Packning & finbesök!

Godmorgon! (gäsp)
Ronja vaknade tidigt imorse, för tiden för mig. Men som sagt är det bara att snällt kliva upp och ta henne. Efter några koppar kaffe är jag piggare igen.

Jag har varit väldigt dålig på både blogga och lägga ut bilder på slutet känner jag. Min blogglust börjar sina..
Dessutom hinner jag knappt sitta vid datorn förutm när det har varit projektarbetet. Det har blivit väldigt intensivt på den biten nu på slutet. Men nu är den inlämnad efter en hel del ändringar. IDAG är den stora dagen. Dagen då jag ska få mitt betyg. Han skulle ringa mig i eftermiddag. Tror ni jag är nervös? Jag är j**ligt nervös! Samtidigt är jag både nöjd och stolt över det jag har presterat med tanke på omständiheterna (mammaledig).

Igår strosade vi på stan med Linda och Hugo. Lite shopping blev det, bland annat en till klocka till mig (vit), linne, leggings. Ronja fick en till solhatt och två nya pyjamaser.
Vi träffade även upp två andra mammor för att sitta och fika i parken. Mysigt var det. Dock så blev det lite småkyligt i luften när solen gick i moln.

På kvällen åkte jag, Ronja och Kristina på coop för att handla. Erik lämnade vi hemma så han kunde sätta upp lamporna i hallen i lugn och ro. Det blev väldigt bra!

Idag ska jag börja packa lite smått, imorgon åker vi till Gardsjönäs för att fira midsommar. Vi blir borta till söndag. Ska bli så skönt att komma från stan i några dagar. Vi hoppas på bra väder där också!
Även Melissa och Lewis ska vi hinna med att träffa. Därför måste vi hinna ordna något gott fika till dess.

En liten trollunge säger bestämt godmorgon!


Håret åt alla håll, hihi.


En skymt av vårt nya köksbord och våra nya köksstolar. Jag är otroligt nöjd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0