Minskat på vilan

Idag har vi varit ute nästan hela dagen (förutom vilan R har efter lunch). Angående vilan så är det nog dags att ta bort den snart, vi har dragit ner en hel del. Hon kan lätt sova 3 timmar om vi inte väcker henne. Men då är hon uppe till 22 på kvällarna! Inget jobbigt med att hon är uppe så länge men hon sover inge längre på morgonen vilket är ett stort minus! Därför väcker vi henne nu efter 1-1,5h. Hon är då ganska trött runt 20-20.30 och sover till minst 7. Det tycker vi är mycket bättre.

Efter Ronjas vila idag åkte vi till Gammlia för att titta på djuren vilket Ronja uppskattade väldigt mycket, även tågutställningen dom har inne på Gammlia var farscinerande. Vi avslutade med en glass innan vi åkte hemmåt.
Kvällen spenderade vi med min pappa, Karin och Oskar som nu flyttat hem till Umeå. Nu ligger Ronja och sover sedan en halvtimme tillbaka och vi ska snart lägga oss i sängen och se en dokumentär som verkar intressant.
Jag har packat badväskan för i morgon. OM det blir bra väder åker vi och bada med Melissa och Lewis på bölesholmarna.
Måste bara tillägga att vi njuter av våran semester. Dagarna är fulla med roliga ting!! Vi gör precis vad vi känner för precis när vi vill!

Mina fina för ett litet tag sedan♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0