel i matteboken - andragradsfunktioner i faktorform. Rena grekiskan om ni frågar mig! Nejdå, det här ska nog gå bra! Har laddat med proviva och snus, det borde väl göra susen? ;)

Bebis

Godmorgon!

Jag blir hemma från jobbet idag, vill vara hemma en extra dag nar magsjukan varit framme. Mår ändå ganska bra idag.
Ronja skickar vi i väg på förskolan. Hon har en del hosta (som hon haft länge nu) men är pigg och glad. Jag gissar på att hon är sugen på träffa alla sina kompisar också. Vi märker så tydligt att Ronja trivs, det är så kul att se. I skrivandet stund kom jag på att det är vårat första samtal i morgon på förskolan. Kanske borde gå igenom frågorna vi fått och fundera om det är något vi funderar kring. En fråga har jag funderat kring och det är hennes tider. Hennes veckor ser väldigt olika ut (pga våra arbetstider). Ibland får hon vara på förskolan en hel vecka (som denna), andra veckor blir det bara tre dagar. Även tiderna varierar. Vet inte om det är bra.. Vi har i och för sig inte märkt att hon tar illa av det och då är det säkert inget problem. Jag tycker allt går väldigt bra för Ronja och det glädjer mig.

Ronja har blivit väldigt intresserad av bebisar nu på slutet. I morse hittade hon en bild på sig när hon var bebis. Hon går runt och säger bebis rätt ofta. Jag misstänker att det är för att jag och Stina pratat att hon har bebis i magen bra länge. Nu visar jag så klart bilder på Stella och hon verkar så intresserad av "bebisen". Det ska bli roligt när Ronja och Stella ska få ses ♥




Jag älskar er

Kärleken mellan far och dotter ♥

Det är svårt

Ronja sov en kort nap idag, så jag föreslog att dom skulle gå ut så jag kunde få sitta lite mer med matten som jag påbörjade under hennes vila. Jag har några saker som jag måste försöka sätta mig in i mer. Roligt är det inte, det blir inge roligare när jag inte känner mig helt pigg heller. Har endast fått i mig flytande föda och en bit pizza. Blir hemma från jobb + skola i morgon. Känner därför att jag vill räkna några tal i dag. Det blir räknestuga för mig på tisdag morgon så att min fröken kan gå igenom det jag missar i morgon.
Varje dag frågar jag mig varför jag sitter med den här boken. Men såklart vet jag anledningen, tur jag inte är en sådan person som ger upp. Men jag har bra lust många gånger. Att läsa på det här visat (endast månd kvällar) är inte den bästa studietekniken för mig. Jag skulle behöva hjälp 5 dagar i veckan. Det är svårt att läsa på egen hand!
Spionderade lite på mina älsklingar när dom var ute och åkte pulka. Hade gärna följt med dom!

min tur

Trodde jag skulle klara mig från magsjukan. Men icket! I natt var det min tur!
Nu kanske vi alla tre gjort bort detta på väldigt länge!

Hemsk natt!

I natt var det ingen rolig natt, speciellt inte för Ronja och Erik. Båda två har kräkts ordentligt. Många ombyten + en dusch för lillan blev det i natt. Riktigt tungt var det att jobba med så få timmars sömn. När Ronja somnat för kvällen blir det soffläge för oss, eller E har redan intagit soffläge.
Hon har varit på strålande humör idag, skrattat och busat på som vanligt. En mild magsjuka kanske?
Badtjejen för ett litet tag sedan ♥

Första mötet

Idag har det varit en bra dag! Jag började dagen med att besöka våra finaste grannar (vilket är så kul att vi är). Jag fick mysa med underbara Stella. Så liten och så underbar! Oj så man glömmer fort, att Ronja varit lika liten som Stella är svårt att förstå. Men tydligen så han hon de :) Lika stor var dom ungefär, skillnaden är att Ronja var 1 cm längre :)
Jag är så otroligt glad för K och R skull, att det gått så bra och att dom fått en sådan fin tjej ♥

Ronja 5 dagar gammal, lika gammal som Stella är idag ♥
Resten av dagen har jag spenderat på jobbet. Lätt kaos var det faktiskt. Jag och Hannah (som jag jobbade med) hade ganska otur med en hel del arbetsuppgifter! Men vi har skrattat väldigt mycket vilket har gjort att vi tog oss igenom kvällen!
I morgon bitti väntar mer jobb, efter jobbet ska jag åka förbi gymmet och köra lite löpträning. Lillebror sover över här i natt för att ta Ronja i morgon eftersom E också jobber.
Men på söndag har jag tagit föräldrarledigt så det blir en kort jobbhelg för min del!

I morgon får jag träffa miraklet

Vi har haft en mysig kväll hos Melissa och Peter ikväll. Ronja och Lewis busar och är så fina tillsammans.
Älskade ungar ♥
Pratade med Stina idag och i morgon ska jag äntligen få träffa lilla miraklet, Stella som hon ska heta. Jag längtar! Har slagit in en present till henne ikväll, även Stina och Robert ska få sig en liten present (inge märkvärdigt alls).
Nu ska jag vara social med älsklingen. Vi går mot jobbarhelg båda två så vi lär väl inte se till varandra speciellt mycket denna helg...

Godmorgon

Godmorgon! Här hemma lunkar vi på. Alla tre är lediga idag. Ronja har nyss druckigt sin morgonvälling och mitt kaffe är snart klart. Ronja valde att vakna efter sju idag. Vilken skillnad det är att få sova till efter sju än stiga upp vid sex, halv sju. Vi har en fullspäckad dag. När Erik vaknat och jag fått i mig lite frukost ska jag gå och handla lite nödvändigheter till familjen sjuklingar. Det är mitt morgonuppdrag :) Sedan ska det handlas present till Lewis, åka och hälsa på min farmor och sedan middag + firande på Tomtebo.

Trollungen är i fullgång direkt hon svept vällingen!

Träningsvärk

I morse fick jag mig en härlig sovmorgon till 9! Började med en stadig frukost och sedan cyklade jag vidare mot träna där jag sprang i 20 minuter som uppvärmning och sedan rygg + mage. Jag hade redan en ganska saftig träningsvärk sedan förra träningspasset, värre lär det vara i morgon! Känner av ryggen ganska mycket nu! Det är riktigt skönt att träna på mogronen när ingen annan är där. 2 personer till och jag. Jag behövde aldrig vänta på min tur vilket är skönt. Efter en timme var jag klar och nöjd!
Bra start!
·
Jobbar kväll idag. Det är mycket på jobbet nu, många sjuka. Därför rycker jag in i kväll. Känns helt okej, jag jobbar så sällan kväll. Dessutom hinner man med så mycket på förmiddagen (som träning och plugg). Ska lösa några tal efter jag ätit lunch, sedan ska jag plugga lite inför hp.
·
Fick ett sms av Stina att dom får åka hem från bb idag. Så skönt för dom! Nu är det inte så länge kvar innan jag får åka och snosa på lilla miraklet ♥
Farligt kan det bli i alla fall ;)
·
Planen var att åka och gratta Lewis i efterskott ikväll men vi flyttade fram det till i morgon i stället då vi alla är lediga. Innan vi åker dit hälsar vi på min farmor som varit i stugan en längre period så hon börjar få "Ronja-abstinens" nu :)
NU: Lunch (magen kurrar efter träningen)

Jag är så glad i hjärtat!

Fick det bästa och finaste mms:et idag mitt under mattelektionen. Kunde dock inte koncentrera mig mer utan jag bara log resten av lektionen utan att uppfatta vad läraren sa! :)
GRATTIS mina fina vänner! ♥
Jag är så glad i hjärtat!

Svettigt morgonpass

Kom alldeles nyss hem från ett svettigt träningspass. I går kväll hjälpte E mig med att skriva ett bra träningsschema. Ett schema där jag får med nästan alla muskelgrupper (rygg, mage, bröst, ben, triceps, biceps, rumpa, axlar). Idag blev det triceps, bröst och ben. Har lagt ett schema på 3 dagar. Ska prova det här och se om det funkar bra. Kändes riktigt bra idag i alla fall. Innan varje styrkepass kör jag även 20 minuter löp/crosstrainer.
Min rygg är inte den bästa så därför hoppas jag träningen ska göra susen. Jobbet tär en hel del på min kropp därför känns det extra bra att jag kommit igång med träningen + att jag vill leva en sund livsstil vilket gör att jag mår mycket bättre. Jag hoppas även att min andra hälft ska och köpa ett träningskort. Då kanske vi har möjlighet att träna samtidigt någon gång. Innan vi fick barn tränade vi en hel del tillsammans och jag gillar verkligen det. Att dela de intresset ihop är så kul.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det matteplugg. Ska även hinna förbereda maten lite innan jag ska hämta lillan på förskolan.
Ciao!

Pyttedans

Efter sommaren är jag sugen på anmäla Ronja till pyttedans, för 2-3 åringar. Jag vet att hon skulle uppskatta det! Hon älskar sång och dans. Bara namnet är ju så gulligt - pyttedans :)

Nytt!

Ronja har fått en hel del nya kläder nu, bland annat jeans, tröjor, strumpor, pyjamas. Även jag har lite nytt i garderoben, fick paket från HM idag!
Pappa och Karin har nyss åkt hem, dom har varit i Sundsvall i helgen så vi hade beställt en hatthylla från IKEA som går i samma serie som skostället. Nu vill jag inhandla två fina korgar som vi kan ställa ovanpå för att ha vantar och mössor. Hallbyrån räcker inte till för alla halsdukar, vantar mm. Jag hoppas att vi kan borra upp hyllan i morgon.
Lite bilder från igår. Vi hade lördagsmys med chips & dipp! Det tyckte Ronja
var smarrigt. Vi fick hejda henne annars hade hon lätt ätit upp hela skålen :)
Gottegrisen ♥


En härlig start på dagen!

Har nyss kommit hem från ett svettigt träningspass. Det blev löpning och styrketräning idag. Gick väldigt bra så det känns riktigt skönt nu! Det är så otroligt mycket skönare att träna på morgonen än på kvällen (som jag jag oftast gör). Nu väntar en lång dusch med inpackning av hår sedan får vi se vad eftermiddagen har att erbjuda oss. Troligtvis åker vi och hälsar på någon! Hoppas ni får en härlig lördag!

Stort behov

Det är alltid så roligt att få hämta Ronja på förskolan. Direkt hon ser mig börjar hon skratta högt och sedan springer vi mot varandra och kramas ♥
Hon har varit som en solstråle sedan vi kom hem idag. Jag njuter och är så lycklig dessa dagar. Ronja sprider sådan glädje! Älsklingstjejen ♥

Jag har äntligen tagit tag i Ronjas garderob. Hon hade multum med kläder i sin garderob och ingen som helst ordning. Nu har jag rensat ut alla kläder som är försmå och kläderna hon knappt använder. Vad blev kvar? Typ inga kläder alls. Hon är i stort behov av nya kläder. Och andra sidan ligger hon mellan två storlekar, 92 är nästan för litet. Även 30 par strumpor är nu rensat! Skönt känns det. Men det blir en dag på stan snart för att inhandla lite vardagskläder till lilla fröken.
Lite träning har jag också hunnit med i kväll, endast 20 minuters men bättre än 0 minuter! Känns alltid så skönt efter ett träningspass. I morgon ska jag åka till Träna direkt efter jobbet och sedan kör jag ett pass på lördagmorgon. Efter det kan jag vara nöjd med min veckas träning!
I morgon är det tänkt att E ska ha pappakväll/fest vilket innebär att jag och Ronja måste fly fältet. Först var planen att vi skulle till Melissa och Lewis, men där härjar magsjuka vilket vi INTE vill ha. Många verkar ha magsjuka nu. Låt oss slippa!
Därför traskar vi två hus bort och spenderar fredagkvällen med Stina. Hon ska bjuda på middag och jag har lovat att fixa lite onyttigheter. Trevligt ska det bli!


Passade på att klippa Ronjas lugg i kväll innan badet. Titta så jämt och fint jag fick det den här gången!
Tror aldrig hon suttit så stilla någon gång.
FINA älsklingstjejen♥

testing testing

Denna unga dam har testat mitt tålamod idag!
Mellan alla bråk, skrik och utbrott Ronja får pussas, kramas och skrattas det hej vilt! Det är underbart med barn. Ronja är verkligen inne i en period där hon ska testa sina föräldrar in i det sista, men mest sin mor tror jag?
Hon är otroligt bestämd och tjurig men tack och lov inte långsint! Idag när vi skulle iväg och handla tänkte jag smart (trodde jag), hon skulle nämligen få styra sin egen kundvagn. Annars vill hon alltid styra den jag har eller bära korgen. Men nu fick hon en egen. Till en början gick det väldigt smidigt, hon gick stolt och styrde vagnen (jag får absolut inte hålla i vagnen) med varor i TILLS hon såg godishyllan (som alltid är ett "problemområde") :). Hon rusade dit och ville så klart ha godis vilket hon inte fick för mig. Jag fick bokstavligen släpa en arg, skrikig unge till kassan samtidigt som jag skulle styra den där pyttelilla kundvagnen! Hon skrek så hela affären tystnade! Gottegris? Ronja? Hahah
Summan av kardemumman är att det INTE är speciellt roligt att gå och handla med Ronja när man är själv. Så här är det dessutom varje gång vi ska småhandla på ica. Snart är vi väl portade pga skrikig unge :)

Mycket kretsar kring boken

Idag har jag haft ledig dag från jobbet. Men man kan inte direkt säga att jag varit ledig ändå! Efter jag lämnat Ronja på förskolan i morse åkte jag i väg till skolan för att plugga matte (det gick inge vidare). Skyndade mig hem för att byta om till träningskläder och cyklade vidare till Träna, 30 minuters kondition + lite styrka på gymmet (det gick bra). Men nu har snart dagen gått och jag ska strax hämta hem Ronja. Vi måste via affären för att handla lite till middagen som blir lax (nytt recept) och pressad potatis.
Mer plugg väntar i kväll när Ronja lagt sig för natten och sedan ska jag försöka göra en tidig(are) kväll än vanligt.
Som ni märker kretsar mycket kring matteboken på mina "lediga" tider!

RSS 2.0