Nu är det slut..

.. med babysim alltså! Sista gången var dag. Känns både bra & dåligt faktiskt. Men det är absolut inte slut för Ronja att plaska runt på badhuset, nej utan vi åker själklart dit nån gång då och då för att bada med henne. Hon älskar ju att bada! Varför sluta med något som vår favorit tjej älskar. Men vi vill helt enkelt inte boka upp oss på minisim. E jobbar obekväma tider här framöver och när jag väl ska börja jobba så är även det ob.

Sista gången gick i alla fall väldigt bra. Tema - flytväst kan man väl säga. Hon skulle alltså sitta på en dyna och hoppa ner i vattnet med huvudet före (så att ansiktet är i vattnet) sedan skulle hon vända sig till rygg själv. Och det gjorde hon utan problem. Hon fick även simma runt i en badring, som hon nu gör helt på egen hand. Tror ni man är nå stolt? Snart tio månader och superduktig i vattnet!








Bröllopsfotografen

Nu blir det bröllopsfotografen, tror den ska vara bra faktiskt! Jag hoppas i alla fall :)
Har ni sett den?

Ikväll har jag klippt E, han blev riktigt snygg ;) Blev kanske inte exakt som vi ville men men.. Om vi någon gång får en pojke så ska pappa & son ha samma frisyr. Det tycker jag är så sött. En tuff liten kille kommer det bli!

Leksaker till lilla fröken

Nu är vi hemma igen! Det blev en sväng förbi barnenshus där Ronja fick lite nya leksaker. Sedan åkte vi ner till stan för att hälsa på pappa & Karin. Ronja fick då prova sina fina nya leksaker. Uppskattat! Skönt! :)

Nu ska vi strax börja med maten, tacopaj är dagens middag.
Min receptbok fick inte följa med när vi flyttade hit, typiskt för jag hade ett jättegott recept på just en tacopaj där. Men en nytt recept har jag hunnit googla fram så det får duga för idag!

Kvällen blir lugn, jag har bunkrat upp med godis, sedan hoppas jag E fixar någon bra film. Då är min lördagkväll räddad :)

Sovmorgon!

Godmorgon! Idag gav Ronja sina föräldrar en välförtjänt sovmorgon. Kvart över åtta gick jag och hämtade henne, vilken skillnad om man får sova 1 timme till. Jag vaknade pigg & glad! Härlig känsla! Erik lät vi få sova ett tag till. Så vi passade på att göra lite mysig frukost, sedan gick vi upp och väckte honom klockan nio. Lördagen kunde faktiskt inte starta bättre än så.

Idag ska vi ut på små ärenden. Ronja ska bland annat få lite nya leksaker. Sådana som låter, vi kanske ångrar oss sen men jag tror Ronja skulle bli glad :)

Nu ska jag strax lägga henne så jag får göra mig i ordning!

Trevlig helg!

Jag har fått en härlig vila idag på 1,5 timme. Skönt! Ronja sover fortfarande. Men hon lär nog vakna snart.
Jag är redo för helg! Ska strax sätta igång med maten. Här hemma serveras grekiskpyttipanna & fläskfilée, till de blir det en kall fetaostsås. Lättlagat & supergott!
Vill bara önska er en TREVLIG helg!




FREDAG

Äntligen fredag! Jag ser fram emot fredagar. Vi äter alltid god mat & gör lite fredagsmys. En härlig start på helgen helt enkelt. Vi har inga planer alls denna helg. Så vi får se vad den har att bjuda på? Kanske bara mysiga promenader, vila, pussar & kramar?

Varje morgon ser jag och Ronja vakna med the voice. På fredagar är det rap attack, idag var det en speciell attack nämligen ett frieri. Och jag vet inte om man är känsligare nu när man har barn men jag kunde inte hålla tillbaka tårarna, haha. Jag skulle själv aldrig kunna göra något liknande! Alltså en sånt frieri. Men jag blir ändå glad när jag hör & ser andra göra ett sånt speciellt frieri. Väldigt roligt och modigt!
En annan är tråkig och traditionell. Fast traditionell behöver väl kanske inte vara tråkigt? (babbel-babbel) :)

VÅRAT LILLA BUSFRÖ!


Projektarbetet startar på månd så det är dags att klura på hur jag vill lägga upp det. Har ett ämne som jag vill skriva om men jag måste begränsa mig. Ska passa på medan lillan sover!



Sagolika ting

Vi har haft en jätte mysig dag på stan idag med Melissa & Lewis. Ronja fick sig en del plagg. 2 styckna klänningar från villervalla, dom fanns på sagolika ting. Fanns mycket fina kläder! Oj så mycket jag vill ha till henne som finns på sagolika ting. Bland annat lådor, sedan finns det mycket fina prinsessting som skulle passa fint i hennes kommande rum. Jag var lite stolt ändå när jag gick därifrån utan att ha köpt något rosa. Det blev en turkos/vit randig klänning & en plommonfärgad med stjärnor i olika färger. Köpte även ett par jeanslegging och en topp från HM.  Jag älskar att köpa kläder till henne, det finns ju så himla mycket fint till flickor! Min dröm har alltid varit att få en liten flicka & en prinsessa kom! Lycka!


Vi tog paus på Wayne´s, det blev en sen lunch. Toast! Oj så gott det var! Även Ronja passade på att äta mellis där. Lilla Lewis däremot sov sig igenom "vår paus".
Tack finaste Melissa för en super trevlig dag!

Efter en standag & paltmiddag hos farmor känner jag mig helt slut! Lär bli tidig kväll för mig.

Palt & sirap

Efter lunch åker vi ner till stan för att möta upp Melissa & Lewis. Det känns som det var väldigt länge sedan jag var i stan nu. Så det känns kul. Jag hade tänkt shoppa en del till bland annat Ronja. Hon har börjat växa ur sina kläder nu, sedan vill jag införskaffa några klänningar till henne också. Vi får se vad jag kommer hem med :)

När vi gjort stan promenerar vi vidare till farmor där det bjuds på palt. Det ska bli gott. Farmor gör utan tvekan den godaste palten. Plattpalt till mig :) Till de äter jag sirap! Är det någon fler än jag som äter sirap till palt? Det kanske låter lite konstigt men det är riktigt gott. Nyttig får jag vara någon annan dag ;)


Moffes jobb

Jag och Ronja tog en promenad till moffes (Ronjas morfar) jobb. Härligt med en promenad!
På vägen hem somnade hon så då gick vi till biblioteket där jag passade på att läsa lite tidningar & njuta av tystnaden.
Glömnde kameran som jag gärna velat ha med mig eftersom vi var tvungen att ta på oss vita rockar/skjortor (av hygieniska själ) eftersom han jobbar på mejeriet. Ronja såg så söt ut i sin! :)


Inga måsten

Idag är det en dag med inga måsten. Det känns väldigt skönt!
Ronja har just lagt sig för att förhoppningsvis vila i en timme. Minst! ;)

Det är helt klarblå himmel så idag måste vi nog ut på en tur. Får se om vi går förbi biblioteket och läser någon bok eller om vi kanske bara tar en pulktur. Det är kallt ute just nu. Men jag hoppas på mildare väder under dagen..

Nu längtar jag efter flytten. Jag vill börja inreda Ronjas rum! Jag hoppas han ringer och säger att vi få flytta in tidigare, önska kan man alltid ;)
Annars blir det den 15 mars. Hoppas tiden går snabbt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och se lite tv!

Miljöombyte är uppskattat

Det har varit en väldigt trevlig dag på öppna förskolan idag. Ronja uppskattade miljöombytet, även hennes mor.
Vädret är jätte härligt. Så vi promenerade dit, alla fyra! Tack för idag finaste Linda & Hugo.
Jag och Linda ses dock ikväll också. Afropowerdance/core är vad som gäller! Kul!
Därför ska jag passa på att vila med Ronja nu.





ÖF

Idag planerar vi att fara på öppna förskolan. Ronja vill nog gärna leka av sig med andra barn. Och jag behöver komma ut. Synd att det är så förbaskat kallt ute (-26 visar termometern nu). Det tar ungefär 10-15 min att gå dit. Eller ska man ta buss?
Jag hoppas verkligen Linda & Hugo vill haka på!

Ingen motivation!

Jag sitter med den förbaskade företagsekonomin och min motivation är noll. Varför gör jag detta? Nu när jag är mammaledig? Jag är så less och vill bara spy över den här boken. Matte är inte min starka sida ooch det är ju nästan BARA uträkningar. Likviditetsbudget, resultatbudget, kalkyler, volymer, intäkter, kostnader.. Det är så mycket siffror att det är svårt att hålla reda på! Olika uträkningar till olika budgeter. Hur fanken ska detta sitta till på fred?
Jag måste hitta motivationen, jag får gräva djupt helt enkelt!!

Erik njuter av ett bad, Ronja sover sött och jag ligger i sängen och försöker få bukt på ekonomiska kalkyler och lönsamhetsbedömningar. Visst är livet bra orättvist ibland?

Hoppas Ni har en bättre måndagkväll än mig ;)

Svart/vitt





RONJA de finaste vi har

Frukost

Frukosten står dukad på bordet, jag väntar bara på att E & R ska komma ner och göra mig sällskap.
Kameran ligger på laddning, så idag ska vi försöka ta många fina kort. Jag vill ha en ny kamera, en systemkamera. Dom är dyra men bra! När vi flyttat och börja komma i ordning med diverse grejer så kanske vi slår till på en.
Det måste vara värt alla pengar eftersom det blir så fina bilder.

Nu hör jag dom komma ner för trappan!

Njut av dagen med era nära & kära!

Bebismys

Ikväll har Melissa, Peter och sötaste lilla Lewis varit här på besök. Vi bjöd på en tomat & fetaostpaj, mycket gott. Dom hade med sig en god kladdkaka till efterrätt. Det blev en hel del mys & gos med lilla Lewis. Han är så go! Så liten! Jag kan inte förstå att Ronja varit en sån liten plutt. Det känns som det var så länge sedan hon var så liten. 9 månader närmare exakt! Våran lilla älskling har blivit en stor flicka. Ännu större blir hon när sötaste Lewis är på besök.
Det mysigaste när dom är så små är att man bara kan ligga och titta, pussa och krama på dom. Ronja är väldigt mysig idag men när hon inte vill mysa länge så puttar hon bort huvudet. Hon vill så klart leka & busa medan mamma oftast vill pussas och kramas :)


Vår söta lilla majblomma!



Ronja & halva lillebror på väg ut.

Imorgon är det babysim, bara två gånger kvar nu! Lite trist. Men vi kommer absolut inte sluta fara på badhuset. Det finns en fortsättning - minisim. Men eftersom E jobbar ob så känns det inte som vi vill boka upp oss på de. Utan vi åker iväg och badar med henne när tiden finns istället.

Provdag

Jag har just skrivit klart första provet i företagsekonomi. Det var svårt måste jag säga!! Mycket uträkningar (som jag inte riktigt väntat mig)
Får se om det går vägen.. Svårt att bedömma. Kändes väldigt bra på vissa frågor medan andra kändes mindre bra.
Nu kan jag inte göra nå mer ändå, så jag tar helg från skolan nu. Resultatet på provet hoppas jag få veta snart.
Nästa vecka ser jag INTE fram emot. Slutprovet närmar sig! Dessutom är det sjukt mycket som ska läras in nästa vecka. Förstår inte riktigt upplägget på kursen. Dom verkar ha sparat allt till slutet! Hela boken ska jag kunna som rinnande vatten på fredag. Hur det nu ska gå? Fy för denna kurs! Ångar att jag inte läser den på kvartsfart!

Ronja har då varit som en solstråle hela morgonen, tjoat och tjimmat! Hon är ljuset dessa dagar. Jag älskar henne så.

Igår var vi och hälsade på H-Lii & H. Jätte trevligt. Väldigt väldigt snart får Ronja sin 13:e(?) kusin. Vi längtar!!

Nu ska jag brygga mer kaffe & göra mig i ordning. Får se vad denna dag har att erbjuda oss!

Ikväll blir det i alla fall mys med familjen och kanske att man lyxar till med ett glas vin! :)

Kort paus från FEA

Kort paus från företagsekonomin!
Ronja har varit omöjlig att lägga idag, eller inte just att lägga men hon sover ju knappt! 1 timme på förmiddagen (vilket är 1 timmes plugg för mig) Och ni som pluggar kanske förstår att 1 timme inte är länge. Man hinner just så pass öppna boken.
Nu hör jag henne igen! Men hon ska bannimej få ligga kvar. Jag hoppas såklart att hon somnar om. Annars blir det en liten grinolle ikväll. Jag ska träna men stackars Erik är nog inge sugen på underhålla en trött & grinig Ronja.

Vi har även hunnit med en lång och skön promenad i dag. Lite kallt men uppfriskande. Ronja somnade en liten stund medan vi var ute så det är nog därför hon är så här nu..

Ikväll efter träningen ska jag nog unna mig ett varmt bad & nya mamatidningen. Ser fram emot träningen, jag och Linda ska prova något nytt - funktionell träning tror jag det hette. Vad det nu ska vara.. Spännande!

Lika bra att återgå så man får något gjort!

Skolan tar upp mycket tid nu!

Denna dag har innefattat massor med bus och mys med Ronja och en hel del plugg & lite vila. Kvällen likaså förutom vila då!
Jag har prov på fredag börjar få lite panik. Det är SÅ mycket att läsa. Jag hoppas lite har fastnat idag i alla fall.
Det blir lite bloggande nu ett tag eftersom skolan tar väldigt mycket tid även livet som mamma (medan man pluggar). Men det går frammåt :)
Ronja är såklart viktigast och kommer alltid först. Därför vill jag passa på att njuta av hennes vakna tid och plugga medan hon sover!
Nu har jag lagt ifrån mig boken. Måste vila hjärnan ett tag. Nya tag imorgon!

ÄLSKAR DIG RONJA


(Det är mycket mamamama, nanana som betyder mamma, hihi. Och även förståss papapa, dadada)

Fixat!

Nu är skolan fixad. Jag kan nu åter börja plugga. 2 veckor kvar! Vilket innebär att slutprovet snart är här!
Denna vecka har jag ett delprov + några uppgifter som ska göras. Ska försöka göra bort några av nästa veckas uppgifter också så jag kan plugga till provet sen.

Ikväll är det afropowerdance. Jag längtar!

Funderingar kring HP:et

Har försökt ringa till skolan nu på morgonen, men det verkar inte vara någon som vill svara! Klockan 10 skulle rektorn va tillgänglig igen. Hoppas på få svar då. Jag börjar få lite lätt panik faktiskt!
Irriterande att inte få veta.
Hade jag haft bil hade jag givetvis åkt dit direkt!

Alla♥dag firades inte här hemma igår! Varför? Jag jobbade nästan hela dagen. På morgonen var det babysim, lika mysigt som alltid. Sedan var det fort hem för att få i sig något att äta och sedan köra till jobbet.
Efter jobbet åkte jag och veckohandlade på coop. Jag var i princip ensam där! Vilket jag förstår.

I fredags var vi bortbjudna på middag hos pappa & Karin vilket var väldigt trevligt. God mat blev det såklart också. Grekiskpyttipanna.
Lördag dag spenderade vi ute i Skravelsjö där det var barnkalas.
På kvällen blev det pizza. Kvällen var väldigt lugn. Tror jag somnade vid 21! Jag var helt slut. Blev rätt sent hos pappa och Karin i fredags.

Erik har varit hemma en hel vecka med oss. Mysigt!
Så i torsdags skaffade han barnvakt så vi fick fara ut och äta lunch ihop. Väldigt uppskattat!
Nu är han tillbaka på jobbet igen. Det nya jobbet!
Under torsdagen hann vi även med att umgås med Kristina. Ronja var lika glad och mysig som alltid.
Vi HAR en snäll dotter. Nästa alltid nöjd och glad! Jag är lyckligt lottad över Erik & Ronja. Snälla & ödmjuka är dom båda2!

Jag pratade med några jobbarkompisar igår om skola & utbildning. Jag tror nästan jag ska göra ett till högskoleprov ändå. Fick många bra tips på hur jag kan plugga till det. Bland annat orden som jag tabbade mig på sist. Och på orddelen kan man få i hop 40 poäng och det är mycket! Men då ska jag ha pluggat som aldrig förr. Det finns tydligen en bok- 2,0(?) som man kan beställa, höjer man inte sig så får man pengarna tillbaka. Det är väl toppen?
En arbetskamrat hade använt sig utav den. Många tips på hur man tänker på dom olika delarna! Det kanske skulle vara något?
Nu är det försent att anmäla sig till högskoleprovet men till hösten. Melissa du kanske ska göra mig sällskap? ;)

Äntligen kan Ronja ha en liten klämma ihåret. Men
hon tycker inte att det är så jätteroligt att sätta fast
den :)


Gudmor & Ronja (som snart blir grannar) :)

Avstängd!

Godmorgon! Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon, är dock väldigt trött ändå. Vi var nämligen bortbjudna på middag igår så det blev rätt sent för oss alla. Men vi hade det super trevligt måste jag säga.
Igår blev vi även lägenhetsägare! Och det känns så otroligt bra! Den 15 mars flyttar vi till teg. Teg som alltid har varit fel sida stan för mig. Men jag tycker att det känns mycket bra. Teg & Haga var två stadsdelar vi kunde tänkas bo på som prio 1. Självklart finns det fler ställen också men just nu känns det viktigt men gång/cykelavstånd till de flesta ställerna, centralt med andra ord, nära till förskolor, sedan är det väldigt nära till två jättefina vänner som också bor på teg. Så det känns som vi vunnit på lotto :)
Lite småsaker vill vi göra i lägenheten. 1, måla/tapetsera om till vitt! Viktigt :) Och det innebär hall, vardagsrum. Det fanns en "ful" fondvägg i vårat sovrum som också ska målas. Men sådana saker är små kostnader och känns bara roligt. Repfonden var stor så det var perfekt!
Äntligen får jag börja inreda ett litet prinsessrum. Eller litet är det faktiskt inte, Ronja får ett rätt stort rum. Kul!
Jag är så glaad!

En mindre rolig incidet hände igår, skolan har stängt ner min användare! Jag fattar noll och inget! Jag ringer alla tänkbara nummer jag fått och ingen kan svara mig varför. ALLA svara utom rektorn som tydligen ska veta. På måndagmorgon är det jag som sitter i telefonen. Hur kan dom göra något sådant utan att meddela? Jag tar ju inte ens studielån? Och alla obligatoriska uppgifter är inlämnade! Kändes som min dröm föll för en sekund!

Idag ska vi i alla fall hitta på roliga saker. Det blir kalas ute i Skravelsjö, E fyller 3 år! Därför ska jag passa på att duscha och göra mig i ordning innan lilla gumman vaknar.

Känns som jag har så mycket att skriva men hinner tyvärr inge mer. Lite bilder från veckan får ni ikväll eller imorgon!

Hoppas Ni får en mysig lördag!

Frisörbesök=LYX

Idag är det frisörbesök för mig. Det är LYX!
Håret börjar bli så himla långt, jag måste ständigt sätta upp det.
Därför passar det så bra att få unna sig det just idag.

Senare idag får jag se om vi hinner med att träffa Kristina. Hoppas!

Får se om jag även hinner med att köpa en present till Elliot som fyller 3 år på lördag. Det blir att åka ut dit och kalasa med resten av gänget.

På fredag är vi bortbjudna på middag till pappa och Karin. Det ska bli väldigt trevligt, vi får alltid så god mat där.
Under dagen är det budgivning på en lägenhet. Endast 3 intressenter är de, så man kanske har en liten chans ändå. På alla andra budgivningar har det varit minst 5-8st. Det är rätt mycket!
Denna lägenhet vi ska buda på har tillträda ganska direkt. Passar oss perfekt!



Onsdag

Sitter i köket och tittar ut på det härliga vädret. Ronja sover på framsidan och har gjort det ett bra tag. Hon är fortfarande krasslig. Tror även att det är någon/några tänder på gång. Hon dregglar en del och är lite smågnällig om dagarna. Ganska tröttsamt för oss alla!
På förmiddagen har vi hunnit med att besöka bvc för vägning och mätning. Jag tycker det är ganska trevligt att fara dit så vi hade bokat in en extra gång innan hon fyller 1 år. Ronja väger 10kg och är 73cm lång. Helt perfekt och följer kurvan som vanligt.
Efter bvc promenerade vi till min farmor där det bjöds på kaffe och bullar. Gott!
Ronja passade även på att äta lunch, hon sölade och kladdade så mycket att vi fick ställa henne i duschen efteråt. Gjorde inte så mycket för Ronja, hon älskar ju vatten!
Det blev inge långt besök! Skolböckerna väntade hemma. Har suttit en del med resultat och likviditetsbudgetar. Ska strax förflytta mig till den andra datorn där jag påbörjat mina budgeter på excel. Förstår mig inte på mac ibland, och hinner inte lära mig alla funktioner på denna just nu. Säkert jätte simpelt men men..

Igår var vi och hälsade på Melissa, Peter och sötaste lilla Lewis. Har Ronja varit så liten? Man glömmer så fort. Ronja blev genast en stor tjej! Han var då otroligt söt. Längtar tills jag får snusa på han igen.

På kvällen var det dags för afropowerdance/core. Härligt och riktigt roligt! Det är en svettig dans. Känner även av magen och ryggen idag. Fast då är det väl som det ska, misstänker jag :)


Imorgon har jag bokat klipptid + att vi ska få umgås med finaste Kristina. Det ser vi fram emot!

Dags att fortsätta!

Frisk luft!

Ändrade planer idag! Det blir inget på Tomtebo idag, jag förstår dom. Imorgon kanske. Hoppas dom får sova lite så dom är pigga nog att ta emot oss.

Därför går vi ut istället. Lite pulkåkning tror jag vi gör istället. Det är lagomt kallt ute, dessutom blir man så mycket piggare att ha fått frisk luft.
Nu ska vi börja göra ordning för lunch!

små söta mirakel

Godmorgon! Idag ville Ronja kliva upp lite extra tidigt så vi har varit vakna ett tag.
Erik är ledig 1 vecka innan han börjar på sitt nya jobb. Härligt!
Men det innebär inte bara mys med familjen. Vi har mycket att göra denna vecka. Bådatvå!

Efter lunch åker vi och grattar Melissa & Peter till deras nya tillskott. Det ska bli jätteroligt. Jag har tänkt på dom varje dag nu sedan han tittade ut. Igår ringde dom och vi bestämde att vi skulle komma förbi idag.
Bara man inte blir sugen på en 2:a nu? ;) Det är farligt att vistas bland så små och söta mirakel!

9 månader och lyckligare än någonsin att hon får fara på babysim

Dagen kunde inte starta bättre för våran lilla tjej. Babysim stog såklart på agendan. Tror Ronja har saknat babysimmet, för hon blev så himla lycklig när hon fick hoppa i plurret. Tycker hon blir lugn av att bara vistas på badhuset.
Eftersom vi var lite tidiga idag så passade vi på att premiärbesöka plupplandet. Det var spännande!











Övningen var piggyback+ryggflyt men Ronja var inte så duktig på hålla i sig när hon var på ryggen därför gjorde vi lite andra roliga saker, tex åkte rutschkana, hoppade från matta, simmade med badring.
Vi bjuder på en liten videosnutt, visst ser hon ut att njuta? :)





RONJA

Det är roligt att busa när man äter! (Det blev att hoppa ner i badkaret direkt efter lunch)

Jag gillar att klappa händerna!

Här leker jag med min favorit elefant (pelefanten som vi döpt den)

Mina 2 små söta tänder

Mamma, sluta! Nu vill jag inte mer!

 

 

 

 

 

 

Ps. Imorgon blir jag 9 månader, så glöm inte att gratta mig ;)


ROSA

Vi är nyss hemkomna från stan. Det blev en del shopping till Ronja, bla en morgon/badrock, en velourdress, ett par byxor och en body. Hon kommer bli fin i sina nya kläder. Det är så roligt att köpa kläder åt henne!
Mycket rosa blev det :) När Ronja blir äldre kommer hon säkert aldrig vilja ha rosa, hon kommer säkert vara spyless :)
Nu längtar jag bara tills hon får lite tjockare hår så man kan sätta en klämma eller göra en liten toffs. Det är SÅ sött!


Lite snabb shopping

Godmorgon lördag! Nu kan man säga att vi är på benen igen, lite förkylda är vi dock fortfarande men inget som kan hindra oss idag. För idag tänkte vi hitta på något, vi måste få komma ut, andas frisk luft.

Igår åkte jag ut en sväng själv. Var tvungen att lämna tillbaka 2 filmer. Passade då på att svänga in på gina tricot och köpte ett par jeans och 2 tröjor. Orkade inte prova! Men dom satt precis som jag ville när jag kom hem.
Blev även tvungen att köpa en liten present till lilla Lewis som jag hoppas att vi snart får träffa.

Smyckena från LIKAdesign har även kommit. Jag är så himla nöjd med armbandet. Jag unnar mig sällan smycken. Dom flesta smyckena jag har, har jag fått i present eller julklapp.
Jag ber om ursäkt för den dåliga kvalitén på bilderna!




Här ser man skymnten av dom andra örhängerna fast i lila. Ronja tyckte dom var väldigt intressanta och skulle pilla på dom hela tiden!


Ronja & Erik busar! Ronja är en riktigt busig tjej. Något hon gillar är att dra i gardiner och sladdar. Och när man säger åt henne smilar hon stort! Då är det svårt att inte le tillbaka :)

I går skickade jag även in min första inlämningsuppgift. Jag har kollade igenom den säkert 1000 ggr. Så jag hoppas att den är bra! Det är alltid lite jobbigt första gången att bli betygsatt eftersom man aldrig vet riktigt hur läraren är eller hur hon tänker. Fast man kollat igenom betygskriterierna innan. Jag är lite nervös nu när jag ska få "domen"
Men nu kan jag inte göra mer på just den fronten!

Till veckan har jag bokat frissan, känner verkligen att man måste hålla efter håret oftare nu när det är kortare. När man haft långt märker man inte när det växt 2-3 cm. Men nu ser man tydligt!

Vi önskar er en trevlig lördag!


Efterlängtat mms

Krassliga är vi fortfarande så det händer inte så mycket spännande här hemma just nu. Vi håller mest på att försöka kurera oss. Men det går sakta framåt!

Igår fick jag ett väldigt efterlängtat mms! Jag blev så himla glad!♥
Nu längtar jag efter att få träffa alla 3!♥

Alla 3


GODMORGON alla nära & kära!

Ronja har hostat sig genom denna natt. Men det är otroligt att hon är så pass glad ändå. En annan är väldigt seg och sliten. Idag är även Erik hemma från jobbet. Så vi är 3 sjuklingar nu!

Min tur!

Nu är det tydligen min tur att vara krasslig!
Kände mig redan hängig och slö igår men ändå skulle jag tjuras att fara på afropowerdance. Det var nog det roligaste i träningväg jag gjort på väldigt länge! Det var nästan befriande att få skaka av sig!

Ronja är betydligt piggare men fortfarande väldigt snorig! Hon sover jätte dåligt på nätterna. Nu för tiden ligger hon inte direkt still när hon sover heller. Och hon har ju fått sova med oss några nätter nu. Jag förstår inte hur jag ska ens orka öppna företagsboken idag. Jag behöver sömn för att fungera!

♥ÄLSKLINGS TJEJEN♥


Imorgon är det budgivning på lägenheten på Haga. Det blir jag som budar, Erik jobbar!
Jag vill verkligen ha den här. Skulle få ett sms av mäklaren idag om hur många som är med. Han trodde 3-4 st.
Vi har dock inte beslutat oss för något tak, men vi får ta oss ett snack ikväll och diskutera ordentligt.

Barnvakt!

GODMORGON!
Snorigheten fortsätter för lilla gumman. Hon har inte sovit bra alls. Så vi tog faktiskt över henne till oss men inte blev de nå bättre. Fördelen var att vi inte behövde stiga upp om det var något!

Ronja får stanna inne idag också. Barnvakt har jag skaffat idag i ungefär en timme eftersom jag måste ner och träffa min barnmorska. Kändes inte nå roligt att kånka med på en sjukling. Hade jag inte fått barnvakt hade jag blivit tvungen att avboka träffen. Men nu löste det sig så jag är glad!

Ikväll har jag bokat träning, afropowerdance. Det ska bli jättekul! Nu jäklar måste jag skärpa till mig. Jag ska träna 2 gånger i veckan. Men det blir att pussla lite eftersom jag har skolan som tar en hel del tid. Sedan vill man gärna hinna med att träffa släkt och vänner också. Dagarna är för korta har jag konstaterat!

I veckan borde vi få veta om det blir budgivning på lägenheten eller inte. Hur som helst ska vi vara med i den. Men jag vill veta!



En söt sjukling!

RSS 2.0