Diskmaskin

Godmorgon! Känns lika bra att vakna upp denna morgon på teg. Lite mer ordning har vi också fått. Men det är såklart långt i från klart! Vi har små projekt som vi ska göra här. Ronjas rum & hallen ska piffas upp lite. Får se när vi tar tag i det. Helst så snart som möjligt men samtidigt vill vi bo in oss lite och känna efter vilka färger mm vi vill ha där.

Det bästa med lägenheten (ok bland det bästa) är diskmaskinen. På brinken hade vi nämligen ingen! Så det känns grymt skönt att inte behöva diska allt för hand. Badkaret i badrummet är också ett stort plus. Ronja älskar att bada så självklart ska hon ha ett badkar. Vi avskyr att diska så självklart ska vi ha diskmaskin. Våra prio 1 när vi köpte lägenheten, haha. Nästan i alla fall!
Läget känns även helt underbart! Dessutom har jag 2 underbara vänner i närheten. Det är lycka!

Idag ska vi dessutom få träffa fina Kristina. Hon skulle kika förbi senare idag. Vi har inte träffats på länge så det känns jätte roligt att få träffa henne. Vi hoppas självklart att vi får ses mer nu när vi bor så nära!

Ronja ligger nu i våran STORA nya säng som är helt ny och ett väldigt bra köp av oss. Det jag vill komma till är att det är dags för mig att börja plugga. Det har inte blivit något sedan vi flyttat hit. Så jag ligger lite efter. Men inte mycket. Planerade upp denna vecka som en lugn vecka pga av flytten.
Nej nu dags för plugg!
Hoppas Ni andra har en härlig dag!





Kommentarer
Postat av: Johanna

Ser ut att va en jättefräsch lägenhet ju ;) Snyggt kök! Söt hon är er tjejja! Kulo att hon får badkar :) Vi saknar oxå badkar i vårt hus :( Lite trist faktiskt eftersom Lova oxå gillar att bada.

2010-03-18 @ 09:13:39
URL: http://johannavrum.blogg.se/
Postat av: Sofia

Grattis till nya lägenheten! Vi har också diskmaskin och det är verkligen hur skönt som helst. Jag skulle absolut inte vilja bo utan nu när man är van. Hoppas att ni kommer att trivas i er nya lägenhet!

2010-03-18 @ 14:51:06
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Postat av: Hannah

Vilken fin lägenhet ni fått tag på! Lägg upp mer bilder tycker jag! :) Du bor ju även granne med halva arbetsstyrkan, stött på G än? Ni bor väl till och med på samma område! :)

2010-03-18 @ 17:14:26
URL: http://aboutflorens.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0