Bebismys

Ikväll har Melissa, Peter och sötaste lilla Lewis varit här på besök. Vi bjöd på en tomat & fetaostpaj, mycket gott. Dom hade med sig en god kladdkaka till efterrätt. Det blev en hel del mys & gos med lilla Lewis. Han är så go! Så liten! Jag kan inte förstå att Ronja varit en sån liten plutt. Det känns som det var så länge sedan hon var så liten. 9 månader närmare exakt! Våran lilla älskling har blivit en stor flicka. Ännu större blir hon när sötaste Lewis är på besök.
Det mysigaste när dom är så små är att man bara kan ligga och titta, pussa och krama på dom. Ronja är väldigt mysig idag men när hon inte vill mysa länge så puttar hon bort huvudet. Hon vill så klart leka & busa medan mamma oftast vill pussas och kramas :)


Vår söta lilla majblomma!



Ronja & halva lillebror på väg ut.

Imorgon är det babysim, bara två gånger kvar nu! Lite trist. Men vi kommer absolut inte sluta fara på badhuset. Det finns en fortsättning - minisim. Men eftersom E jobbar ob så känns det inte som vi vill boka upp oss på de. Utan vi åker iväg och badar med henne när tiden finns istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0