Gott Nytt År!

Vi har just lämnat Ronja i Stöcksjö.
Jag ska strax sätta på mig lösögonfransarna och sminka mig. Sedan är jag redo att fira in det nya året med goda vänner! Hade beställt en klänning till idag men tyvärr har jag inte hunnit få den. Tur jag hade en plan B! Men så klart hade det varit roligt med en helt ny! Nu blir det retur på den.

♥ Jag vill önska er alla ett gott slut och ett gott nytt år ♥

Hittade en bild på mig & Linda från sista mammafesten♥
(syns väldigt dåligt men det blir denna klänning i kväll, ni som kollat in bilderna tidigare vet nog.)

Krassliga tjejer..

Godmorgon! *gäsp*
Det blev sent i går och för tidig morse! Jag är trött! Vi hade riktigt trevligt i går hos Karin. Det är ett glatt gäng. Mycket skratt blev det!
Både jag och Ronja är lite krasslig, vi känner av halsen. Hon har dock en hemskare hosta än mig. Planen var att åka till farmor idag och hälsa på men jag tror vi får boka av det. Känns som vi bör vila extra mycket i dag. Nyår i morgon och då vill jag vara utvilad och någorlunda pigg.
Men jag måste ner på stan för att byta en klocka som jag fick i julklapp. Sista dagen idag för att byta, det känns drygt men jag måste. Jag hoppas även att min nyårsklänning kommer idag som jag beställt! Annars vet jag inte vad jag ska ha på mig.

Erik ska ut med en kompis i kväll och jag hade tänkt hänga med Melissa. Får se om dom vill ta emot två krassliga tjejer...?
Nu ska jag göra mig lite frukost och kaffe så man blir lite människa igen!

Teletubbies

Nu på morgonen har Ronja dansat till Teletubbies!
Hon är så söt ♥

29 december

Gårdagen var jätte trevligt! Vi åt på O´lerys och jag kan väl säga att maten (den jag beställde) inte var den bästa, tur jag hade ett fint sällskap i stället. Vi blev dock inte alla pga av sjukdom. Vid nio tiden var volymen så hög att vi åkte vidare till Sofia och Magnus. Där satt vi ett tag och pratade, drack lite gott. Vid elva tiden var det dags för mig och Erik att cykla hem. Tack för en super mysig kväll!♥
Ronja hade även testat Stina lite under kvällen, hon är mycket för att testa som jag tidigare skrivit! Men huvudsaken hon hade varit snäll och det gott bra. Ronja sov dessutom till halv nio vilket jag är riktigt glad för! Jag är så tacksam för all hjälp vi får av Stina! Jag ser fram emot att få hjälpa dom med barnvakt framöver :) Det är ca 5 veckor kvar! Helt otroligt!

Idag ska vi besöka familjen L ute i Täfteå. Länge sedan jag träffade mina syskonbarn nu! Så det ska bli roligt att få träffa dom. Middagen serveras i bågenhusen hos Karin. En del av hennes barnaskara är hemma och det är en som jag inte hunnit träffa som jag får göra i kväll! Erik går dit direkt efter han jobbat!

Bilder från annandagen

I söndags hade vi middag här hemma. Lillebror, pappa, Karin, farmor och Gösta var hos oss och åt Jansons. Väldigt gott och himla trevligt hade vi!
Ronja visar min farmor videofilmen från julafton.
Här har Ronja den jättefina koftan som Karin stickat.
Nu på morgonen satt Ronja och kikade på Babblarna som är en favorit!
Jag ska passa på att färga håret nu medan Ronja vilar.

ingen skola och fullbokad vecka

Godmorgon! Jag och Ronja har nyss vaknat! Kl 8.15 steg vi upp, helt otroligt! En anledning är nog att vi låtit henne vara upp lite längre, närmare åtta på kvällen. Hon har fått bestämma själv faktiskt, och det får hon nog göra om det är rimliga tider :)
Den här veckan är rätt fullbokad men det är väldigt bra saker som är inbokade. Idag ska vi på O´lerys med Eriks syskon och respektive. Äta gott och ha trevligt. Kristina ska vara barnvakt åt Ronja. Får se om vi besöker min farmor nu på dagen. Hade varit ganska skönt att ha en lugn dag med Ronja. Gå ut och åka lite pulka. Vi får se hur mycket energi vi har senare idag.
En riktigt tråkig nyhet är skolan, att jag inte tog mig in! Känns väldigt tråkigt men ändå helt ok, faktiskt. Det har varit otroligt många sökande till ssk eftersom jag inte har jättedåliga betyg. Men jag tar nya tag till hösten och hoppas på att jag tar mig in då i stället. Tanken är att ev läsa upp något ämne för att höja mig ännu mer. Skrapa i hop mer "meritpoäng" och det bästa sätt är att läsa något språkämne eller matte. Funderingar har gått kring matte C. Matte som är det tråkigaste jag vet. Kom så väl i håg hur jag kämpade med matte B. Vi får se hur jag gör..
Nu ska jag göra mig lite frukost. Ronja ser barntv! Vi hörs!!

Snart 8 dagars ledig

Godmorgon!
Det var kämpigt att stiga upp när klockan ringde! Jag ska snart göra mig 2 mackor och cykla i väg på jobbet. Känns som jag är den ända som är vaken nu! När jag jobbat mina 7,5 h idag så är jag ledig i hela 8 dagar. Känns otroligt skönt!
I dag kommer pappa, Karin, Markus, farmor och Gösta hit på middag. Väldigt trevligt ska det bli!
Dags att smöra mackorna! Hej!

Julafton

Ronja fick många fina och väldigt bra julklappar i år, bla:
•Dockvagn
•Docksäng med madrass, kudde, täcke
•Puzzel
•Filmer (Astrid Lindgrens)
•Fina kläder fr PoP
•JÄTTEsöt stickad kofta och tjocksockar från Karin
•Magnetisk rittavla
•Varukorg med mat
•Tågbana i trä
•Docka
•Ryggsäck
•Hårklämmor och hårborste
•Böcker
•Mer kläder
•Hello Kitty vantar
•Pyjamas
•Kastruller, vispar mm
Har säkert glömt något.. Men som ni ser fick hon väldigt bra julklappar! Ronja är jättenöjd, det märks så tydligt!
Jag och Erik fick bara en bråkdel av de Ronja fick :) Men vi fick också väldigt bra julklappar. Vi har en underbar släkt som skämmer bort Ronja med så mycket fint. Jag är evigt tacksam!
Jag gissade på att Ronja skulle vara rädd för tomten och det var hon (så klart, hihi). Hennes blick igår när tomten kom är oslagbar :) Vi satt oss sedan i soffan medan tomten delade ut julklappar, då var hon väldigt kaxig och sa "tomte tomte" medan hon pekade på honom. Men när det var hennes tur att hämta sina julklappar skakade hon nästan som ett asplöv och blev ledsen! Självklart fick jag följa henne fram. Men när vi sedan kom tillbaka till soffan blev hon sådär lite små kaxig igen :) Det var så gulligt och roligt att se! Vi filmade såklart hennes "första riktiga" besök med tomten.
Mat fanns det gott om i Stöcksjö, vi åt så vi nästan mådde illa. Jag älskar julbord! Ronja hade inte tid att äta alls, hon skulle hellre busa med kusinerna. Jag tror vi var 32 stycken i går. Många! Nackdelen är att man inte hinner prata så mycket med alla. Men det är så mysigt med så många!
På tisdag ska vi gå ut och äta med alla syskon + respektive (utan barn). Man hinner umgås mer!
Vi började öppna några julklappar på morgonen
Lägger puzzel och är riktigt duktig
Vid barnbordet, dessa två krabater hade inte tid att sitta många minuter..
En del av gänget i soffan
Tomten delar ut julklappar till alla barnen innan han gav sig av
Ronja öppnar ännu fler julklappar

Juldagen

Godmorgon juldagen!
Trodde jag skulle få sova lite till eftersom Ronja somnade väldigt sent i går. Hon är redan i full gång och leker, hon har inte tid att sitta och äta vällingen :) Och ni kanske kan ju gissa vad hon leker med? Dockvagnen :)



Puzzel är också roligt



NU: Kaffe!

Favoritjulklappen

Vi har nyss landat i soffan efter en underbar jul ♥
Ronjas absoluta favorit var denna dockvagn som hon fick av morfar & Karin. Hon gör inget annat än styr runt på den!
Återkommer med mer bilder och hur vi haft det en annan dag, nu ska vi njuta av att bara ligga i soffan med ett glas vin!

Nya skor och stolt som en tupp

Ronjas nya finskor inhandlades idag!
Jag måste säga att utbudet är dåligt när det gäller finskor till små flickor. Och andra sidan kanske jag var ute i sista minuten, mycket var utplockat, både färger och storlekar. Men tillslut hittade jag dessa fina som kommer passa bra till hennes klänning. Tror ni hon var stolt som en tupp när hon fick prova skorna? ;)
Julafton i morgon (om någon missat det, höhö). Vi firar julen i Stöcksjö med Eriks familj. Alla Eriks syskon (8 stycken!) är samlade + respektive + barnen + kusiner + mormor + kusiner.. m.fl. Ja ni kanske fattar, vi blir många! :) Och det känns så himla mysigt för alla är samlade! Jag längtar verkligen till i morgon! Jag undrar hur Ronja reagerar på tomten, ska bli spännande i alla fall. Vi börjar redan på julaftonsmorgon med att öppna några julklappar. Klapparna som kommer från min familj. Känns onödigt och lite bökigt att ta med alla (ja Ronja har en hel del under granen!) julklappar dig. Därför delar vi upp det lite. Fler får hon på kvällen också! Mysigt med en liten "minijulafton" på morgonen. Dopp i grytan blir det till lunch! Mums. Jag blir lite som ett barn på julafton. Är så nyfiken på mina julklappar och även vad Ronja ska få :)

GOD JUL till våra nära och kära önskar familjen Norén/Johansson
(hoppas att jag också snart heter Norén, pik till älsklingen ;))

oj oj oj vilken händelserik eftermiddag!

Oj oj vilken eftermiddag vi haft! Efter middagen åkte jag, Ronja och Stina till intersport och babyproffsen för att inhandla lite nödvändigheter. Märker på vägen till intersport att bilen inte går som den ska.. När vi parkerat så luktar det väldigt mycket och ryker en hel del! Ringer direkt till Erik som jobbar. Det slutar med att Peter kommer som en räddare i nöden och hjälper oss. Direktiven från Erik va att INTE köra den eftersom vi inte visste vad felet var. Tillslut åker Peter och hämtar upp Erik från jobbet och jag ringer pappa och ber han hämta oss. Bökigt och stökigt var det! Strax efter kl 19 landar vi på bryggargatan i pappa och Karins bil. Tur vi har familj och vänner i samma stad som kan hjälpa till när det krisar!
När vi kom hem var det dags för gipsavgjutning av Stinas mage. Superfin blev den! Jag är jäkligt nöjd över min insats, likaså Stina! Så roligt minne att ha kvar också!


Gipsavgjutning

Ronja har nyss somnat. I kväll gick det galant! Skönt för jag är riktigt trött. Direkt efter jobb/förskola åkte vi och fixade julklappar. Vi kom hem strax före sju, så det är ganska exakt nu jag landat och kan pusta ut. Ronja var nog också ganska trött därav varför det gick så bra med läggningen.

I morgon ska jag, Ronja och Kristina göra lite små ärenden. Jag har en julklapp kvar sedan är allt KLART! Senare under kvällen ska vi göra en gipsavgjutning av Kristinas fina mage. Känns så roligt att jag får hjälpa till! Kom så väl i håg när Erik och jag gjorde min. Jag var i vecka 34 som Kristina är i nu. Den står fortfarande i vårt sovrum på en hylla!
Min gipsavgjutning april -09

ERIK

Ring när du har rast, puss!

Det här med rubriker är inte alltid så lätt!

Ännu en dag med snöoväder, det verkar blåsa en hel del här på Teg i alla fall. Men jag har lovat Ronja att gå ut och då får det bli så. En pulkfärd till ica blir det i alla fall. Måste handla lite till middagen. Dock så är det inte roligt att gå i affärer med Ronja :) Hon ska pilla på allt och lite till. Det är värst när vi kommer till godishyllan. Vår lilla gottegris springer i rasande fart när hon ser godiset! Får hon inte som hon vill lägger hon sig ner och skriker. Ungefär så ser varje visit ut när vi är och handlar på ica. I alla fall när vi inte tar vagnen. Därför är det bra att ha gott om tid på sig. Idag till exempel kan vi strosa i lugn och ro på ica! :)

Idag sov faktiskt Ronja till kl 8! Det händer väldigt sällan.. Typ aldrig kan man säga! Och andra sidan har vi börjat lägga henne senare. Men hon sover inte i egen säng hela natten. Vi hämtar henne varje natt nu och har gjort det bra länge. Inte för att det gör mig speciellt mycket. Men det hade varit ganska skönt och bra om hon velat sova i sin egen säng hela natten. Samtidigt är det ganska mysigt att få vakna upp med henne i vår säng. En till nackdel är att hon tar otroligt mycket plats, vilket gör att vi inte sover lika bra! Finns både för och nackdelar..

I flera dagar har jag funderat på att ta tag i min garderob, blir bara påmind när jag öppnar den. Jag har massor som behöver rensas bort/kastas. Idag är dagen då jag tar tag i det. Har jätte svårt att slänga, fråga Erik! ;)

Mysig lördagkväll

Ronja har varit på sitt allra bästa humör i kväll. Glad och busig. Det har resulterat i en glad mamma också. Har nyss lagt henne, en aning "småbökig". Ville inte riktigt sova vid halv åtta så hon fick vara vaken till klockan åtta i kväll. Hon hade nog kunnat stanna uppe mycket längre...
Eriks morgon i morgon, hoppas hon sover till klockan sju. Hon snittar 11 timmar/natt. Så det är inte omöjligt!

Nu ska jag städa i hop lite, tända ljus och förbereda ett glas vin till mig och Erik. Ska även se om jag hittar någon bra film som vi kan se. Vi fortsätter i samma anda = mysig lördagkväll♥

Försöker pilla in blöjan i ljuslyktan.
Helt inne i bompa
Ronja har fått mumsa på lite "lördagsgodis" i kväll.
Ännu fler julklappar har slagits in!

Snöigalördag

Idag snöar det ordentligt! Mysigt men snart tycker jag att det räcker :)
Får se om vi tar oss ut idag, lite senare får vi fikabesök. Annars har vi några högar med tvätt som ska in i maskinen. Jag ska även passa på att slå in de sista julklapparna. Sedan är vi i princip klara!
Ronja mumsar clementiner
Lite spex också..

Julbord

Godmorgon!
Ronja dricker välling och ser Drömmarnas trädgård (en favorit). Hon sitter som ett ljus och ser hela programmet.
Observera ruffshåret! Hon ser ofta ut som ett gulligt litet troll på morgonen :)
Idag är det sista dagen för jobb innan jag tar en välförtjänt 3 dagars helg. Känns otroligt härligt! Erik är ledig idag och i morgon sedan jobbar han lördag och söndag.
Det serveras julbord på jobbet idag och jag har längtat hela veckan. Jag kan verkligen längta efter julbordet - laxen, rödbetssalladen, skinkan *mumma* :)

Igår var det ljusfest på förskolan. Jag tog givetvis några få kort med den lilla kameran eftersom jag inte ville dra med mig systemkameran. Nu hittar jag tyvärr inte sladden för att föra över bilderna till macen..

Jag har tur som får åka bil till jobbet idag, bilen ska besiktas så Erik och Ronja kör mig till jobbet innan. Hoppas vi får toppbetyg på bilen ;) Så småningom ska vi sälja bilen och köpa oss en ny.

När jag har slutat jobba är det veckohandla som står på schemat sedan åker vi och äter middag med fina vänner♥

Nu ska jag börja med "morgonrutinerna" vilket är göra kaffe, sminka mig, börja med frukost..


Förbannad & arg

I kväll var det inte lätt att lägga Ronja! Hon skrek och var så förbannad när jag la henne i sängen! Bestämd är bara förnamnen, Ronja alltså. Jag däremot är som en mespropp. 2 gånger fick jag plocka upp henne. Det skär i mammahjärtat när hon är så ledsen och arg. Jag klarar inte av någon 5-minuters-metod. Erik är tuffare och mycket bättre än mig när det gäller att vara konsekvent men då går det också bättre när han tar sådana gånger när hon "krånglar". Tyvärr jobbade han just denna gång. Ronja har alltid (läs:nästan) varit problemfri när det gäller läggning därför är vi inte riktigt van att ta en fight på kvällarna. Jag tar som för givet att det bara är att lägga omkull henne och sedan somnar hon av sig själv. Känner att en kväll som den här blir extra jobbig!


Det är även mycket testing testing här hemma. Barn kan verkligen testa ens tålamod :)
Efter en svettig läggning (för oss båda) är det dags för en dusch för mig.
Sötnosen när hon inte får som hon vill!

Stress

Jag har ett (säkert många fler också) problem! Ibland stressar jag så jag håller på bli tokig. Det är stress på morgonen, stress till förskolan, stress hem, stress med middagen/bortplockning, stress när vi får besök, stress när vi ska i väg, stress när jag plockar ihop saker/städar... Ja jag stressar igenom allt och inget. Finns ingen anledning till stress någon av gångerna. Det är helt enkelt en dålig ovana jag länge haft! Men det är slitsamt i längden. Dags att sluta med denna stress! Nu har jag fått de sagt!




Middagen gick inte hem idag, varken för mig eller Ronja. Ett äpple skulle hon hellre ha och så fick det bli. Det går ingen direkt nöd på henne, fortfarande "gummibanden" runt handlederna :)
Dags att plocka undan tallrikarna som är fulla med mat!

Om en timme dyker Melissa & Marie förbi, kaffe och surr! Det är ett evigt surr, men väldigt trevligt! :)

-22

Så kallt visar våran termometer. Lika bra att klä sig ordentligt! Jag möter oftast en kille på cykel med rånarluva och skidglasögon när jag cyklar till jobbet, ser ganska kul ut. Trodde nästan han hade rånat en butik första gången eftersom han cyklar rätt fort också :) Men den munderingen behövs! Kinderna fryser ordentligt när det är minus 22 grader ute.
Vid frukostborden, Ronja äter "bäpple"

Ur arkivet

Har suttit och tittat igenom lite bilder på datorn. Hittade en hel del gamla bilder som jag inte tittat på länge.
Vet inte exakt årtal på bilderna men troligtvis 2006/2007?
Midsommar 2006?
I Stockholm på besök hos Ulrika
I Stockholm, vi hälsade på Eriks syster H-Lii
Stockholm
Bulgarien 2006

Våran glädjespridare

Vi pyntade granen i söndags, julkulorna är väldigt roliga att leka med.
Puss♥
Kramar & pussar bjuder jag ofta mamma och pappa på. Hon är så söt när vi sitter i soffan, på var sin sida om henne. Då brukar hon ta armen om oss båda och krama oss samtidigt. KÄRLEK!
Nappen är viktig på kvällarna. Går gärna med nappen & kudden hela tiden om jag får!
Hej mormor! :)
Sluta ta kort nu, mamma!
Myser i pulkan medan mamma plockar undan i köket.
Jag vill gärna dammsuga (gärna i skor, klackskor) och hjälpa mamma!

Tomtegröt

Dagens middag: TOMTEGRÖT
Nu ska jag plocka ihop röran som lilla fröken ställt till med sedan är det ett bad för henne som väntar. Gröt i hela håret!

Söndag!

Söndag morgon! Vad säger man? Även denna helg har rusat i väg. Den här helgen har vi alla varit lediga! Vi har haft en väldigt mysig helg. Idolmys här hemma med Kristina i fredags, under lördagen var jag och Kristina ute på en shoppingrunda innan vi träffade upp Ulrika för en fika på mekka. Det blev mycket shopping, bra saker. Ronja fick bland annat ett par nya röda Kuomaskor som hon nu springer runt med hela tiden :) Det blev även en ny matta åt lilla fröken. Jag handlade även nya fina kuddöverdrag till vardagsrummet, ljusstake, ljusslinga till granen (som vi ska sätta upp idag) och lite småsaker. Tog kort på lillan i nya skorna och det jag handlade nyss men när jag ska föra över korten till macen så tar batterierna slut! Typiskt!

Det var även väldigt roligt att träffa Ulrika vilket inte sker speciellt ofta eftersom hon inte bor i stan. Blev en del bebissnack eftersom Kristina går med världens finaste mage. Jag blir så sugen på en bebismage när jag ser henne, det är farligt att umgås med Kristina nu. Farligare blir det.. :) Får se vart detta slutar! ;)

Angående skolan så står jag som reserv. Det är jätte många sökande i år känns det som, i alla fall på min utbildning. Vi får se helt enkelt. Jag hoppas såklart att jag tar mig in!

Tanken var att vi skulle ha en lugn och mysig hemma kväll i går, Erik hade lagt köttet i marinad och handlat gott till middagen. Det blev inget av utav det.. Vi hade en mysig kväll på Ön hos Eriks syster med familj i stället. Spontana saker gillar jag! Vi blev inte speciellt sena eftersom vi hade en trött liten tjej. När vi kom hem somnade Ronja efter lite fil & flingor. Jag och Erik tände ljus och drack ett glas rött och pratade länge. Det var så mysigt!

Erik har sin sovmorgon i dag, jag och Ronja tvättar för fullt (tack och lov är det inge mycket tvätt idag). Just nu sitter Ronja och målar vilket är en favorit. Smakar på varje krita gör hon också!

Idag kommer Melissa, Peter och lilla Lewis förbi på en fika och lite surr!


Eftersom kameran inte vill samarbeta med mig just nu bjuder jag på en äldre bild.
Ronja på förskolan ♥

Nu ska vi springa ner i tvättstugan igen. Ronja är oftast väldigt hjälpsam när vi är där nere. Hon ska hjälpa till att lägga tvätten i maskinen, sopa och bara vara en hjälpande hand!
Sedan blir det ett morgonbad för lillan. Tror hon har mat över hela håret :)


Före klockan 5!

Godmorgon kära läsare (ni som fortfarande orkar kika in här efter mitt kassa bloggande, ser att ni är några stycken i alla fall)
Här hemma är det frukost dags. Jag ska om ett tag kila mot jobbet. Det har varit långa dagar för mig den här veckan - till klockan 17 pga planeringsdag och utbildning. Jag är van att sluta kl 15 så det känns att det blir två extra längre!
Även Ronja har fått vara på förskolan till strax efter 17 men hon trivs så otroligt bra där att jag inte mår så himla dåligt att hon får så långa dagar.
När det gäller lilla fröken morgonpigg så har hon börjat med en dålig ovana, hon vaknar strax före klockan 5! Vilket är väldigt jobbigt för oss. Dock så gav jag henne välling i sängen i går när hon vaknade så tidigt och sedan somnade om. Det resulterade i att vi alla vaknade halv nio :) Jag börjar kvart i nio på dagarna! Fick genast ringa jobbet, men så klart var det ingen fara.
Jag kan icket lista ut varför hon vaknar så tidigt! Tänder? Ont någon stans? Sover för länge på dagen? Läggs för tidigt på kvällen? Jag hoppas att den här perioden snart går över i alla fall!
I går passade jag på att städa våran så kallade w-i-c! Det tog många timmar men blev okej till slut. En hel del fick vi gå upp med till vinden. Skönt. Det rummet har mer varit som ett rum där vi kastar in skit vi inte vet eller orkar lägga någon annan stans. Men nu är det slut med de!!
Jag längtar till helgen då vi alla är lediga. Den här veckan har varit fullspäckad både dagtid och kvällstid! Men den har varit rolig och lärorik och jobbig på samma gång!
Julkorten kom även i går, jag är inte helt nöjd! Det får duga ändå, adresserna står på alla kuvert nu så nu ska jag vänta någon dag innan jag ska skicka dom!
Ingen skola har jag fått veta än..

Lillan sov till kl 11

Lillan sover gott nu, Erik borde vara hemma vilken minut som helst. Då ska jag pussa på honom massor♥
Helgen har varit toppenbra! Personalfesten i fredags var jätte lyckad. Jag hade verkligen hur trevligt som helst. God mat, mycket dans, lagom vinkonsumtion! Jag blev inte speciellt sen heller vilket resulterade i en ganska pigg Malin dagen efter. Sov ändå till 10.30! Underbart! Ronja sov hos min pappa & Karin. Hör och häpna - hon sov till kl 11! Jag trodde dom skojade med mig... Vid halv sju hade hon vaknat första gången men då sa Karin; "Ronja ta tutten och lägg om kull dig ett tag" Och ja hon sov ju till 11! Haha
Snacka om att vila upp sig. Pigg och glad hade hon varit sen. Lillhjärtat!
I söndags skulle jag prova med samma fras som Karin. Min morgon och hon vaknade kl 5. Jag bad därför henne om att lägga om kull sig ett tag. Tror ni det funkade? Självklart inte! :)
Under söndagen var Finsate Kristina barnvakt. Flera timmar fick Ronja och Kristina på tu man hand! Både jag och Erik jobbade. Men nästa helg får vi en ledig helg i hop! Dessutom kommer Ulrika upp så då blir det en dejt med henne och Krillan. Trevligt ska det bli!
Den här veckan är det en hel del. Utbildning i morgon, planeringsdag på onsdag och PK på torsdag. Även mammagänget kommer hit på fika under torsdagen. Mathilda skulle även följa med så Ronja får sig en lekkompis!
På onsdag eller torsdag borde (?) jag får reda på om jag tagit mig in på skolan eller inte. Om inte annat vilken reservplats jag har. Jag är NERVÖS!! Håll tummarna om just Du läser det här. Jag vill jag vill jag vill! Jag blir pirrig av bara tanken :)

Jag tänkte även tipsa er om en bra bok som jag lånat av Kristina, Ditt kompetenta barn. Har inte läst hela men en hel del och det är väldigt intressanta saker som tas upp. Lättläst är den också!
Om boken står det bland annat:
Ditt kompetenta barn har blivit en självklar bok för föräldrar som inte vill utöva auktoritär fostran utan som eftersträvar verklig jämlikhet och ömsesidighet mellan barn och vuxna.

Fröken Bus

Ronja har busat på ordentligt i kväll. Hon är så mysig och ger mig otroligt mycket glädje och kärlek♥
Fröken Bus

Nu är det köpstopp ett tag!

Klockan 8 i morse hämtade Melissa upp mig. VIP morgon på H&M. Blev så klart ännu mer shopping och även några julklappar. Eriks sida är klar nu. Till veckan ska jag börja bocka av min sida med julklappar.
Efter H&M åkte vi hem till oss för ännu mer kaffe och sedan kilade vi ner till stan för att besöka bolaget. Även mat för helgen är inhandlad. Vi har varit effektiva på morgonen kan man säga. Är grymt nöjd med all shopping men nu tror jag att det är köpstopp (med kläder för mig) ett tag fram över. Julklapparna får gå först!
Jag har redan sminkat mig för kvällen, rätt tidigt men jag passar på medan lillan sover. Lösögonfransarna är på och det ser riktigt bra ut! Jag vill helst sminka mig i lugn och ro för att få bästa resultat (vilken nörd jag lät som där), därav varför det blev så tidigt. Babbel babbel..
Lillan vaknar nog snart, jag ska plocka i hop lite innan vi beger oss mot lillebror för lite kaffe (?) och sedan vidare mot bågenhusen för att lämna av lillhjärtat.
När jag lämnat Ronja skyndar jag mig hem för att lämna bilen och tar sedan cykeln mot en arbetskamrat och tar ett glas vin innan kvällens personalfest!
Stressig dag! Jag stressar för mycket.. Blir ändring på det nästa år. Får bli mitt nyårslöfte att stressa mindre!
Hoppas Ni får en trevlig helg!
KRAM

Vilken bra dag jag haft!

I morse spenderade jag några timmar på Nolia - utbildning. Efteråt hämtade Erik upp mig och vi åkte ner på stan för att äta lunch och strosa lite på stan. Lite julklappar blev det alltid, även lite shopping till oss. Så mysigt att få strosa runt tillsammans utan barn, hålla varandra i handen och bara ha det mysigt. Det händer alldeles för sällan.
Jag har även besökt min frisör idag. Är så nöjd! Trodde aldrig att jag skulle trivas i kort hår men det gjorde jag :) Nu är jag redo för personalfesten i morgon ;)
Erik är på bio med en kompis så jag ska passa på att tona håret, börjar få lite utväxt som jag helst vill ska bort!



Förra omgången jag hade den här frisyren var det lite längre framtill vilket
jag tyckte var mycket snyggare, men eftersom jag hade en annan frisyr innan
så var det här det bästa hon kunde åstadkomma! Jag är nöjd!
I morgon bitti är det VIP "morgon" på HM där jag och Melissa kommer infinna oss. Frukost och shopping är vad som står på våra scheman! Jag hoppas på många bra fynd!

RSS 2.0