Det kurrar

Allt är klart. Det ska bara in i ugnen så är middagen klar. Vi väntar även på våra vänner som snart borde dyka upp! Min mage kurrar!

Det gick bara bra att lämna Ronja idag, jag hoppas hon sköter sig snyggt idag/kväll. Hon har nämligen sovit dåligt på dagen så det kan bli gnälligt fram mot kvällen. Men det fixar dom säkert galant! Karin har ju 4 pojkar och pappa 2 barn så jag tror inte det blir några större problem där.

Kvällen innan vi ska lämna bort henne för natten får jag alltid lite ångest... Tanken att vi ska avboka så jag får spendera dagen med henne istället ploppar upp några gånger. Men jag tycker att det är nyttigt för både henne och oss att vara ifrån varandra några timmar (jag intalar mig det iaf). Sedan vill ju även pappa och Karin ha henne, själva. Rå om och skämma bort henne!
Vi måste dessutom träna lite, om en månad börjar hon förskolan!!! Och om en vecka börjar jag jobba!!! JAG VILL INTE. Jag vill vara hemma :) Tror jag har blivit lite bekväm av mig :)

Virriga föräldrar

Nu är kameran borta IGEN. Jag förstår inte hur vi (läs jag) alltid lyckas virra bort den.. Den kan och andra sidan vara Ronjas fel också. Hon brukar sitta och titta på bilderna vi har tagit. Hon kan både trycka på on för att se bilder, skrolla vidare och stänga av den. Tror Ronja rent ut av får hoppa över förskolan och hoppa på första klass på en gång! ;)

Vi har en trött tjej här hemma så nu är det vällingdags för henne. Hon är betydligt piggare idag! Det är jag glad för. Imorgon ska hon få sova över hos pappa och Karin. Redan vid 13-14 tiden ville dom ha henne. Om det är uppehåll och fint väder skulle dom picknicka :)

Nu ska jag ta tag i Eriks kaluffs, snygg(are) ska han bli :)

Sedan ska vi se Brothers.

Hoppas ni har en fin fredag kväll!

Inte piggelin!

Jag var en snabbis på stan idag. Själv. Det är underbart att gå själv på stan! Shoppade lite underkläder (så mycket fint det finns på Lindex nu), volanger och puderrosa - I LIKE :) Blev även två styckna tröjor, en från HM och den andra från ginatricot.

Lilla gumman är inte kry idag! Tycker så synd om henne. Jag hoppas att hon mår bättre imorgon. Att vara så här hjälplös när hon inte mår bra känns i mammahjärtat. Jag kan bara trösta henne genom kramar, pussar. Hon somnade till och med i sackosäcken efter middagen, vilket i vanliga fall aldrig sker!

Om hon är pigg imorgon åker vi iväg och badar med familjen Sennström/Berggren (om det är fint väder förstås). Om inte är vi hemma och rår om vår älskade fina Ronja. Jag ska nog även passa på att måla några hyllor i köket vita också. Färga håret ska jag även hinna med.






våfflor hos farmor

Det serveras våfflor hos min farmor idag, alla tre kommer därför infinna sig där vid "mellis". Det ska bli så gott. Farmor gör dom bästa våfflorna, frasiga och helt perfekta.
Annars blir dagen/kvällen lugn. Vi har flängt så mycket de senaste dagarna, det ska därför bli skönt med en lugn kväll. Vi åker nog och hyr en film när vi mumsat i oss massor med våfflor! Godis och chips skulle inte heller sitta fel. Det är ju ändå lill-lördag idag :)

Nu springer Ronja hela tiden. Det går fort från och med hon tog sina första steg till nu. Hon har blivit en stor flicka med en underbar personlighet. Det är så kul att få följa hennes utveckling dag för dag.
Pratar hela tiden gör hon också. Inte riktiga ord men långa meningar på sitt språk. Urgulligt!

Jag ska nog hoppa in i duschen och sedan fixa till mig så vi är klara att åka direkt Ronja sovit lunchvilan.

Saknar Ronja

Det blev inte många timmars sömn inatt. Men jag mår oförskämt bra ändå. Endast lite trött! Strax åker vi mot Stöcksjö och hämtar Ronja. Jag saknar henne. Vi ska ta igen all förlorad tid genom pussar & kramar!


Vi har beslutat oss att äntligen köpa en systemkamera! Det blir så otroligt fina kort. Nu vill jag bara lära mig att ta bra kort också! Träna träna!

Ett underbart gäng!

Det blev sent, men oj så skoj vi haft ikväll! Grillat gott, druckigt gott vin, lekt lekar, sjungit singstar. En LYCKAD kväll! Jag är så glad och lyckligt lottad som fått komma in i en sån fin familj! Vilket härligt gäng!
Eriks bror Mårten sover över hos oss inatt. Just nu sitter dom på balkongen och pratar..
Jag ligger i sängen och lyssnar på Rising girl - Lovestoned, en av mina favoriter just nu faktiskt.

Från vänster:
Daniel, Håkan, Edward, Magnus, Sofia, Jonas, Hanna-Lii, Mårten


Från vänster:
Erik, Nina, Elin, Gabrielle, Mathias, Nettan


Mathias och Daniel


Ida, Hanna-Lii, lilla-Åke


Laddar inför femkampen :)


Golf var en av grenarna. Närmast vann, vi kom sist :)


Inte det bästa slaget..


Mårten, Gabbe, Sofia


Min finaste hälft♥


Jag kommer somna med ett leende på läpparna, så kul har jag haft det! TACK underbara Ni!

Det är väl ingen idé..

Snabba Cash var riktigt bra för att vara en svensk film. Det är väl ingen idé att rekomendera den, alla har väl redan sett filmen :)

Lite senare idag kommer min farmor och Gösta hit. Eftersom dom är i Gardsjönäs nästan hela sommarn så kan jag säga att hon saknat Ronja väldigt mycket. Det ska därför bli roligt att dom kommer hit och fikar med oss idag! Jag kommer bjuda på bullar och dajmkaka.


Nu ska jag kika igenom lite bloggar och sedan hoppa in i duschen!

På återseende

snabba cash

Vi har nyligen kommit hem från Melissa och Peter, Ronja har just lagt sig så vi ska se snabba cash nu. Jag fick även med mig en oversize tröja från Melissa som hon beställt men inte kunde ha. Riktigt snygg & skön!

Imorgon kväll väntar trevligheter. Ronja ska övernatta i Stöcksjö. För oss blir det grillning med Eriks syskon (och respektive förstås). Kul ska det bli, alla är nämligen samlade vilket inte sker allt för ofta!

walk in closet

Vårt stora förråd i hallen har nu blivit en walk in closet. Äntligen. Tur att det regnar ibland så man får möjlighet att göra lite måsten. Erik är och kastar skräp samt köper fler galgar. Det kommer bli riktigt bra där inne sen!

Gårdagen i bilder:

Jeansen vi köpte igår, dock så var dom lite tajta runt magen! Lilla vällingmagen :)


Söt i pippilotter


Ronja & Alicia


Vällingdags för tjejerna


Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, middagen äter vi ihop med Melissa och Peter hemma hos dom!

JOLENE


Den här filmen kan jag verkligen rekomendera.

Coola tjejen

Morgonen för mig och Ronja började med en långpromenad. Erik fick då passa på att sova ut ordentligt, vilket han nog behövde eftersom han var ute igår. När vi kom tillbaka fick Ronja ta sig ett morgondopp i poolen.

Efter Ronjas lunch traskade vi ner på stan. Vi började med sushilunch i parken, sedan strosade vi mest i affärer. En del fynd blev det till Ronja. Bland annat ett par jätte tuffa jeans med hängslen, det blev även en klänning och en tröja till henne.

Om ett tag åker vi mot Umedalen för att grilla och umgås med Fredrik, Hanna och Alicia.

Ronjas morgondopp!


Sushi i parken


Min lunch (beställer alltid sushi mellan)


På Lindex provade vi skinnjacka o solbrilor på Ronja, när hon fått på sig
de började hon även dansa till musiken som spelades. Coola tjej! :)

torsdagshäng!

Vilken underbar kväll vi hade igår. Maten blev helt perfekt, efterrätten likaså. Vi spelade även sällskapsspel, tjejerna mot killarna. Självklart vann jag och Melissa båda gångerna. Kvällen kunde inte bli bättre om man frågar mig ;) Jag har kanske skrivit det förr men vi har aldrig tråkigt med Melissa och Peter. Det blir alltid mycket skratt!
Tog en hel del kort, faktiskt. Brukar oftast ha kameran liggande framför näsan men ändå så lyckas jag alltid glömma. Men inte denna gång :)

Peter och Erik


Lewis och Ronja blir mer och mer nyfikna på varandra


Underbara barn!


Vi spelade cranium


Sammarbete


Jag i min nya tunika som jag älskar!


Fina Lewis och Melissa


Här var vi allvarliga.. :)


TACK för igår!




Om ett litet tag kommer Melissa och Lewis hit. Vi ska traska vidare till Linda för mammafika. Även Marie och Mathilda skulle dit. Så det ska bli trevligt!

Några kassar fick jag med mig ändå

Maten förbereds för fullt här hemma. Kall potatissallad som är min favorit. Till det blir de oxfilé, lyxigt va?
Efterrätten består av vaniljpannacotta och hallon. Strax kommer vårt fina sällskap!
Kameran laddas så jag ska försöka ta några kort.

Jag kom hem med några kassar från stan. Bland annat ett par jeans som jag betalade 99kr för (ord 499). Kap med andra ord! Det blev även en tunika, väska och två smycken från snö of sweden, ett par örhängen och ett halsband. Jag är riktigt nöjd.
Det lustiga är att jag ändå stressar när jag är själv. Kan inte riktigt njuta fullt ut och "bara strosa runt" :)

Ska återgå. Hej!

Tack

TACK alla fina som förgyllde min dag. Jag är så nöjd! Fick många fina presenter.
Idag ska jag cykla ner på stan själv och strosa i affärer. Underbart va?
Jag ska handla jeans, en väska, smycken, kika på ett par solglasögon. Idag är det bara shopping till mig!




Bad i minipoolen

Vi har haft en väldigt trevlig dag med Fredrik, Hanna och Alicia. Äppelkakan blev även god. Hela gick åt, det är väl ett gott tecken?
Ronja och Alicia som inte träffat varandra på ett tag var lite avvaktande mot varandra till en början. Men sedan gick det bra. Dock hade båda sovit lite under dagen så det var två trötta tjejer. Trots de blev det skratt och bus. Och en hel del bad i Ronjas minipool på balkonen. Alicia blev så förtjust i den stora ankan så vi lät dom ta med sig den hem. Ronja är inte ett dugg intresserad av den, utan det är den lilla ankan hon ska leka med.



Erik och Ronja har åkt iväg ett tag, så jag ska passa på att ta ett bad och njuta!



Dagen före

Idag är det tvättdag, jag har just varit ner och stoppat in de två första maskinerna. Ronja vilar lunch och Erik är och handlar. Vi får besök idag av Fredrik, Hanna och Alicia därför tänkte jag baka en äppelkaka. Till de äter vi nog vaniljvisp. Mumsigt!
Senare idag ska jag baka tårtan som jag ska bjuda på imorgon. Den går nämligen att frysa ner vilket är kanon. Vill ha det mesta gjort ikväll. Så jag kan njuta av min dag imorgon :)
Att fylla 25 känns inge vidare speciellt. Jag saknar känslan man hade på morgonen när man var liten innan familjen kom in och sjöng för än. Pirret och fjärilarna i magen. Att man legat vaken länge innan och lyssnat medan dom förberedde med tårta och paket och sedan när dom väl steg in i rummet låtsades sova :) Ganska gulligt ändå!
Nu längtar jag mer åt att få samla nära och kära för att ha en trevlig dag.
Till middag imorgon har jag valt sushi, längtar nästan mest till de ;)


Bullbak

Jag har just tagit ut bullarna från ugnen. Det luktar ljuvligt här hemma nu! Jag är ingen mästerkock direkt men dom ser helt okej ut. När Erik och Ronja kommer hem så får vi provsmaka en bulle var! Gjorde både kanelbullar och vaniljbullar.
Ska strax sätta igång med dajmkakan. Behöver en elvisp som har försvunnit i flytten(?), hoppas Erik kommer ihåg att låna med sig elvispen från Stöcksjö.



Helgen

Ronja har börjat vakna väldigt tidigt nu förtiden. Hon vaknar och är jätteledsen. Hon har säkert någon mardröm, lillgumman.
Nu sitter hon och tittar på byggare bob med täcket virat runt sig. Det ser riktigt mysigt ut. Jag passar på att blogga då, hann ju aldrig med det igår. Vi åkte nämligen ut till Eriks brors stuga och firade en liten 2 åring. Väldigt trevligt hade vi, vädret var kanon så det blev en del badning och lek för alla barnen.

Bad i Bäcksjön


Mellis och mys efter badet


Vi var ensamma där, riktigt mysigt hade vi!


Kusinerna som det bara skiljer 2 veckor mellan. Här fick Ronja en försenad
present av S och farbror M.




Ronja tränar på att gå. Hon var blivit så duktig.
Går flera steg nu!


Älsklingen


Bada i poolen var uppskattat. Ronja badar säkert 3 gånger/dag nu.
En egen pool har hon fått som vi har på balkongen.


Ingen badkruka!


Just nu är det mulet ute, jag hoppas nästan att det är det hela dagen. I så fall ska jag passa på att baka idag. Blir det sol åker vi iväg mot Sävar/Täfteå och badar & fiskar.

Vi har haft en mysig dag idag. Brorsan hängde med hem. Nu står dom ute och grillar kyckling och dricker en öl. Jag dukar och gör potatissallad. Livet är härligt!
Bilder från dagen kommer senare ikväll eller imorgon.

Senare blir det skype med mamma. Längtar!

Bäcksjön

Godmorgon! Här hemma busar och leker vi för fullt. Erik får dock ligga kvar i sängen idag. Vi kör som sagt varannan morgon och har gjort det sen Ronja kom, nästan i alla fall. Ska strax börja med lite frukost. Frukostmålet är nog det mysigaste när vi får äta tillsammans alla tre. I går storhandlade vi så idag har jag mycket att ställa på bordet. Gott!

Våra planer idag är att åka till Bäcksjön. Erik älskar att fiska så han ska prova fiskelyckan där. Sedan finns det tydligen också två badstränder där som vi hade tänkt besöka först. Jag har aldrig varit där. Men det kan vara mysigt med en liten utflykt också.
Tycker dock att det är lite molnigt idag för att ligga på en strand och sola. Kanske att det blir blåare himmel fram mot dagen. Vi åker nog ändå skulle jag tro.

Eftersom jag fyller år nästa vecka måste jag ta tag i bakandet i helgen. Vet inte riktigt vad jag ska bjuda på men jag har en receptpärm med många goda saker så något ska jag allt komma på :)

Ikväll blir det att grilla kyckling sedan hoppas jag att vi får säga några ord på skype till mamma/mormor. Vi missade varandra igår. Typiskt!

Nu ska jag återgå till frukosten!
Hoppas Ni har en härlig fredag!

Blandat från veckan

Dagarna går fort när man har roligt. Vi njuter av att få spendera dagarna med varandra och såklart släkt och vänner. Det är härligt att få vara lediga tillsammans. Snart börjar Ronja på förskolan och jag och Erik börjar jobba. En ny tid.

Ikväll ska vi träffa upp Linda, Magnus och Hugo på Mariehemsängarna. Killarna ska spela frisbeegolf (heter de så?) medan jag och Linda ska busa med barnen.

Här kommer lite blandade bilder från veckan:

Erik och Ronja inväntar fam Jamalde/Tegström



FINA flickor ♥


VACKRA Ronja som nyss ätit lunch.


Njuter av en skön sommarkväll


Grillning med pappa, Karin, Oskar, Erik, Markus och Ronja som saknas på bild.

regn och sushi hoppas jag på

Kameran är fortfarande borta! Förstår inte vart den kan vara! Lite irriterande faktiskt.

Vi började dagen med en morgonpromenad. Den blev inte överdrivet lång eftersom det började regna så då skyndade vi oss hem.
Nu är Erik och fiskar, Ronja sover och jag borde väl också vila. Är så trött. Vill bara lägga mig under täcket och stanna där. Det är inte min dag idag. Varför vet jag inte. Känner mig allmänt less på de mesta. Kanske är det vädret?

När Erik kommer hem åker vi till Melissa och Peter för att äta middag. Är det uppehåll ska vi grilla annars blir det sushi för tjejerna och pizza för grabbarna. Jag hoppas att det regnar :) Har velat äta sushi länge nu!
Senare på kvällen åker jag och Melissa till Frida. Tjejsnack och kaffe!
Erik och Ronja stannar nog kvar på Tomtebo tills det är läggdags för lilla fröken.

Nu ska jag vila (bara för att jag skriver så kommer Ronja snart vakna).

En toppenhelg!

Det blir inte mycket bloggande för mig nu förtiden. Finns nästan ingen tid för det. Vi njuter mest av ledigheten tillsammans. Just nu sitter jag på balkonen och lyssnar på musik. Härligt! Erik är och köper badringar till Hugo och Ronja, när dom vaknat efter lunchvilan åker vi på umelagun och badar. Väskan är packad och klar. Nu är det bara lilla tösen vi väntar på.

Helgen har varit superbra! I lördags var det tjejfest hos Marie på Umedalen, vi drack vin och hade lite tilltugg. Sedan åkte vi ner till Rex och dansade. En riktigt lyckad kväll. Vi har redan bokat in ännu en tillställning i sommar! Jag längtar.
Som tur va mådde jag toppen dagen efter så vi promenerade till bölesholmarna för att sola och bada. Eller det var bara Ronja som badade, jag tycket det var för kallt. Tydligen inte hon :) Vi ville dock inte att hon skulle vara i så länge så det blev ett kort bad MEN uppskattat.
Igår kväll gick vi ner på stan och åt på Harrys. Jättemysigt var det. Ronja var duktig under hela middagen. Eftersom vi glömde bort årsdagen så firade vi den i går i stället. Någon dag hit eller dit spelar väl ingen roll ;)

En kort resumé av de senaste dagarna. Några bilder blir det icket. Hittar nämligen inte igen kameran :)


Mysig kväll igår

Ganska nyvaken är jag! Tog en liten nap medan Ronja sov. Så skönt! Det är kvavt i lägenheten, äckligt!

Igår var det så trevligt att få umgås med Melissa och Frida. Vi drack vin och surrade på. Tiden gick alldeles för fort så vi bokade in en dejt även på tisdag. Vi tre på tu man hand :)

Just nu funderar vi på vad vi ska hitta på ikväll. Vädret ser bra ut så jag vill ut!
Vi har hunnit med en sväng ut idag, vi åkte på barnens hus och köpte ett rött snyggt paraply till Ronjas chicco vagn. Nu ska hon inte behöva ha sol i ögonen. Kanon!

Nu ska jag återgå till mina funderingar vad vi ska hitta på ikväll. Vi hörs!

Ser fram emot kvällen

Idag har vi spenderat dagen på Tomtebo med Melissa och Lewis. Vi har lunchat, promenerat och bara haft en mysig dag. Jag bjöd även hem dom på middag, grillat är det som vi bjuder på. Gott!
Efter middagen lämnar vi barnen och killarna hemma. Vi åker och hälsar på Frida som är i Umeå. Det ska bli SÅ kul att få träffa henne. En tjejkväll med ett glas rött är vad som står på menyn! Härligt!

Ronjas rutiner idag har blivit helt kaotiska. Hon vaknade fem i morse, vilket resulterar i en tjej som typ inte vill sova. Utan den blir en del gnäll! Nu har vi lagt henne i sänge i hopp om att hon vill ta en nap. Annars får Erik det nog jobbigt ikväll :)
Jag känner mig helt slut, är inte direkt van att stiga upp den tiden. Så jag hoppas såklart också på en nap nu :)


Kl. 05.00 är hon pigg och glad. Jag däremot intar ofta soffläge den tiden på morgonen :)


Frukost


Smörgås är en favorit


Mätt och belåten


Söta Lewis som blivit så stor! Ronja är väldigt intresserad av honom.
Vill gärna pilla och peka i ansiktet :)


Ronja har inte varit så här lycklig på länge

Den här dagen har varit helt perfekt. Ronja har nog inte varit så här lycklig på väldigt länge. Självklart blir jag och Erik lyckliga och glada av att se henne så. Vi åkte nämligen iväg till umelagun. Det är orsaken till Ronjas lycka. Hon ÄLSKAR att bada!!
Det blev strålande sol idag och väldigt varmt så vi tyckte att det skulle passa så bra att åka dit.

Hon blev så sur när vi skulle kliva upp :) Vi badade två gånger. Den andra gången var vi i ett bra tag. När hon badat andra gången ville vi upp så jag gav henne till Erik, men hon skrek och ville till mig igen. Så hon fick bada ännu mer. Hon skrattar, plaskar, pratar högt med alla andra barnen. Hon är helt orädd för vatten! Våran älskade badtjej. Om vi ska dit fler gånger i sommar? Ja vad tror ni :)



Gunga i vattnet var kul




Äntligen får jag bada i bassängen..


Dricker festis efter badet




Plaska är så roligt


Jag ångar inte en sekund att vi gick babysim!

Bränd!

Igår åkte jag och Kristina ut till Bettnes. Själva. Utan barn. Vädret var kanon, blåste lagomt ute vid havet. Vi tyckte knappt att solen var stark.
Men det kan jag säga att den visst var. Brände mig ganska bra på ryggen! Vi smörjde in oss med solskydd4 men givetvis aldrig där bak. Jag får skylla mig själv! Det värsta är att jag aldrig lär mig heller :)
Tur det är mulet idag så min hud får vila lite.
Annars var dagen jättebra! Så underbart skönt att få åka iväg med Kristina och bara vara vi. När jag kom hem passade jag på att låna lite fina kläder som jag kan ha på lördag. Hon lånade även en klänning av mig.

Idag är det som sagt mulet, jag är så sugen att åka och bada med Ronja, men givetvis inne. Simhallen eller Hörnefors kanske. Vet inte vad Erik har tänkt. Inga badväskor är då packade! :)

Ska dricka lite kaffe och höra vad lilla familjen vill hitta på idag.

Hoppas Ni får en bra dag!

Godmorgon

Klockan 6.00 ville våran kära dotter göra morgon. Min tur att stiga upp! Men jag ska inte klaga, hon snittar 11 timmar varje natt och har gjort det länge. Det är bara en annan som är dålig på att gå och lägga sig i tid ;)

Jag blev glad när jag vaknade imorse och såg att det var sol. Det blir dejt med Krillan idag. Förhoppningsvis åker vi iväg någonstans för att sola (och kanske bada?) :)
Trevligt kommer det nog bli vad vi än gör!

Lite batterier på datorn, vi hörs senare!

Cykeltur till Böleäng

Vi har nyss lagt isäng Ronja och vi har nyss lagt oss i sängen. Erik spelar ufc och jag passar på att blogga.
Efter middagen tog vi en cykeltur till Böleäng. Vi stannade på en lekpark för att gunga och åka rutschkana vilket Ronja tyckte var jätteroligt. Det är så härligt med sommaren när man kan vistas ute på kvällen utan att frysa. Dessutom att vi får umgås alla tre.
Vi tog oss en ganska lång cykeltur runt Böleäng och insåg att vi faktiskt skulle kunna bo där i framtiden. Många fina hus och vissa områden är verkligen mysiga och lugna (verkar det som iaf).

När Ronja får på sig skorna och inser att vi ska gå ut så ställer hon sig vid dörren.


Vi gungade alla tre.




Gunga ett tag är roligt, men inte allt för länge. Här ser man i alla fall dom snygga pumaskorna!


Promenera med pappa är mycket roligare!


Vilken lycka när Ronja kommer kunna springa runt själv, för henne och oss!


Det är inte alltid roligt att lämna lekparken.
En liten suris som gärna velat vara kvar ännu längre :)

4H gården

Det blev en sväng förbi 4H ändå. Ronja tyckte nog att det var spännande med djuren men samtidigt lite läskigt med grisarna och fåren. När vi varit på 4H ett tag åkte vi i väg och handlade nya skor till mig och Ronja. Ronja fick ett par svarta puma och jag köpte ett par vita tygskor. Sedan smet jag även in på kappAhl och handlade en klänning som jag spanat in länge.
Nu är det mellis här hemma, Ronja äter banan och vindruvor. Snart är det vila så då ska även jag passa på att lägga mig ett tag.












Vi är så dåliga..

Beror det på att jag nyss tagit semester eller att jag är mamma och glömmer allt annat? Den 1 juli har jag och Erik årsdag. Tror ni vi kom ihåg det? Haha, svar: Nej!
Jag som oftast har väldigt bra koll på det mesta med datum. 5 år var det i alla fall den 1 juli. Ibland känns det som vi varit tillsammans hela livet :)
Kan inte tänka mig att leva utan Erik. Han är bästa på många sätt!

Förlovningsdagen som snart närmar sig ska jag komma ihåg! Jag blir nästan rädd för mig själv hur mitt minne har blivit nu på slutet. Jag kommer säkert glömma bort min egen födelsedag. Jag hoppas någon annan kommer ihåg den så jag blir påmind :)

Nu ligger Ronja och pratar isängen, dags att hämta henne!

Vi får se vad som händer idag

Sovmorgon även idag. Både bra och dåligt! Jag blir nästan tröttare om jag får sova 3 timmar längre än vanligt :) Men det är riktigt skönt att få sova ut, det behövs.

Planen idag var att åka till 4H gården. Men det ser nästan ut att bli regn idag..
Vi får se vad vi gör. Det kanske blir bättre under dagen! Eller så kanske vi åker och badar..

IGÅR KVÄLL:


Bilder



Barnfritt

Ikväll kör vi barnfritt! Lilla gumman ska sova hos farmor och farfar. Hon trivs väldigt bra där.
Det bästa av allt är såklart sovmorgonen i morgon, jag ska ligga LÄNGE!


Just nu:

Vilket härligt väder, jag sitter på balkongen i min nya snygga bikini. Ronja sover och Erik har åkt iväg för att tvätta bilen.
Kameran laddas för fullt så jag kan ta lite bilder idag (vilket jag är ganska dålig på nu förtiden). Skärpning!

Första stegen!

Som jag har längtat till den dagen Ronja ska ta sina riktiga första steg. Igår var dagen då hon traskade 3-4 steg. Flera gånger dessutom. Jag var i chock i några minuter. Hade inte riktigt väntat mig de när jag ställde henne på golvet.
Stolt mamma, stolt pappa och väldigt stolt dotter. Hon såg så himla nöjd ut när hon kom och gick mot mig. Snart hänger hon med sina jämnåriga kompisar som kan gå.
2 juli, det ska jag skriva upp i hennes första bok nu så att det finns dokumenterat :)

Vi var i Stöcksjö igår och grillade. Satt ute och hade det jätte mysigt. Ronja var glad hela kvällen. Pratade och charmar oss alla hela tiden. Hon har sådant minspel. Det gulligaste är att hon pratar flera meningar och sedan "asgarvar" åt sig själv. Som om hon berättar en rolig historia som är jätterolig :) Det blir många skratt när vi umgås med henne. Hon är en rolig och glad tjej som gillar att spexa till det ibland. SÅKLART världens finaste och charmigaste om ni frågar mig & Erik, hihi.

Idag ska vi vara ute så mycket som möjligt!

Nu: Frukost

Trivs hemma

Jag och Erik diskuterade det ikväll att vi trivs så bra här hemma. Vi tycker att vi fått det så fint här nu. Det är våran stil nu. Stilrent, ljust och mycket kort.
Det är viktigt att man trivs i hemmet. Om man haft en jobbig dag på jobbet tex så ska det kännas skönt att få komma hem och bara koppla av. Eller om man varit borta så ska det vara roligt att få komma hem, "borta bra men hemma bäst".
Det bästa är att jag får bo i den här fina lägenheten tillsammans med mina fina älsklingar som jag älskar mest av allt!

Imorgon är det fredag och det sägs att det ska bli fint väder, i så fall cyklar vi iväg på picknick vid vattnet!
Hoppas Ni har en lika bra kväll som vi.

  • Kyl & frys är full = toppen!
  • Melissa & Lewis har hälsat på. Kaffe och surr = mer energi!
  • Ronja har sovit länge och bra idag = en gó och glad tjej ikväll!
  • Inga lister uppsatta = inte bra!
  • Nu: surströmming = SUPERgott!

SLUTSATS: Dagen blev inte riktigt som vi tänkt oss.. Men vad gör det när vi är friska och mår bra?


1 juli

Regn och åska idag! Passar egentligen ganska bra för att vi ska lägga lister (läs Erik) och storhandla. Fast samtidigt ska jag och Ronja spendera några timmar med Melissa och Lewis medan Erik lägger lister. Tanken var väl att vi skulle ta en promenad, men det får nog bli kaffe och surr inne istället.

Sitter just nu och lyssnar på Lena - satellite. Jag gillar den! Även Ronja, hon börjar oftast dansa när det spelas musik. Gärna musik men lite fart i. Hon är så söt vår lilla dansprinsessa :)

Igår framkallade vi fler kort till fotoväggen som jag visat tidigare i bloggen. 12 kort ska pryda väggen under väggordet KÄRLEK. Vill köpa fler väggord. Något till köket och något till vårt sovrum. Skulle även vara fint med något i vardagsrummet.. Ja, det är mycket jag skulle vilja ha :)
Tur man fyller år snart :)

Idag är det Eriks första dag som pappaledig och min första semesterdag. Känns helt underbart att få vara tillsammans i 5 hela veckor!






RSS 2.0