Före och efter bilder från stugan

Före:
Så här såg det ut när vi tagit över stugan, i princip allt i stugan följde med. Vi har kastat massor med saker, men även sparat mycket som vi tycker passar in.
Efter:
Stugan är såklart inte färdig "pyntad" men nu är väggarna vita! Bla fönsterkarmarna ska målas vita.
Vi hittade en väldigt gammal Nordenkarta som vi tyckte passade bra in!
En gammal radio fick vi med som ska upp på väggen ovanför gungstolen, på en vit hylla.
Det bästa har vi kvar! Pynta och göra det riktigt fint och mysigt. Men vi är så himla nöjda och vi trivs så otroligt bra. På kvällen sitter en i gungstolen och den andra i fåtöljen men brasan tänd och dricker ett glas rött. Vi njuter verkligen av att få komma bort från stan och bara vara. Ingen tv, ingen datorn, mobilen ligger så man knappt hör den. Bara radion har vi. Vi får otroligt mycket gjort. Grillar, hugger ved, pyntar i rabatten, solar, fiskar, badar, åker båt, bastar. Det finns hur mycket som helst att göra och vi älskar det. Kontrasterna mellan den här lägenheten på Teg och stugan i fjällen behöver vi!

Hemma från stugan

Vi har ganska nyligen kommit hem från stugan. Vi har passat på att måla om stugan vit, alltså panelen inne i stugan och det blev så fint och vi är så nöjd. Men det tar sin tid! Hinner inte med något långt inlägg så jag visar er några enstaka bilder. I ett annat inlägg ska jag visa er före och efter bilder, så ni ser resultatet ordentligt :)

Paus

Jag tar just nu paus. Det ska packas en hel del inför i morgon, tur vi har lånat släp annars hade vi inte fått med oss hälften av det som ska upp. Erik är och handlar på coop (tydligen var han inte ensam) :)
Ronja satt jag framför Pippi, där sitter är hon som lugnast när jag har så mycket att stå i!
Erik kom hem lagomt nöjd idag efter jobbet. Han gick nämligen på semester idag. Jag har 8 timmar kvar som jag gör bort i morgon. Sedan är jag också LEDIG, 4 veckor har vi tillsammans vilket känns helt underbart!
Gårdagens middag med jobbet var riktigt lyckad. Maten var helt fantastiskt god! Vi åt på den nya båten som kommit till stan. Jag kan varmt rekomendera stället till er! Jättemysigt!
När vi ätit både huvudrätt och efterrätt gick några hemmåt. Jag och fem till drog vidare och satt oss på en uteservering för att fortsätta surra. Jag var hemma strax efter 22.30 vilket var en lagom tid med tanke på att jag har jobbat idag.
Nu är det dags att göra lite kaffe och sedan fortsätta pack. Kommer inte hinna blogga nå mer innan vi åker. Blir därför en paus från datorn i ca 1 veckas tid, men ni överlever säkert ändå ;)
Därför vill jag bara önska er en riktigt mysig midsommar!!

Personalmiddag

Nu är jag redo för middag med jobbet!

Kärleken till ett barn

Den kärlek jag känner för Ronja går inte att beskriva i ord. Den är villkorslös. Jag älskar henne mer och mer för varje dag, vissa dagar känns det som jag ska spricka av kärlek. Hon ger så otroligt mycket glädje och energi. Den lycka jag känner för mig, Erik och Ronja är obeskrivlig. En lycka som jag aldrig vill ska ta slut. Ena stunden vill jag bara stanna tiden och njuta lite extra samtidigt som jag vill se Ronja växa och bli större för varje dag. Se henne utvecklas och ta för sig av livet. Jag ska hjälpa och vägleda henne, stötta och trösta henne, skratta och gråta med henne. Vilket ansvar! Vilken välsignelse! Lilla Ronja nyss låg du i mammas mage, nu är du hela 2 år.
En kavat tjej med glimten i ögat ♥
Stolt är bara förnamnet :)
Jag älskar dig


När det är tråkigt väder ligger vi i sängen och ser Pippi Långstrump

Träningspasset på gymmet var riktigt tufft. Jag var helt skakis i hela kroppen. Vi körde hårt! Och det är väl det man ska? 2 timmars träning! Check!
Finaste Stella skötte sig riktigt bra, det var roligt att få gulla med henne mellan varven.

Jag och Ronja har nyss varit ute, vi tänkte cykla till en lekpark en bit bort, men det började regna så mycket att vi blev tvungen att vända om. Nu ligger vi i sängen och fikar mellis medan vi ser Pippi. När det är tråkigt väder ute får man ligga i sängen en hel dag utan att må dåligt ;)

Jag har en hel del tvätt att vika och stryka. Men det spar jag till ikväll då Ronja sover för natten.
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och ge all uppmärksamhet till skruttan, som förvisso är helt inne i Pippi..

Två söta flickor

Hittade två söta flickor när jag tittade igenom lite bilder på datorn, bilderna är inte alls gamla. Jag har bara helt glömt bort dom. Stella 4 månader och Ronja 24 månader. Jag ska snart gå förbi Kristina och Stella, vi ska besöka gymmet igen. Jag gissar på att vi kör biceps och rumpa idag. Stella ska förhoppningsvis sova medan vi tränar. Men det kommer nog gå galant fast hon är vaken. Vi är ju 2! Allt så mycket lättare då.

Sover på vardagsrumsgolvet

För ett litet tag sedan satt Ronja i sin puff och drack sin välling, efter ett tag ramlade hon ner på golvet och nu ligger hon och sover som en stock på vardagsrumsgolvet. Sötnosen. Helt slut är våran lilla pralin.

Mysig morgontjej

Godmorgon! Det är så härligt att få vakna till en morgon med strålande sol. Det ger så mycket energi! En bra start helt enkelt. Ännu bättre är det att få umgås med Ronja som är så mysig på kvällarna och mornarna. Hon är väldigt generös med både kramar och pussar. Jag njuter!

Tivoli

Idag efter förskolehämtningen promenerade jag och Linda ner med barnen till tivolit som nu är i stan. 2 stycken karuseller åkte vi. Det var jätteroligt! Ronja älskade bergochdalbanan! Jag var lite nervös i svängarna där det gick rätt fort men hon bara skrattade och njöt av den "höga" farten.

Vi åt korv m bröd efter tivolit och avslutade med mjukglass. En toppendag, helt klart! Det är så roligt nu när vi kan göra såna här aktiviteter med Ronja.

Förväntansfull tjej som tyckte det var väldigt roligt!




Ivriga sötnosar som väntar på att få åka nästa karusell


Linda och Hugo satt bakom oss..


Lite nervös mamma och en sprallig Ronja :)


Det gick fort i svängarna!


Både Hugo och Ronja tyckte denna var klart bästa karusellen!


Gymträning

Finaste älsklingsplutten♥
(en ganska trött tjej som säkert snart vill sova)

Idag efter jobbet har jag och Kristina varit och kört ett skönt och ganska hårt träningspass på gymmet. Riktigt kul att träna med en kompis, dessutom är hon riktigt duktig på både övningar och på peppa mig. Jag hoppas att jag och Kristina får in träningsdagar tillsammans här framöver. Medan jag hängde på gymmet var Ronja med Linda och Hugo och busade på. När jag var klar blev jag bjuden på supergod mat också. Tack!
Nu är jag rätt trött (blev sent igår). Därför hoppas jag att lilla R vill hoppa i säng snart så jag får göra lite måsten innan jag ska lägga mig i sängen o slapp se tv.


favoritkompisar

Vi har haft en riktigt bra dag idag. Förmiddagen spenderade vi i Täfteå där Ronja fick busa med Olle.
Efter middagen kom Hugo på besök medan Linda och Magnus passade på att köra ett bodybump pass. Olle och Hugo är några av Ronjas favoritkompisar. Det är roligt att se hur fint hon leker med dessa buskillar♥
Efter allt bus blev det jordgubbar och bollibompa (då fick även jag en lugn stund också, hihi)

Det är full fart på bryggargatan


Förra helgen

Förra helgen var vi i Estersmark och här kommer lite bilder från helgen. Mest på Ronja såklart :)

Min


Nytt blomster på balkongen

Äntligen blommar det fint på våran balkong.
Ronja fick bland annat en baddräkt och sandaler som hon inviger nu
Vi har haft en super mysig dag på stan idag med bästa grannarna. Vi hade lite picknick i parken. Mjukglass åt oss alla (förutom Stella). Tack fina ni!♥
E slutar 19.15 idag. Därför ska jag strax ge Ronja middag. Jag väntar till E kommer hem. Ikväll skulle han fixa middag, jag är förväntansfull! :)

En dag med bästa grannarna

Jag behöver väl knappast säga vad jag gör? ;) Solar såklart. Ronja somnade nyss i soffan framför barntv. Så jag bar henne till sängen där hon nu sover gott. Därför passar jag på att sola ännu mer. Jag älskar att ligga i solen, att man blir brun är ett stort plus såklart. Nackdelen är att mina ben typ aldrig får färg (känns det som). Och andra sidan är det dom jag solar minst, kanske inte så konstigt! Det är hemskt att ta på sig skjorts när man blir bländad av sina egna ben. Men idag ska jag trotsa och köra med kjol så jag kanske får lite färg på dom bleka benen.

När Ronja vaknat ska vi kila förbi Stina och Stella♥ Vi ska ner på stan för lite shopping och kanske äta en mjukglass i parken. Ronja har lite saker som måste inhandlas, bland annat sandaler och en badräkt.

Igår pratade vi med mamma/mormor/svärmor över skypen i 2 timmar!
Därför var vi samlade hela familjen i soffan :)


Jag är så glad idag

Nu cyklar jag mot förskolan och hämtar upp älsklingstjejen♥

Status:

Kl 12 ställde jag klockan för att kunna sola, träna, tvätta och för att kunna somna ikväll. Natten var tung. Det går alltid ganska bra första natten, men natt 2 är jobbig! Runt 3-4 är nog bland de jobbigaste. Men nu är det gjort. Vad har jag fått ut av det här då? Jo lite mer klirr i kassan + några timmar in på kompkontot som tidigare stod på -2 h.
Just nu håller jag på tvätta upp alla kläder. Medan maskinerna går sitter jag o pressar på balkonen, det är varmt med skönt! När sista maskinen är klar ska jag ta en rask promenad!
Hoppas Ni har en trevlig dag och inte smälter bort i denna hetta! Njut!
Kram

9 juni

Min paus, vad blev den? En vecka? Längre än så verkar jag inte kunna hålla mig ;) Nämen, jag har inte ens tänkt på bloggen, har inte "haft tid". Jag håller på varva ner efter en tung start på året. Det går.. Riktigt bra! Känner mig mycket gladare, piggare och mycket mindre stressad. Stressen över att lyxas med allt (skolan, familjen, jobb, träning) blev FÖR mycket tillslut. Främst matten. Men nu är det över vilket jag är överlycklig för. Dock fick det kanske inte det bästa slutet, men vad gör det om hundra år? JAG mår mycket bättre. 

Jag har även tagit paus från löpningen, har inte löpt på 10 dagar. Det känns tråkigt men mitt knä måste bli bra till tjejmilen. Ryggen började även krångla efter sista löpningen som var VårRuset. Men nu börjar det bli bättre. Jag har lovat mig själv att hålla upp i ca 4 veckor. På måndag efter midsommarhelgen ska jag ge mig ut på en lugn joggingtur. Man kan säga att jag legat på latsidan i några dagar. I morgon ska jag ta en rask promenad i det härliga vädret!

Äntligen har värmen kommit, tror vi haft 29gr idag! Ljuvligt. Vi passade på att ha lite kvalitetstid alla tre. Vi gick en promenad efter mitt sovpass (jobbade natt i går + idag) och köpte oss en glass, sedan passade vi även på att grilla och hade mysig middag ute. Det var länge sedan vi umgicks jag, Erik och Ronja. Men nu var det bara vi tre och det var så mysigt♥



Bloggpaus.

Det har inte blivit mycket bloggande de sista dagarna. Jag har haft bloggpaus. Fortsätter med pausen ett tag till, på obestämd tid. Vi hörs, kanske om någon dag, en vecka, månad.

RSS 2.0