Lilla gumman

Vår lilla älskling är alldeles matt. Tycker så synd om henne!
Det började redan igår, hon var väldigt trött, seg, lite gnällig och ville bara sitta i knä.
Idag har hon i princip bara legat och vilat..
Feber verkar hon också ha. Erik var o köpte en nässug idag (hon är jättetät) och den funkade faktiskt bra.
Hon tyckte dock inte det var så roligt. Men nu har vi testat den + att hon fått alvedon. Hon sover så sött i sängen.
Hoppas hon piggnar till sig snabbt. Jag önskar att jag hade fått tagit allt i stället. Man ser verkligen i ögonen på henne hur orkeslös hon är!

Vi avbokar imorgon!

Imorgon blir vi hemma från babysim. Ronja är inte nå kry alls. Stackarn!
Vi köra på en mysdag istället. Trist men Ronja går först!

Uppe tidigt!

Godmorgon alla glada!
Jag är trött, så här tidigt brukar jag aldrig vara uppe. Det är alldeles tyst i huset. R & E sover sött. Men det är nog inte länge kvar innan det är livat igen :)
Idag ska jag jobba. Just nu ångrar jag att jag tog just detta pass. Men när jag jobbat klart kommer jag vara glad att jag tog passet :) Men just nu hade jag hellre legat och myst & busat med E & R. Något som jag tror är mindre mysigt - att sätta sig i en kall bil som inte haft någon motorvärmare! Jag kommer sitta och huttra hela vägen till jobbet! Fy!


Kvarteret skatan

Nu ska jag och E se kvarteret skatan, finns det något bättre? Vet inte hur många gånger vi tittat igenom avsnitten. Min humor! Har du inte kollat in de så tycker jag absolut att du ska ge det en chans!




Likadesign

I går var vi på Lika design visning. Jättefina smycken! Och väldigt gott fika fick vi också. Jag köpte ett armband och ett par örhängen, dessutom fick jag ett par örhängen som gåva också. Så nu väntar jag med spänning på att få hem smyckerna så jag kan börja använda dom.
Vädret var inge vidare igår, obehagligt att köra när man knappt ser något. Men vi tog oss fram och tillbaka oskadda!

Sedan var vi även och kikade på en lägenhet längst ner på Haga. Den var väldigt fin. Dock så vill jag ha vita väggar över allt, men det är lätt ordnat!
Köket, golven, taket och toaletten var fräsch! Det är viktigast! De andra är små kostnader som lätt går att fixa.
Ett bud kommer vi garanterat lägga. Frågan är hur mycket? Lika svårt varje gång. Men vi ska allt klura!

Idag har vi lämnat in bilen för reperation, lamndasonderna (stavning?) ska bytas, undra vad de kalaset kommer gå på!
Hoppas bara vi får tillbaka bilen idag. För imorgon åker vi ut till Ida & Alfred där det vankas mammafika. Det ska bli super trevligt. Annars pluggar jag bara om dagarna så något roligt tycker jag att vi är värda.
Får plugga extra mycket idag så jag med gott samvete kan åka ut dit och ha trevligt.

Helgen är även den ganska fullspäckad. På lördag ska jag jobba (dag) sedan på kvällen ska vi umgås med Melissa & Peter. Får se om vi är här eller hos dom.
På söndag är det som vanligt babysim. Mys!

Nu ropar lilla gumman!
Ha en trevlig dag alla!


Storm!

Vilket väder! Det blir en spännande resa i eftermiddag då vi ska till Täfteå på smyckesparty. Det ska i alla fall bli skönt att få åka iväg på egen hand. Jag har redan bestämt att jag ska köpa något fint armband, det har jag alldeles för lite av!

E & R åker på barnkalas. Rättare sagt 1 års kalas, R kusin fyller år. Synd att det krockade med just denna smyckesvisning. Men men..
Vi var även på kalas i går, ett 6 års kalas.

E skulle få sluta lite tidigare idag, vi ska nämligen åka på visning av en lägenhet på Haga. Spännande ska det bli!

NU: Klura på några affärsidéer!

Ingen lång promenad!

Det var härligt med frisk luft! Jag skrev i förra inlägget att vi skulle ta en lång promenad, då tog jag i lite. Det blev bara en tripp runt kvarteren :) Men härligt var det hur som haver!
Nu ska bryggarn sättas igång eftersom det står plugg på agendan. Ronja sover så jag har inga ursäkter längre. Hade dock varit skönt med en kort vila. Men jag får se om jag hinner med det sen. Veckans uppgifter ska bli klara så jag kan fördjupa mig i min första inlämningsuppgift.

LITE BILDER FRÅN DAGEN







Vi går ut!

Jag och Ronja har nyss ätit lunch, strax ska vi klä oss för att ta en lång promenad. Vi har suttit inne alldeles för länge. Båda två behöver frisk luft!
När Ronja vilar ska jag ta tag i företagsekonomin igen. Det blir allt svårare. Man måste verkligen tänka till ordentligt. Men snart börjar jag få en humm på hur man ska tänka.. Intressant men svårt skulle jag kunna sammanfatta det!
Nästa vecka är mitt första prov (delprov). Jag ska även lämna in en uppgift! Mitt mål är VG/MVG! Håll tummarna för mig, jag vill så gärna!

Nä.. nu är det dags att hoppa i ytterkläderna! Vi ses!

Fint besök & mycket skratt

Ikväll har vi haft fint sällskap. Melissa, Peter, Frida & Elisia har hälsat på. Väldigt trevligt. Det blir oftast en hel del skratt. Frida träffar jag inte så ofta så det var extra roligt. Hoppas hoppas dom blir Umeåbor snart! Skulle vara väldigt roligt!

I helgen har våran (jag, Erik & Markus) humor varit på topp. Vi har skrattat och gjort practical jokes med varandra! Och det lär nog fortsätta..

Snart börjar I en annan del av köping, ni ser väl de?

God aptit

Vilken supertrevlig kväll vi fick igår! Middagen blev supergod. Alla åt med god aptit och det tolkar jag som att det blev en godkänd middag. Och då är jag också nöjd.
Tack och lov så ville Ronja sova till strax efter 7, så jag får vara nöjd med de.
I morgon hoppas jag på få en sovmorgon ;)

Idag blir det troligtvis en sväng förbi barnenshus. Ronja vill ha lite nya leksaker och dessutom ska vi på 2 kalas till veckan så det måste inhandlas presenter. Vet redan vad jag ska köpa så det borde gå undan.
Sedan blir det att köra och hämta babygungan som Melissa & Peter ska få låna av oss.
Det blir en liten lördagsutflykt ändå.

Kvällen hoppas jag bara blir hemma i soffa med massor av mys. Jag är inte piggast i stan direkt!
Dessutom vill man vara på alerten i morgon när det är babysim! :)


Svårt att koppla av

Jag hade tänkt passa på att vila innan gästerna kommer hit. Men jag har svårt att slappna av när jag har massor att göra. Därför ger jag upp! Vila får jag göra imorgon i stället.
Lika bra att börja sminka sig så jag kan bocka av de.
Sedan är det bara att ta tag i maten. Tur jag har hjälp!

Roligt att plugga

Äntligen fredag! Ronja har sovit bra inatt. Strax före halv åtta kom hon krypandes till oss... Nejdå utan Erik hämtade henne såklart. Vår lilla tjej har inte lärt sig att krypa än. Hon ligger på mage och drars sig fram och bak. Mest bak. Hon drar sig bakåt tills det tar stopp sedan blir hon arg och vill komma upp! Sötisen!

I dag blir det mest att förbereda för middagen ikväll. Städa ihop lite så det ser fint ut. Sedan hade jag även tänkt plugga medan Ronja sover. Hade tänkt göra bort nästa veckas "läxor". Ja, som sagt ett steg före vill jag ligga! Har redan hunnit gjort en hel del, det är bara några få uppgifter kvar. Varje uppgift tar dock ett tag eftersom det är olika budgeter jag gör, men det är faktiskt roligt!

I eftermiddag händer något spännande. Vi får se om det blir lite "ändringar" i våra liv framöver.. Börja spekulera! Haha

Hemsk natt!

Natten har varit hemsk! Ronja har varit vaken en hel del. Jag känner mig som ett vrak idag! Det är tur Melissa kommer hit så att man får glömma bort att man är trött för en stund.

Jag börjar undra om Ronja blivit lite mammig nu på slutet. Hon håller koll på mig hela tiden och är uppe i mig jämt! Men hon är så underbar när jag plockar upp henne och hon håller om mig hårt. KÄRLEK!
I natt när jag hämtade henne till sängen efter många om och men så låg hon nära mig och bara kramade om mig. Jag blir tårögd. Jag älskar henne så himla mycket. Jag gör allt för att hon ska må bra. Men ibland känner jag att det är skönt att komma iväg själv för att sedan komma tillbaka och vara en glad mamma.

Det blev även en sväng förbi simhallen igår kväll. Nå mycket träning kan jag inte påstå att det blev. Men jag tycker det var skönt att komma iväg själv och bara få vara Malin.
På söndag blir det bodypump och nästa vecka ska vi prova afropowerdance & core direkt efter. Det ska bli väldigt roligt. Har aldrig provat afropowerdance så jag har ingen aning om det passar mig. Men jag gillar att prova nya saker!

I går började jag lite lätt med företagsekonomin. Skolan börjar den 25 om man ska vara exakt, men jag har tjuvstartart. Känns skönt att ligga ett steg före! Hade tänkt sitta ikväll och göra dom första uppgifterna. Jag måste bli lite varm i kläderna!

Imorgon har vi bjudit "hem" pappa & Karin på middag. Det blir så lyxigt som oxfilé. Erik köpte 2 st på nyår så vi fick en över.
Det händer även en till spännande sak i morgon. Mer vill jag inte säga! Nyfikna? ;)

Starx ska Ronja få lägga sig och vila. Jag ska passa på att städa övervåningen. Sedan ska jag lägga mig i soffan och vila lite.

Hoppas Ni sovit gott i natt och att Ni får en bra dag!

Tidigt!

Godmorgon! Här hemma har vi börjat göra tidiga mornar. Och den jag skyller på är Ronja! Runt kl 6 vill hon upp och leka. Men varken mamma eller pappa är speciellt sugen på det. Så vi gör tappra försök att försöka få henne att somna om - UTAN resultat. Men vi ligger alltid kvar i sängen till runt halv åtta! Öronproppar skulle jag vilja ha :) Hon är aldrig ledsen när hon vaknar men hon pratar med STORA bokstäver!

Denna dag blir även lugn. Vi ska bara busa, mysa, sova, äta!
Vi (läs jag) hihi, har börjat träna Ronja med hennes läragåvagn. Det går bra! Hon är duktig. Det är roligt när hon gör framsteg :)

Ikväll är det dags för träning. Har blivit lite långt mellan gångerna av olika anledningar men nu är det nya tider! 2 gånger i veckan ska jag försöka få in i mitt schema. Minst!

DAGENS LILLA TJEJ i sin läragåvagn:


Rutchkanan

Jag lovade ett klipp från babysimmet i söndags. Dagens övning var som sagt rutchkanan. Det gick faktiskt ganska bra. Vi började givetvis med att hålla i händerna så att hon inte kom med ansiktet under vattnet. Det här är hennes tredje åk!
Vi tränade även med badringar runt armarna. denna gång tog jag dom mindre så att hon fick använda sina magmuskler mer för att hålla upp sig. Hon var jätte duktig. Man blir så stolt när hon gör framsteg. Det är sån otroligt stor skillnad om man tänker hur hon var första gången i bassängen. Jag ångrar inte en sekund att vi valt babysim åt henne! Jag kan varmt rekomendera det!




Lika söt som alltid!


Myser i sackosäcken hon fick av farmor & farfar i julklapp



Skolan börjar

Helgen är över och en ny vecka är här. Vår helg har som sagt inneburit flytt och städning. Men igår kväll blev vi helt klara så idag ska dom få flytta in om dom godkänner städningen våran såklart. Men det borde dom!
Vi var helt slut igår!! Känner mig rätt mör idag också faktiskt.

Papperna för lägenheten ska skrivas på om en timme. Erik kommer och hämtar upp oss klockan 14!

Vid middags tid (dålig tid, mitt i Ronjas middag) ska vi på visning för en ny lägenhet. Jag är förväntansfull!

För mig började även skolan idag. Eller den riktiga dagen är egentligen om en vecka, nu ska jag bara lära mig deras hemsida mm. Men det ska nog gå bra det också.
Känner mig ganska peppad för skolan nu. Ska bli intressant att få mejl från dom så jag får se hur mina kurser är upplagda. Troligen i dag eller i morgon förmiddag borde jag få allt för inloggningen och en eventuell bok för företagsekonomin.
Så denna vecka blir det att ladda batterierna. Vila mycket så jag har mycket energi för nästa vecka!

Badet i går gick bra. Bökigt var det! Får se om jag lägger ut ett klipp senare idag eller i morgon. Dagens övning var rutchkanan :)

Svår att lämna!

Godmorgon!
Klockan 8 är det dags för jobb. I natt har jag sovit väldigt bra, känner mig i alla fall utvilad fast det var svårt att somna igår. Jag låg och tänkte på Ronja. Vi har som sagt barnvakt åt henne några timmar idag. Problemet är att hon börjar bli svår att lämna igen. Jag har märkt det flera gånger nu! Igår när jag var med brorsan på stan så ville hon absolut inte vara i Markus knä. Utan hon kramade bara om mig hårdare när han sträckte fram händerna.
Så jag är rädd att det kommer vara mycket grin idag :( Jag vet att jag är fjaskig!
Hoppas timmarna går fort så jag får skynda mig att fara och hämta henne.

Nu hör jag hur hon pratar högt inne i sovrummet :)
Så jag ska gå in och pussa på henne lite innan jag ska fara!

Vår tur!

Tror ni jag kom hem med någon påse idag? :)
Självklart! Jag köpte en tunika till mig från carlings som enbart kostade 79kr (hade kostat 399). Sedan blev jag tvungen att köpa en tröja till Erik också. Även de ett bra kap! Ronja fick inget denna gång. Men hon får och har fått så mycket så denna gång var det vår tur :)
Brorsan gjorde också ett kap, han köpte en skinnjacka på carlings för 499kr och den hade kostat 1790kr. Även han var nöjd. Det var en bra stan dag. Vi gick även på station och fikade, Ronja passade på att äta mellis där. Sedan sov hon i 2,5 h. Gött!

Nu har jag och Erik nyss ätit pizza. Allt är nerpackat så vi gjorde det lätt för oss idag!

Ikväll blir det Let´s dance och godis. Mys! Sista kvällen i vår lägenhet! Sedan är det hejdå brinken.

Flyttlasset går..

Vi hade en väldigt trevlig dag med Melissa igår. Det kändes som en liten utflykt när vi åkte buss ut dit!
Ronja var jätte duktig. Hon satt stilla i mitt knä hela vägen.
Det blev dock lite bökigt med vagnen när vi åte till Tomtebo. Det stog en tvillingvagn framför oss och eftersom hon givetvis skulle hoppa av före oss (inte så konstigt eftersom vi hoppade av på sista hållplatsen). Vi blev tvungen att ta ut våran vagn för att hon skulle kunna ta ut sin. Det gick bra men det var lite besvärligt!

Igår packade jag och Erik ner det sista. Nu är det i princip bara kartonger här! Imorgon går flyttlasset. Känns ganska skönt. Inge roligt att bo i kaos! Helgen är fullspäckad kan jag då säga.

Idag ska jag och Ronja ner på stan med Markus. Han ska shoppa, så vi ska vara smakråd. Får se om vi också kommer hem med någon påse ;)
Ikväll ska Erik eventuellt köra bort ett lass.
Imorgon ska jag jobba mellan 8-14. Ronja ska vara med moster & kusinerna ute i Täfteå, Erik och Markus ska köra bort allt som finns här hemma. På söndag ska lägenheten nämligen städas ur. Men först babysim på morgonen! Troligtvis åker jag själv med Ronja medan Erik åker hit till lägenheten och börjar städa lite. Får se om lillebror vill hjälpa till? ;)

Ja som sagt den är en helg full av saker! Tur vi fick presentkort på IKSUspa av pappa så vi får unna oss en behandling när allt detta är klart. Det tycker jag vi är värda!

Nu är det blöjbyte (för R alltså) och sedan påtår!

Luncha med M

Klockan 7 ville Ronja göra morgon! Så vi låg och drog oss i en halvtimme innan jag gick upp och gjorde välling. Jag är så sjukt trött på mornarna nu. Fast så fort det blir ljust ute så piggnar jag till rätt fort!
Tacka vet ja förr då Ronja kunde somna om när man tog över henne till våran säng. Den tiden är förbi! En liten nap brukar hon dock ta innan lunch.
Idag hinner jag inte joina henne för vi ska till Melissa och äta lunch. Ronja får äta hemma! Vi ska ta bussen dit, det blir första gången jag åker buss på år och dar! Jag hoppas att det går bra för oss.

Det är nog lika bra att börja göra sig i ordning nu. Hoppas Ni får en mysig torsdag!

Händerna räcker inte till!

Morning!

Idag ska det tvättas, allt ska tvättas! Sängkläder, handukar, sofföverdragen och kläder såklart.
Men jag vet inte hur det ska gå till eftersom R sover den tiden + att E inte gick ner med tvätten.
Jag måste nog ringa farmor och höra om hon kan se över R medan jag är i tvättstugan. Fast R skulle vara vaken skulle jag inte orka gå ner med tvätt i en hand och hon i den andra. Idag räcker inte händerna till, tyvärr!

På måndag ska vi på visning. Spännande! Det är mycket som händer på måndag - visning, skolan börjar & banken.

Idag ska jag passa på att vila lite extra!

Ny energi!

Det blev en härlig promenad ner på stan idag. Det gav mig energi till bland annat att börja packa ner mer saker i alla dessa flyttkartonger!
Det var även härligt att få träffa Linda och surra av sig lite.

I helgen flyttas det, har även planerat in ett jobbpass på lördagmorgon. Syster är barnvakt! Det blir kanon.

Nu ska jag sätta igång perkan och sedan börja dona här. Ronja sover på balkongen. Hon har snart sovit i 2 timmar. Härligt! Ett sovpass kommer härdanefter tas bort. Gillar inte att hon sover massa duttar.


En glad spillevink

GODMORGON måndag!

Jag måste börja med att säga att jag är sliten! Min hals är inte hundra och mitt vänstra öga är alldeles rött. Tror att jag måste börja använda mina läsglasögon mer. Jag har varit dålig på de + att jag virrar bort dom var och varannan dag + att Ronja kollar lite konstigt på mig när jag har dom på, hihi. I början var det omöjligt att få ett leende från henne när jag hade dom på. Nu börjar hon vänja sig lite. Hon är ingen storfavorit av glösögonormar tydligen, haha. Men jag ska ändra på de :)

Idag ska vi ut! Ner på stan och träffa Linda som skrivit tenta idag. Jag hoppas det gått bra för henne, men det tror jag. Jag ska även passa på att köpa några småsaker.

Här kommer lite bilder från veckan. Njut! :)

Så här glad brukar Ronja bli när man tar fram kameran! Man kan även skåda
hennes två små söta tänder. Jag blir så glad när hon är glad!





Eftersom jag ser så sliten ut idag så bjuder vi på en bild från förra veckan:


TV-dosan och telefonen är roliga leksaker. Här med TV-dosan :)
Denna söta klänning har hon fått ärva av faster H-Lii!

Jobb!

Helgen är snart slut och jag avslutar den med ett arbetspass. Känns ganska bra ändå!
Erik & Ronja åker på kalas idag. Dom får äta tårta och jag jobba, är det verkligen rättvist? ;)

Annars har vi haft en toppen helg. I fredags blev vi bjudna på pizza två gårdar bort och igår var vi hos Melissa & Peter och spelade sällskapsspel, riktigt trevligt hade vi!

Nu: JOBBET kallar!

Grattis gumman!

Idag fyller våran älskade RONJA 8 månader!

 


MÅNGA flyttkartonger

Här hemma flyttas det. Inte helt och hållet, utan E & G håller på att ta allt jag plockat ner i kartonger och hela förrådet. Skönt att bli av med förrådet, det är en hel del om jag säger så. Igår kväll var jag där nere och städada ihop så det skulle bli lättare för dom idag. Men det är många flyttkartonger som dom ska köra iväg!
Vi har fortfarande inte bestämt vilket datum vi drar men det blir ganska snart. Vi väntar på sängen som vi har beställt så vi får kasta den vi har nu.
Så just nu lever vi i kaos, nästan. Det är stökigt, halvtomt och kartonger lite här och var.
Farmor var förbi igår och hjälpte till med fönstrerna. Det blev bra! Är tacksam att jag har henne så nära att hon bara kan kila över om det är något.


Det är skillnad!

Lagom träningsvärk är vad jag har idag. Varken för mycket eller för lite, skönt! Det är skillnad på instruktör och instruktör. Tjejen vi hade igår var betydligt bättre än tjejen innan. Igår var det bättre musik, högre musik, hon peppade oss, lite annorlunda upplägg (bättre) och var duktig på det hon gjorde! DÅ är det roligt att träna! Nu är jag taggad för en nästa gång.

Idag kommer farmor förbi, hon ska hjälpa till att ta fönstrerna. Tror ni jag blev nå glad när hon erbjöd sig? ;)
Mer saker ska även plockas ner i kartonger.
Roligare än så ska vi nog inte ha! Tur vi ha Ronja som kan liva upp stämningen lite mer :)


En solstråle att vakna upp till!

Godmorgon säger vi till denna måndag!
Jag vaknade upp till denna älskade lilla solstråle. Man kan inte bli annat än pigg då :)


Nu sitter vi i köket och lyssnar på rix morronzoo på webradion. Ronja blir så glad varje gång jag sätter igång musik på morgonen. Gulligt!

Idag ska jag passa på att packa ner ännu mer saker i flyttlådorna. Funderade även på ta ugnen men jag vet inte om det är lite tidig?
Fönstrerna ska jag nog ta i morgon, i alla fall insidan. Men vi måste köpa fönsterputs när vi ska veckohandla.
Jag hoppas att vi får låna lastbilen på onsdag så vi kan köra bort grejerna från förrådet och balkongen.

Möjligtvis att vi även unnar oss lite friskluft idag, skönt hade det varit i alla fall!

Klockan 19 ikväll är det bodypump som gäller för mig och Linda! Det ska bli roligt, måste träna bort lite julmat :)
Mitt nyttiga och hälsosamma liv börjar idag har jag bestämt :)
Vem kör Linda?

Igår kom finaste Kristina förbi. Ronja var så mysig med henne. Fast dom inte ses jätte ofta så var dom så fina ihop. Ronja brukar annars vara lite avvaktande till en början, men inte mot Kristina. Det var så fint att se!
Vi har valt en fin gudmor åt Ronja.



LÅNG promenad!

Jag och Ronja gick ut efter lunch, vi tog en tur med pulkan. Sedan gick vi tillbaka och hämtade vagnen. Det resulterade i en lång och skön promenad. Vilket härligt väder vi har idag! Man ska verkligen passa på att vara ute då.
När Ronja vaknat (vilket borde vara ganska snart) så ska vi åka i väg till Melissa & Peter. En kaffekopp och lite surr behöver jag nu.
Hoppas Ni får en härlig söndag.

En del att göra!

Det är rätt skönt, Ronja & Erik vilar och jag får sitta framför datorn med en kopp kaffe i tystnad. Skönt! Det ligger högar med tvätt runt om mig. Jag startade morgonen med att vika tvätt samtidigt som jag fikade frukost. Men jag kom inte längre än så! Behöver en paus.

Idag ska vi åka och hälsa på Melissa & Peter men jag tror det blir en liten promenad först. Ronja ska nog få åka en sväng med pulkan medan det fortfarande är ljust! Efter lunch får det bli och sedan tar vi bilen till Tomtebo.

Handla skulle vi även behöva göra och städa upp i förrådet och börja packa ner lite saker i kartonger. Jag var faktiskt duktig och började redan igår kväll. Det var full rulle här, packning och tvätt!
Insidan av fönstrerna ska jag ta i veckan tänkte jag. Jag vill hinna med så mycket som möjligt innan det är dags för mig att ta tag i skolan. Skolan är viktig för mig nu så jag vill lägga så mycket krut på den som möjligt.
Vi har inte bestämt exakt när vi flyttar men någon gång i mitten på januari lite senare kanske. Vi har som sagt en del att göra denna månad.

Pausen är över och jag ska ta och göra mig i ordning!

2010

Vilken fantastisk kväll vi hade igår! Vi åt toastskagen till förrätt, varmrätten var oxfilé & grekisk pyttipanna till de 2 såser, en kall och en varm. Och efterrätten chokladmouss & en sorbekula. Väldigt gott måste jag säga! Vinet till maten passade perfekt.
Vi fick ett mycket bra slut på året!

Imorse var det lite segt att kliva upp. Blev rätt sent igår.
Men nu efter en kopp kaffe känner jag mig pigg och glad.
Erik är nog inte lika pigg tror jag :)

Finklädda!


Sötaste tjejen





Grabbarna








Vi spelade Risk, ingen vann eftersom vi aldrig avslutade det. Det tog
tid och 12 slaget väntade!




TACK för en trevlig kväll!

RSS 2.0